Blogposts waar je blij van wordt! NOVEMBER

Veel creatieve blogposts deze keer bij de blogposts waarvan ik blij werd in november! Het is misschien gewoon een beetje een creatieve maand, lekker binnen knus met een kopje thee aan de knutsel, haha. Ik laat je de blogposts zien waarvan ik afgelopen maand blij werd!

lampenkap-met-wol

Lampenkap gemaakt met wol!

Hoe gaaf is deze lampenkap van Frauke en Arne geworden? Ik denk dat dit wel de leukste DIYs is die ik afgelopen maand ben tegengekomen, het resultaat is zo gaaf! Ik heb al een paar keer op het punt gestaan om er zelf ook eentje te maken. Wie weet dat dat nog wel komt, haha.

takjes-versieren

DIY takken versieren

Takjes versierd met tape. Hoe leuk en simpel kan het zijn? Deze gaat zeker op mijn lijstje met dingen die ik nog graag wil maken! Zó simpel, maar het ziet er zo leuk uit.

boek-vol-dilemma's

Boek: Dilemma op dinsdag

Dit boekje staat vol met dilemma’s, rare dilemma’s. Dingen waar je niet tussen wil kiezen. Maar dat maakt dat het juist een leuk boekje is! Althans, als we Dina moeten geloven. Van Dina’s blog word ik trouwens altijd blij, zelfs als ze iets heel serieus te vertellen heeft maakt ze je nog aan het gniffelen. Dat is knap, toch? Aanrader, de hele blog! (maar als je weleens in het lijstje met mijn favo blogs kijkt dan wist je dat natuurlijk allang)

Livelifehappy unboxing op iheartschatteke!

De webshop Livelifehappy heb ik al eerder genoemd in een blogpost met dingen waar je blij van wordt. En nu kwam ik dus op de blog van Sanne een unboxing tegen. Super leuk om al die schattige spulletjes op video te zien!

bitterballen-jummie

De leukste glutenvrije blogs van afgelopen maand

Jippie, Storiesofacoeliac heeft een eigen domein en een vernieuwde website. Vind ik heel erg leuk! Hoewel ik niet echt veel schrijf over mijn dieet eet ik nog steeds gewoon glutenvrij. En de blog van Elize is altijd een fijne inspiratie, mijn favoriete blog over glutenvrij eten! In deze blogpost zette ze de leukste glutenvrije recepten die ze afgelopen maand tegenkwam op een rij. Ik krijg meteen trek als ik de foto’s bekijk!

creatieve-shoplog

Creatieve shoplog van MissMurphy!

De laatste tijd ben ik steeds meer creatief bezig (oa geïnspireerd door Alyssa van MissMurphy!) en dat maakt dat ik zulke creatieve shoplogs toch wel heel erg leuk vind. Stiekem leuker dan een shoplog met kleding, haha! Vooral het kerstboompje vind ik geweldig, inderdaad voor foto’s. Maar de rest ook, ik heb al zo vaak bij die kleine kerstballetjes staan kijken en staan mompelen hoe leuk ze zijn, haha!

Ben jij nog leuke blogposts tegengekomen afgelopen maand? Als je hieronder in de reacties een linkje post kunnen wij hem ook lezen!

DELEN:

49 reacties

 1. Esther Marieke 3 december 2014 / 06:54

  Echt leuk! Jij volgt altijd blogs die ik niet zomaar tegenkom. Ga zeker even een kijkje nemen!

 2. Frauke 3 december 2014 / 07:35

  Ooh wat onwijs lief dat je onze post vermeldt! Wat een eer <3 (Ik ben trouwens nog steeds super happy met die lampenkap & zou dus zeggen: gewoon een keertje doen! ;)) Die takken vind ik ook superleuk en wauw, dat boek lijkt me héél tof :D! X

 3. Karin 3 december 2014 / 08:01

  Leuke aanraders! Ik hou ook van DIY’s dus ben blij met deze tips :).

 4. Lauriëtte 3 december 2014 / 08:08

  Dat boek lijkt me zo leuk! Vooral de inhoud, maar ik vind ook dat het boek er zo mooi uitziet! Fijne dag vandaag Lisanne! 🙂

 5. Rosanne 3 december 2014 / 08:16

  Leuke creatieve lijst, merci voor de inspiratie!

 6. Anita 3 december 2014 / 08:20

  Wat een ontzettend leuke blog posts heb je gevonden. Kende de box helemaal niet en ben nu wel erg nieuwsgierig geworden. Thnx!

 7. Dina 3 december 2014 / 08:47

  Jaaa, de takken-DIY wilde ik ook heel graag doen. Dat lampenkapje is trouwens echt heel gaaf.

  (En wat leuk dat mijn blogje er tussen staat, thanks!) 🙂

 8. Yvonne 3 december 2014 / 09:22

  Leuke inspirerende blogposts zo te zien – dank voor het delen!

 9. niske 3 december 2014 / 09:30

  Leuk! Deze blogs kende ik zelf nog niet. Altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken! Thanks!

  Dit is ook een leuke winterse blogpost!

  http://www.chitaltravels.nl/winterhotels/
  In deze hotels zou ik toch wel héél graag een nachtje willen slapen!

 10. Heleen 3 december 2014 / 09:32

  Leuk, ga zeker even rondkijken! Fijne dag vandaag!

 11. Annemijn 3 december 2014 / 09:35

  Wat een leuke artikelen! Die takken zijn echt heel gaaf zeg!

 12. Elize 3 december 2014 / 09:36

  He wat leuk dat ik erbij sta!
  Die lamp met wol is trouwens echt super gaaf zeg! Die zou ik wel na willen maken!

