Blogposts waar je blij van wordt! OKTOBER

Oktober was een maand vol met leuke blogposts op het web. Ik pikte de naar mijn idee leukste uit om ze aan jou te laten zien! kijk mee…

pompoms-maken

Pompoms maken van zijdepapier

In deze blogposts laat Natasja zien hoe zij pompoms maakte. Het is mega simpel, maar ziet er super leuk en vrolijk uit! Heel leuk om te doen in meer herfstige of feestelijke kleuren, zodat ze helemaal bij dit seizoen passen. Ik word er blij van!

the-nice-list

Easy self-help: The nice list

Lief zijn voor jezelf, klinkt simpel, maar blijkt in de praktijk toch niet altijd even makkelijk te zijn. Deze blogpost gaat over the nice list, waarmee je bewust bezig bent met liever zijn voor jezelf!

lauras-kringloopvondsten

Laura’s kringloopvondsten!

Kringloopshoppen… ik houd ervan, maar iemand die er heel erg goed in is, dat is Laura! In deze blogposts liet ze een aantal vondsten zien, maar ze bedacht in oktober ook de ‘Ik-hou-van-meuk tag’. Een tag die compleet in het teken staat van kringloopvondsten, super leuk om te lezen! Hier vind je haar ingevulde versie van de tag.

afbeeldingen-inkleuren-photoshop

Tutorial illustraties fotograferen & digitaal inkleuren

Iets leuks tekenen op papier, en dat overzetten naar een digitale afbeelding? Voor mij klonk dat altijd een beetje als rocketsience, maar het blijkt dus mega simpel te zijn. Evelien legde in haar tutorial uit hoe je door middel van Photoshop van een tekening op papier een mooie digitale afbeelding kan maken!

vegan-challenge-dagboeken

Vegan Challenge eetdagboeken van Teske & Iris

Zelf ben ik ongeveer het tegenovergestelde van een veganist, maar toch vond ik het heel erg leuk om de eetdagboeken van Iris en Teske te volgen tijdens hun Vegan challenge! Ze aten de hele maand oktober vegan (terwijl ze normaal alleen vegetarisch eten), en dat vond ik heel leuk om te bekijken. Hier vind je een van Teskes eetdagboeken en hier eentje van Iris (je krijgt er als bonus ook het eetdagboek van Bunny von D bij).

Van welke blogpost die jij afgelopen maand las werd jij het meest blij?

DELEN:

33 reacties

 1. Kelly Caresse 5 november 2014 / 06:52

  Wat een leuk overzicht, daar word ik ook blij van! Die pompons om zelf te maken zijn erg leuk en creatief. Ook de vegan eetdagbagboeken van teske en iris vind ik bewonderenswaardig knap, ik zou dat zelf niet kunnen denk ik.

 2. Marion 5 november 2014 / 07:32

  Ik vond het eetdagboek van Iris heel erg leuk om te lezen en inderdaad, vooral ook zo leuk om ook het eetdagboek van Bunny von D te lezen. Ik ben heel erg verliefd op Bunny von D. Als ik een konijntje was geweest ….

 3. Miranda 5 november 2014 / 07:33

  Behalve de eetdagboeken (die ik, ook als tegenovergestelde veganist, heel leuk vond om te zien!) kende ik al deze blogposts nog niet, straks maar eens even lekker lezen. Vind het zo leuk om nieuwe blogs te ontdekken zo. Thanks voor de inspiratie!:)

 4. Diana Carlton 5 november 2014 / 07:42

  Het artikel over hoe pompons maken ga ik straks eens lezen. Lijkt mij nl erg leuk om in huis op te hangen!

 5. Lauriëtte 5 november 2014 / 07:50

  Leuke artikelen heb je uitgekozen! Ik vond vooral het artikel van Lianne erg interessant! 🙂

 6. Dagmar 5 november 2014 / 08:03

  Wat een mooie tips! En the nice list klinkt echt super superleuk ik ga gelijk een kijkje nemen <3

 7. Annemijn 5 november 2014 / 08:33

  De veganchallenge heb ik op de voet gevolgd, de andere blogs zijn nieuw voor mij maar zeker niet minder interessant!

 8. angelique 5 november 2014 / 09:28

  Leuke tips! ik kende sommige blogs nog niet dus die gaan we eens even een bezoekje brengen

 9. Yvonne 5 november 2014 / 09:33

  Dank voor deze lijst – zal eens gaan rondneuzen! 🙂

 10. Manon 5 november 2014 / 09:37

  Ik ga die tutorial eens bekijken hoe je een digitale afbeelding kunt maken, wat leuk!

 11. Petra 5 november 2014 / 10:12

  The nice list is echt iets waar men veel aan heeft….leuk om te lezen…

 12. Jadwiga 5 november 2014 / 11:25

  Ik ben altijd zo jaloers op mooie vondsten bij de kringloop! Of ik zoek niet goed of ik ga naar de verkeerde kringloopwinkels want ik zie nooit iets leuks 🙁

 13. zomersproetje 5 november 2014 / 12:10

  Leuk! Ik kende ze allemaal nog niet.
  De blog van Laura is erg leuk. Naar de kringloop ga ik (nog) niet, maar wel naar een kledingruilatelier!
  Daar kun je makkelijk en voor (bijna) niks bijvoorbeeld je ‘miskopen’ ruilen.

 14. Mandy 5 november 2014 / 12:38

  De pompoms zien er zo gezellig uit!! Ik werd heel blij van de DIY kaarsen kandelaar van Alwayswearyour-invisiblecrown. Marieken post er veel leuke DIY’s op!

 15. Natasja 5 november 2014 / 13:45

  Haha wat gek dit! Ik open je blog en zie mijn eigen foto staan. Bedankt, heel erg leuk om te lezen dat je ook enthousiast bent. 🙂

 16. Lianne 5 november 2014 / 17:43

  Superleuk dat mijn artikel in je rijtje pronkt, thanks Lisanne! Liefs!

 17. Iris 5 november 2014 / 17:59

  Teske en Iris volg ik al, maar OohLaLau leek me ook leuk.

 18. Luuke 5 november 2014 / 19:12

  Leuk artikel! Bij die blogpost van digitale afbeeldingen zag ik geen linkje, dat lijkt mij een ontzettend leuke blogpost!

 19. Sanne 5 november 2014 / 21:40

  Wat een leuk overzichtje weer! Die photoshop tutorial moet ik écht eens gaan proberen 🙂
  Zelf heb ik ook de vegan challenges met smaak gelezen!

 20. Lenneke 6 november 2014 / 18:34

  Hier word ik inderdaad heel blij van! Vooral van de illustraties 🙂 tof.

 21. Evelien 8 november 2014 / 14:15

  Ah, wat leuk! Ik zie nu pas dat je mijn tutorial hebt genoemd. Thanks! En wat een leuke andere artikelen ook, daar word ik ook blij van 🙂

 22. Celeste 9 november 2014 / 07:56

  Ik kende deze posts nog niet, maar ga ze meteen lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.