Blogposts waar je blij van wordt! MAART

Maart was naar mijn idee een maand boordevol heerlijk leesvoer! Ik had dit lijstje nog veel langer gemaakt, maar schrijven is schrappen, zeggen ze, dus ik heb in het lijstje alleen de ultieme toppers overgehouden. Van deze blogposts werd ik stuk voor stuk blij! Om door te klikken naar de blogposts kun je gewoon de titels aanklikken en dan ga je naar de desbetreffende blog.

opruimblogje

Minderen van maart t/m mei: vaasjes en ladekastje

Een opruimblogje! Oh, wat houd ik van opruimblogjes. Dit is een kastje van een interieurblogger, leuk om te zien hoe veel vaasjes zij had.

interieur-vernieuwen

How to: je interieur vernieuwen!

Speciaal voor iedereen met lentekriebels: deze blogpost over het vernieuwen van je interieur. Je kan op heel veel verschillende manieren je interieur net een beetje veranderen zodat het ineens weer helemaal nieuw en fris lijkt, zonder er veel moeite voor te hoeven doen!

minituintjes

DIY mini tuintje (trend)

Minituintjes zijn hip. En deze blogpost erover vind ik heel erg leuk! Zo leuk dat ik nu ook een mini tuintje wil (nouja, dat wilde ik al, maar nu wil ik het nog meer), eentje met cactussen want die houd ik in leven. Lees de blogpost om te kijken hoe je ook zo’n schattig minituintje kan maken.

leven-met-lyme

Blogs over leven met chronische Lyme van Berdien

Berdien schrijft op de website van Telegraaf over haar leven met de ziekte van Lyme. Ze schrijft heel mooie en herkenbare dingen. Als je een kijkje wil in het leven van een jonge vrouw met Lyme, zeker eventjes haar stukken op de Telegraaf website lezen!

colorblock-klok

DIY colour block clock

Hoe gaaf is deze klok? Geloof jij het als ik zeg dat het een DIY project is? Want dat is het namelijk, eentje die super mooi gelukt is als je het mij vraagt! Super leuk als je ook nog op zoek bent naar een klok maar die ene perfecte klok niet vindt: dan maak je hem dus gewoon zelf.

geluk-komt-van-aandacht-voor-kleine-dingen

Geluk komt van aandacht voor kleine dingen

Mooie blogpost over genieten van kleine dingen. En lichtpuntjes, fijn om te lezen!

je-kan-het-eigenlijk-niet-goed-doen

Je kan het eigenlijk niet goed doen

Deze blogpost gaat over iets dat me al een hele tijd opvalt: als het gaat om het moederschap is er altijd wel iemand die kritiek op je heeft. Hoe je het ook doet, je doet het nooit perfect. Er is altijd iemand die iets aan te merken heeft! Als het om kinderen gaat is het extreem (in mijn ogen) maar het is natuurlijk met veel meer dingen zo. Je kan nooit alles op de manier doen dat je iedereen blij maakt. Hoeft ook niet, en al helemaal niet als diegene daar niets mee te maken heeft. Mooie blogpost.

Veel leesplezier! Weet jij nog een blogpost die eigenlijk écht in dit rijtje had moeten staan? Post hem bij de reacties, dan kunnen wij hem ook lezen!

DELEN:

37 reacties

 1. Manon 1 april 2015 / 06:43

  Ik vind opruimblogjes ook erg leuk! en ik kijk ook steeds vaker naar interieur artikels , zo inspirerend! Ik wil binnenkort me eigen huisje namelijk.

 2. Anita 1 april 2015 / 06:49

  Artikel van Lonneke was echt goed verwoord idd. Blij met opruim artikelen, het zet mij ook aan tot het kijken naar wat ik niet meer nodig heb.

 3. Darina 1 april 2015 / 06:56

  Ik hou ook erg van opruimblogjes, ze zijn erg inspirerend! Ook het blogje over het minituintje is erg leuk!

