Blogposts waar je blij van wordt! JULI 2014

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet super veel blogs heb gelezen de afgelopen maand. Gek he? Normaal doe ik dat namelijk wel altijd! Ik keek stiekem meer YouTube video’s… maar een hele maand zonder blogs lezen kan ik natuurlijk niet, ik heb de leukste blogposts van juli eruit gepikt en voor je op een rij gezet!

diy-lichtpuntjes

DIY Lichtpuntjes door Missmurphy

De website van Alyssa is sowieso een aanrader, maar van deze DIY werd ik wel erg blij: lichtpuntjes! Deed me denken aan Marloes ook, door de lichtpuntjes (ook een fijne blog om te lezen overigens). Ja, deze DIY is heel erg leuk.

elja-repat

Impressies van een repat door Elja

Elja (die je misschien wel kent van #blogpraat) heeft jarenlang in het buitenland gewoond, en sinds kort is ze weer terug in Nederland. Op haar blog schrijft ze over alle indrukken en wat haar bezig houdt. Heel erg leuk om te lezen, ze laat de dingen van een heel andere kant zien dan hoe wij ze zien (of in elk geval ik ze zie).

Angel-fiets-1

De columns van Angel op Beautylab

Elke keer weer moet ik gniffelen om dat Angel nu weer heeft meegemaakt. Deze vrouw heeft een een heleboel humor en een enorm talent om dat over te brengen. Angel krijgt mij met haar columns altijd aan het lachen!

psychologie-boeken

Interessante psychologieboeken (mijnbreintv)

Toevallig weet ik dat veel van jullie, net als ik, geïnteresseerd zijn in psychologie. Kimberly zette de boeken op een rij die haar interessant lijken, allemaal met het onderwerp psychologie! Ik heb nog een paar boeken in de kast liggen die gelezen moeten worden, anders had ik sowieso De kracht van kwetsbaarheid besteld, dat lijkt me zo’n boeiend boek!

bloemige-make-uplook

Summer Floral make-uplook door Teske

Van deze video van Teske was ik echt zwaar onder de indruk. Wat ontzettend mooi gefilmd, vooral met die bloemen in de video. Daar word ik erg blij van!

naar-nieuws

Bron

Hoe voorkom je dat je van streek raakt door naar nieuws?

Afgelopen maand was misschien een fijne zomermaand, maar tegelijkertijd een maand met heel veel nare dingen in het nieuws. Persoonlijk heeft dit mij wel geraakt en met het loslaten daarvan heb ik me ook echt wel even bezig moeten houden. Vivian geeft in haar blogpost tips over hoe je het beste om kan gaan met naar nieuws. Niet iets waar je perse blij van wordt, maar wel iets waar je (hopelijk) minder sad van wordt. Sowieso een aanrader de blog, Happiness in the making, als het mindstyle deel van mijn blog je aanspreekt, dan mag je deze blog niet missen!

happyc

De website van de Happychallenge is online!

Niet perse iets van juli, maar wel iets waarvan ik erg blij werd: ik heb eindelijk de tijd genomen om de Happychallenge website in elkaar te zetten. De Happychallenge is een challenge die ik een tijd geleden samen met Kelly en Marieke organiseerde, maar doordat we geen website hadden was het eigenlijk niet meer zo actief. Terwijl dat helemaal niet zo hoeft te zijn, je kan namelijk elke dag nog starten met de challenge! Door de website hopen we dus weer net zo veel mensen blij te maken met de Happychallenge als we hebben kunnen doen terwijl we de challenge ook zelf deden. Dus, wil je hem nog doen? Go for it! Of, als je iemand kent die er veel aan zou hebben, stuur ze zeker het linkje door! Happychallenge.nl.

Heb jij nog blogposts gelezen in juli die wij niet mogen missen? Laat het weten bij de reacties!

DELEN:

34 reacties

 1. Kelly Caresse 6 augustus 2014 / 06:30

  Onwijs leuk dat de happychallenge website online staat! Wat vond ik het leuk om aan de happy challenge mee te werken! Daar word ik ook blij van hihi!

 2. Jess 6 augustus 2014 / 06:41

  Dat zijn zeker artikelen om blij van te worden. Ik vind de columns van Angel geweldig. De rest ga ik even bekijken. Altijd leuk om zo weer nieuwe blogs te ontdekken.

 3. Ilse 6 augustus 2014 / 07:07

  Ik ben ook helemaal gek op de stukjes van Angel. 🙂 Geweldig vind ik ze!

 4. Angela 6 augustus 2014 / 08:22

  Wat leuk om zo nieuwe blogs te ontdekken! Mij lijkt Happiness in the Making erg leuk, dus ga gelijk even kijken!

