Blogposts waar je blij van wordt! AUGUSTUS

In augustus kwamen er echt heel veel leuke blogposts online! Ik zette ze voor je op een rij. En oja, ik heb een blog ontdekt waarvan ik bijna zeker weet dat ook jij hem leuk gaat vinden!

lichtpuntjes-yourlifestyleguide

Fijne dingen

Een lijstje met allemaal fijne dingen, geschreven door Jolien van Yourlifestyleguide. Fijn altijd, om zulke lijstjes te lezen, ik krijg er altijd een goed gevoel van!

moodboard-inspiratie

Leuke manieren om snel een moodboard te maken

Super handig als je veel creatief bezig bent. Moodboards maken! De manieren die je hier ziet zijn net allemaal een beetje anders dan anders.

kleur-in-huis

Kleur in huis

Niet alleen van Lonneke’s foto’s word ik altijd blij, mij valt het ook altijd op dat ze zo’n leuke inrichting in haar huis heeft. In deze blogpost laat ze een aantal details zien die vooral heel kleurig zijn. Ik vind het super vrolijk en gezellig staan, terwijl het niet rommelig oogt. Daar word ik blij van!

jouw-marktkraam

Jouw Marktkraam

Je spullen verkopen zonder dat je er zelf veel moeite voor hoeft te doen? Op een rommelmarkt zitten is hartstikke leuk, maar nogal tijdrovend, marktplaats kopers zijn vaak nogal wispelturig waardoor je lang bezig bent met een verkoop en nouja… zelf je spullen verkopen is vaak nogal een gedoe. Bij jouw marktkraam kun je een eigen kraam huren, en dan verkopen zij daar de spulletjes voor je. Iris probeerde het zelf uit en schreef erover, ik vind het echt heel erg gaaf!

aanrechtblad-van-stellingkast

DIY aanrechtblad met stellingkast

Olga maakte een aanrechtblad van een stellingkast. Ze miste nog net een stukje werkruimte én opbergruimte. Ze ging zelf aan de slag (met een beetje hulp wel, details) en maakte een super tof extra aanrecht in haar keuken!

droog-bodywash

Na droogshampoo, nu ook droogdouchegel?

Dit artikel op Beautylab vond ik echt heel erg gaaf. Waarom? Er bestaat blijkbaar showergel die je zonder douche, dus droog moet gebruiken. Aangezien veel beautybloggers helemaal in de ban zijn van het zo min mogelijk wassen van je haar, en in plaats daarvan droogshampoo gebruiken, vond ik dit heel leuk. Helemaal niet douchen, maar iets ‘droogs’ gebruiken gaat toch echt net een stap verder. De review van Serena oordeelt echter juist totaal niet, heel interessant om dit te lezen en erover te denken!

Gewoonmarieke.com

Als er een blog is die lijkt op die van mij, dan is het Gewoonmarieke.com wel. Ik kwam haar YouTube kanaal (en blog) tegen toen ik zag dat ze mijn schoolspullen DIY had gedaan. Die had ze niet gedaan, een paar dagen eerder kwam namelijk haar video online, die echt extreem veel lijkt op mijn video. Naar aanleiding daarvan ben ik op haar blog gaan kijken en nu ben ik fan! Vooral veel leuke simpele creatieve dingen, net zoals je die op mijn blog vindt, daarom denk ik dat veel van mijn lezers deze blog ook onwijs leuk zullen vinden!

Welke van deze blogposts maakt jou het meest blij?

DELEN:

18 reacties

 1. Godelieve 26 augustus 2015 / 07:06

  Leuke inspirerende blogposts zet je in de spotlights Lisanne.
  Dat aanrecht vind ik een leuk bedacht idee.
  Jouw Marktkraam vind ik zo’n ontzettend leuk initiatief en altijd leuk om te lezen dat het zo’n succes is voor Iris.

 2. Margot 26 augustus 2015 / 07:37

  Leuke tips, ik ga vanavond even rondklikken!

 3. debby 26 augustus 2015 / 07:47

  Wat lief van je dat deze vermeld, ik ken ze om eerlijk te zijn nog niet. Ga er zo gelijk een kijkje opnemen

 4. Tiffany 26 augustus 2015 / 07:54

  Ik vind lonneke’s interieur ook zo ontzettend mooi! Bedankt voor de tip wat betreft de moodboards, heel leuk! Dar artikel had ik nog niet gelezen.

  • Tiffany 26 augustus 2015 / 07:56

   Wil het artikel lezen maar de link doet het niet 🙁 jammer

   • Lisanne 26 augustus 2015 / 10:51

    Oeps, foutje! Nu doet hij het wel 🙂

 5. Babette | StudioBabsie 26 augustus 2015 / 08:20

  Leuke dingen weer en heb nog nooit gehoord van je haar droog wassen hihi, wordt nu wel een beetje nieuwschierig hoe dat is 😉

 6. Frauke 26 augustus 2015 / 08:45

  Wat een leuke blogposts stuk voor stuk! Ik vind de foto’s van Lonneke ook echt prachtig, sowieso haar hele interieur! En Olga’s aanrecht had ik ook gezien, zo ontzettend praktisch en mooi is het geworden! GewoonMarieke ben ik wel een keertje op beland en ik vond het een hele vrolijke en leuke blog! X

 7. Annelies 26 augustus 2015 / 09:55

  Oh wat leuk! Als new-kid-on-the-blog ben ik hard opzoek naar (voor mij) nieuwe blogs. Ik ga ze allemaal eens bezoeken (niet álle blogs, alleen degene die je hier geplaatst hebt). Het zijn inderdaad blogposts waar je vrolijk van wordt!

 8. Kim 26 augustus 2015 / 10:32

  Leuk! Ik ga ze snel bekijken. 🙂

 9. Marieke 26 augustus 2015 / 10:59

  Aaah wat lief dat je mij noemt. En ook de andere blogs zijn erg leuk vooral die van de Moodboards ik ben dol op zulke ideetjes!

 10. Emily 26 augustus 2015 / 11:53

  Leuk! Ik vind ‘jouw marktkraam’ ook echt ontzettend tof.

 11. manon 26 augustus 2015 / 13:34

  Wat leuk en lief dat je dit deelt! Ik ga eens rondkijken!

 12. Luna 26 augustus 2015 / 20:57

  Gewoonmarieke ga ik nu ook volgen! Bedankt voor de tip!

 13. Harriët 27 augustus 2015 / 00:57

  Jij en Iris zijn sowieso mijn #1 bloggers! Leuke artikelen weer. Het reageren is er een beetje bij ingeslopen de laatste tijd.

 14. Lonneke 27 augustus 2015 / 11:58

  Lief dat je mijn blogpost noemt 🙂
  Ik vind de keuken van Olga ook zo leuk geworden!

 15. Het Sushimeisje 1 september 2015 / 10:22

  Ik vind een moodboard altijd zo leuk om je huis/kantoor mee te decoreren. En inderdaad cadeautjes leuk inpakken. Alleen vind ik het altijd zo lastig om mooi/origineel cadeaupapier te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.