 4. Denise 1 april 2015 / 07:14

  Ah mijn interieur vernieuwen en wat lichter maken moet ik echt nog doen. Zo veel zin in! <3

 5. Hester 1 april 2015 / 07:40

  Ik snap echt niet waarom ik Dina(stie) nog niet volg, gelijk maar even gedaan, haha. Haar vormgeving is ook zo mooi 🙂 Je kiest altijd de DIY- en interieur-blogposts uit waar ik niet zoveel mee kan, haha, maar wel een leuk overzichtje!

 6. Marion 1 april 2015 / 07:43

  De artikelen van Dina zijn zo ontzettend leuk. En ja, dat artikel over moederschap… Ik ben zelf geen moeder, maar zelfs ik het herken het van vriendinnen en mijn zus.

 7. Hilde 1 april 2015 / 08:19

  Die blogpost van Dina is inderdaad om blij van te worden!! 🙂
  Oh en die diy vind ik super leuk! Bedankt voor de goede tips! 🙂

 8. Danielle 1 april 2015 / 08:24

  Ohh ik vind die mini tuin echt een leuke blogpost! Werd ik blij van :D!

 9. Miranda 1 april 2015 / 08:37

  Wat een fijn lijstje. Ik hou van opruimblogs:) de laatste ga ik zo eens even rustig lezen, want dat is zo waar. Je kunt het gewoon niet goed doen, wat je ook doet, iemand heeft altijd wel commentaar. Benieuwd naar dat artikel!

 10. Henny 1 april 2015 / 10:53

  Leuke tips! Ik ga zeker een kijkje nemen bij een aantal!

 11. Margot 1 april 2015 / 12:09

  Mooie selectie heb je gemaakt! Die klok vind ik er leuk.

 12. laura 1 april 2015 / 13:03

  Ik word heel blij van die minituintjes!
  Leuk dat je een lijstje hebt gemaakt, heb ik even wat te lezen!

 13. Lifesabout 1 april 2015 / 13:34

  Die klok is geweldig! En dat artikel over ‘je kunt het eigenlijk niet goed doen’…heel mooi geschreven.

 14. Elze 1 april 2015 / 15:04

  Fijne verzameling! Thanks voor de tips!

 15. Nienke 1 april 2015 / 15:22

  Ik had er al enkele van gelezen, geweldige stukjes 🙂 Het opruimblogje ga ik nu eens bekijken want I love opruimen 😉

 16. Yvonne 1 april 2015 / 15:54

  Je kunt het nooit voor iedereen goed doen. Lijkt me behoorlijk frustrerend als moeder – ja! Ik ga gauw even lezen. 😉

 17. Dina 1 april 2015 / 17:57

  Ik had nog niet alle blogjes gelezen, maar die van Lonneke vond ik ook echt heel erg mooi! En wat leuk dat mijn blogpostje er tussen staat, dankjewel! <3

 18. Naomi 1 april 2015 / 17:57

  Ik ben verslaafd aan opruimblogjes.. ik ben heel wat uurtjes bezig geweest met dingen opruimen in ons huisje. Voelt zo heerlijk!!

 19. Kattebelletjes 1 april 2015 / 20:55

  Superoverzicht! Ik ben altijd op zoek naar leuke blogs om te volgen die ik niet ken. Ik vraag me af of dit een gevaarlijke verslaving begint te worden van mij? :p

 20. Sytse 1 april 2015 / 21:32

  Wat een leuke blogjes zeg! Ik zal ze eens wat meer in de gaten houden.

 21. Lonneke 2 april 2015 / 12:23

  Die klok is leuk. Ik wil al zo lang en DIY doen met een klok, maar ik heb nog geen leuke gevonden om mee te klooien.
  Dank je wel dat je mijn post deelt! Erg lief 🙂

 22. Anneleen 6 april 2015 / 11:48

  Vele blogjes komen me bekend voor 🙂 mooi overzichtje en leuke artikeltjes van inspirerende mede-bloggers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.