 13. Angelique 3 december 2014 / 10:36

  O nee, je maakt me verslaafd aan nog meer blogs. De horror

  • Angelique 3 december 2014 / 10:38

   En he, hoe krijg je dat stukje van…. Blogde onlangs over….
   Ik ben aan t ontdekken, lees mijn blog maar eens 😉

 14. Mandy 3 december 2014 / 11:33

  Het dilemma boek lijkt me onwijs grappig!

 15. Dionne 3 december 2014 / 11:37

  Wat een hele mooie artikelen, vooral die gekleurde takken!

 16. Milou 3 december 2014 / 12:19

  Die lampenkap is inderdaad echt supergaaf!! Die wil ik ook gaan maken in dr kerstvakantie.

 17. Marion 3 december 2014 / 13:24

  Die lampenkap is te gek! En die hapjes! Wat zijn het? Soort kaasbitterballen met kruiden lijkt het wel. Man, ik krijg nu al trek!

 18. Vera 3 december 2014 / 14:15

  Wow, die lampenkamp is zo gaaf! Ik denk dat ik dat als amateur DIY’er zelfs nog wel kan maken
  Ook dat boek van Dilemma op Dinsdag lijkt mij heel leuk, gewoon al door de awesome vormgeving. ;p
  Ik heb deze maand vooral leuke sinterklaas/ kerst gerelateerde blogposts gelezen. Ik ben op cadeautjes jacht 😀

 19. Het Sushi Meisje 3 december 2014 / 14:23

  Die lampenkap vind ik zo origineel! Wel moeilijk te matchen met interieur denk ik. Ben daar nooit zo goed in.

 20. Anneleen 3 december 2014 / 14:28

  Het eerste en laatste artikeltje kende ik al, derest nog niet. Ik ga eens een kijkje nemen!

 21. marieke 3 december 2014 / 15:03

  Dat boekje! Wat tof 😀
  En die foto met die bitterballen of iets dergelijks, snap dat je daar trek van krijgt hahaha 😀

 22. Iris 3 december 2014 / 16:12

  Dat Dinsdag Dilemma boek lijkt me geweldig, ik houd van zulk soort onmogelijke vragen.

 23. Ilse 3 december 2014 / 17:13

  Leuke aanraders! En dat boek lijkt me echt heel erg leuk!

 24. Emily 3 december 2014 / 19:13

  Bedankt voor je lijstje, vind het altijd leuk om nieuwe blogs op deze manier te ontdekken.
  Die unboxing video is echt te schattig trouwens, haha.

 25. Maai 3 december 2014 / 19:23

  Die lamp, whaaaaaa, die wil ik ook, ga ik onthouden. En dat boek lijkt mij ook geniaal.
  Leuk lijstje weer Lisanne! Liefs

 26. Jana 3 december 2014 / 20:02

  Hier wordt ik dan ook enorm blij van. Ook een creatieve shoplog vind ik erg leuk 😀 x

 27. Lenneke 3 december 2014 / 20:06

  Jaaaaa, dat boek met dilemma’s is fantastisch!

 28. Sara 3 december 2014 / 20:19

  Die lampenkap vind ik echt super leuk bedacht. Daarnaast ben ik ook benieuwd naar de glutenvrije hapjes, dus ik ga zeker even een kijkje nemen of er iets lekkers bij staat wat ik zelf kan maken 🙂

 29. Tiffany 3 december 2014 / 22:28

  Oh, op de site van Dinastie bots ik steeds op foutmeldingen 🙁 Bij elk artikel dat ik wil openen! Straks nog even checken, want dat boekje lijkt me behoorlijk leuk!

 30. Céline 4 december 2014 / 09:33

  Ik ben de laatste tijd ook helemaal into het creatief zijn! Terwijl ik vroeger echt niet zo’n knutselaar was.

 31. Anne 4 december 2014 / 11:42

  Volgens mij is knutselen weer helemaal hip. En in deze tijd van het jaar helemaal! Ik vind het altijd leuk om te zien, maar ik maak zelf nooit iets na, want ik denk dat ik daar te onhandig voor ben. Of te ongeduldig, dat kan ook. :p

 32. Karlijn 4 december 2014 / 17:22

  Ik zag laatst De Wereld Draait Door en daar waren de bedenken van Dilemma op Dinsdag. Ze vertelden zo leuk en lieten de tafelgasten ook kiezen. Zo moest Beau volgens mij kiezen tussen altijd een huid van krokketenkorst of altijd ruiken naar knakworstensap. Haha, hoe bedenk je het?!
  En ik ben het wel eens met Anne boven mij die zegt dat in deze tijd van het jaar het super fijn is om creatief bezig te zijn. Ik merk het zelf ook, lekker ‘s avonds van alles maken.
  Fijne avond!

 33. Marjolein 5 december 2014 / 12:58

  Wat een leuke artikelen zijn dit inderdaad 😀 ik heb het filmpje van Sanne even gekeken, en het zijn zulke leuke dingen van de webshop! Dankjewel voor de leuke tips.

 34. Miss Happinez 6 december 2014 / 19:06

  Die unboxing van Iheartschatteke is erg leuk! Schattige spulletjes heeft ze gekregen 🙂

 35. Paul 7 december 2014 / 19:19

  Gave lampenkap inderdaad, lekker kleurrijk.

 36. Flaviena 16 december 2014 / 12:49

  Happy linkjes allemaal 🙂 nieuwe blogs ontdekken is altijd fijn. Mercii!

 37. Tartelette Maison 6 januari 2015 / 21:55

  Bedankt voor alle leuke inspiratie. Die lampenkap zit er hier ook wel eens aan te komen denk ik. Nu nog de juiste wol vinden. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.