 5. Linda 6 augustus 2014 / 08:23

  Fijne tips en wat leuk dat je een website hebt gemaakt voor de challenge!

 6. Manon 6 augustus 2014 / 08:34

  Ik vind de stukken van Angel ook altijd zoooo vermakelijk op Beautylab. Zit dat altijd met een enorme grijns te lezen haha.

 7. Alyssa 6 augustus 2014 / 08:51

  Aw, lief dat ik ertussen sta <3 dankjewel! Ik ga de andere blogs ook eens bekijken. Met de columns van Angel ben ik al bekend: hilarisch leuk. Nogmaals dankjewel.

 8. Beautydagboek 6 augustus 2014 / 09:02

  Goh, die DIY van MissMurphy ziet er leuk uit! Wat origineel :). En ik word ook altijd blij van Angel, een mooie krachtige vrouw met zelfspot en humor. Love it!

 9. Joyce 6 augustus 2014 / 09:09

  Wat een heerlijk artikel, ik ga nog even verder klikken naar andere blogs:)

 10. Kimberley 6 augustus 2014 / 09:10

  Wat gaaf om in dit lijstje te mogen staan, dankjewel! 🙂 Ik vind de columns van Angel ook altijd erg leuk om te lezen 🙂

 11. Nienke 6 augustus 2014 / 09:32

  Leuke tips! Ik vind de blog van Elja ook fijn om te lezen. Die DIY van Alyssa ziet er ook super leuk uit!
  Altijd fijn weer wat nieuwe blogs te ontdekken zo 🙂

 12. Miranda 6 augustus 2014 / 09:58

  Leuk! Weer nieuwe blogs om te ontdekken! Ik kende ze nog niet allemaal:)
  De stukken van Angel zijn volgens mij alom bekend. Terecht want ze zijn hysterisch. Te leuk gewoon:)

 13. Hester 6 augustus 2014 / 10:25

  Ik volg Serena niet, maar ik ga wel weer even een paar columns van Angel lezen, die zijn inderdaad hilarisch. Die DIY is ook echt tof, creatief gedaan!

 14. Joyce 6 augustus 2014 / 10:46

  Ah ja die columns van Angels zijn echt geniaal. Een heel mooi talent heeft ze! En sowieso heb je weer leuke artikelen op een rijtje gezet 🙂

 15. Tiffany 6 augustus 2014 / 10:48

  Wauw, happiness in the making vind ik een heel fijn blog om te lezen! En wat leuk dat de Happychallenge-website er is 🙂

 16. Frauke 6 augustus 2014 / 10:50

  Oh, die DIY over lichtpuntjes is zo schattig!

 17. Dionne 6 augustus 2014 / 10:53

  Er staan mooie artikelen tussen! Die van Teske was inderdaad erg mooi!

 18. Jessica 6 augustus 2014 / 11:00

  Leuke verzameling van blogartikelen!!
  Ga d’r gauw een paar bekijken, want er staan zeker leuke dingen tussen.

 19. Anne 6 augustus 2014 / 12:25

  Oeh fijn, nu heb ik weer leesvoer! 🙂

 20. Elize 6 augustus 2014 / 12:37

  Oh wat een leuke blogs allemaal!
  Dankjewel voor de tips 🙂

 21. Fleur 6 augustus 2014 / 15:00

  De artikelen van Angel voor Beautylab blijven echt fantastisch! Zó ontzettend leuk om te lezen! Ik ga nu het ‘Hoe voorkom je dat je van streek raakt door naar nieuws?’ artikel lezen, want daar kan ik denk ik nog wel iets van leren aangezien vervelend nieuws mij enorm aangrijpt altijd.

 22. Amélie 6 augustus 2014 / 15:48

  Bedankt voor het overzicht. De meeste kende ik nog niet!

 23. ENOY! The Good Life 6 augustus 2014 / 19:26

  Leuke artikelen. Ik kende ze nog niet. Het artikel van Angel vond ik echt geweldig. Ik hou van die humor. Goede tips, dank je wel. In de Happy Challenge ga ik mij eerst eens verdiepen….

 24. Petra 6 augustus 2014 / 21:51

  Ik vond de DIY van Alyssa ook erg gaaf. Haar blog Miss Murphy ik sowieso een aanrader. Elja Daae volg ik ook. Ik ga de rest van de posts even bekijken, Net als de website van de Happy Challenge.

 25. Vivian 7 augustus 2014 / 14:27

  Wat leuk dat ik hiertussen sta en wat leuk om de reacties te lezen van mensen die er ook enthousiast over zijn! <3

 26. Dagmar 8 augustus 2014 / 11:44

  Aah heerlijke inspiratie en mooie tips heb je op een rij gezet <3

 27. Maai 8 augustus 2014 / 22:45

  Leuke tips, ga ik weer eens even tussen neuzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.