Blogtips #13: Blogdoelen stellen

Vanaf het aller eerste begin was ik hier al mee bezig! Ik had wat uitdaging nodig, ik wilde graag dat mijn blog een succes zou worden en wilde daar enthousiast mee bezig zijn. Een mooie hulp hierbij vond ik het stellen van doelen. Nu aan het begin van het jaar is het tijd om jullie uit te leggen hoe ik dat doe, en hoe ook jij dat kan doen! En natuurlijk mijn blogdoelen voor het komende jaar!

doel

bron

Waarom heb je blogdoelen nodig?

Bloggen doe je omdat je het leuk vindt, als het goed is. Maar mijn blogtips lees je omdat je graag je blog nog beter en succesvoller wil maken dan hij nu is. En dat is precies waar het opstellen van blogdoelen je bij gaat helpen. Zie het als een stukje motivatie!

En een stukje waarmee je weer even naar de basis gaat en kijkt naar wat je echt belangrijk vindt, in plaats van bezig te zijn met de minder belangrijke details. Het zal je helpen om je tijd en energie in de juiste dingen te steken.

Welke blogdoelen zal ik kiezen?

Er zijn onwijs veel doelen die je zou kunnen stellen voor het komende jaar. Maar voordat ik je een aantal opties wil geven raad ik je aan om eens naar je blog te kijken met een open blik. Vraag desnoods iemand anders om verbeterpunten (of houd een enquete onder je lezers, kan ook!). Wat kan er beter? Waar wil je komen met je blog en wat gaat je daar naartoe helpen?

Als je dat bedacht hebt kun je waarschijnlijk al een aantal doelen bedenken. Maar om je een handje te helpen heb ik een aantal voorbeelden die je zou kunnen kiezen.

Het maken van betere foto’s

Een blog met mooie afbeeldingen is zo veel aantrekkelijker dan donkere foto’s die met een iPhone gemaakt zijn. Leren beter fotograferen kan echt een toevoeging zijn aan je blog! Het zou bijvoorbeeld kunnen dat je wil gaan sparen voor een mooier fototoestel of lampen. Maar ook met weinig of geen geld kun je je fotografie kunsten verbeteren, het zijn gewoon kleine dingen die een wereld van verschil maken! Licht, achtergrond, het punt van waaruit je de foto maakt zijn zulke dingen. Hier valt genoeg over te leren in elk geval, een nuttig doel (wel afhankelijk van waarover je blogt natuurlijk).

Vaker of frequenter blogs posten

Bij mij is het simpel: ik blog dagelijks, punt. Maar ik weet ook dat er mensen zijn die vaker een artikel online willen zetten. Daarbij is het simpel: stel een doel! Zeg tegen jezelf dat je bijvoorbeeld eens in de zoveel tijd een blog moet schrijven. Of dat je een x aantal blogs online wil hebben aan het einde van het jaar. Echt waar: zo’n doel motiveert je!

Je blog een mooier, passender uiterlijk geven

Het zou zo kunnen zijn dat je blog nog niet de uitstraling heeft die jouw foto’s en content in het beste daglicht zet. Door een passend uiterlijk bij je blog te zoeken (of te maken, of te laten maken) kun je je blog ontzettend verbeteren. Ook een erg mooi doel.

Schrijfskills verbeteren

Het zou kunnen dat je jezelf nog weleens betrapt op spelfoutjes, of dat je opkijkt tegen die ene blogger met die fantastische schrijfstijl. Schrijven is iets wat je maakt of breekt als blogger. Als je teksten slecht leesbaar zijn is het meteen minder aantrekkelijk om verder te kijken naar je blog. Of om hem überhaupt ooit nog eens te bezoeken.

Gaan voor een hoger bezoekersaantal

Dit is er eentje die je niet zo heel erg zelf in de hand hebt, dus neem jezelf niet te serieus wanneer je zo’n doel stelt. Echter is het wel zo dat het je ontzettend kan motiveren! Ik werd van het stellen van zulke doelen altijd ontzettend enthousiast. Misschien moet ik mijn blogdoel nog iets extremer maken op dit gebied dan hij nu is.

Je gaan verdiepen in een bepaald blogonderwerp

Misschien is er iets waarover je graag meer zou willen schrijven, maar waarvan je zelf nog niet zo heel erg veel weet. Tijd om het te leren! Zo lang je het leuk vindt is dat natuurlijk helemaal geen straf. Twee vliegen in een klap: je bent bezig met iets leren dat je leuk vindt, en tegelijkertijd voeg je iets toe aan je blog.

Creatiever worden met bloggen

Dit is er eentje waartoe het zetten van hoge (bezoekeraantallen)doelen mij zet. Wanneer je doorgaat zoals je nu bezig bent blijf je groeien zoals je nu groeit. Wil je harder groeien, dan zul je iets anders moeten gaan doen. En daar word je creatief van!

Natuurlijk is creatiever bloggen ook een doel op zich, maar voor mij werkt dat niet motiverend genoeg, haha.

Mijn blogdoelen voor 2014

Een terugblik op mijn blogdoelen van afgelopen jaar zou super leuk geweest zijn, toch? Ik had vorig jaar slechts een bloggerelateerd doel in mijn lijstje staan:

 • Lisanneleeft.nl aan het groeien maken qua bezoekersaantallen, kwaliteit en betekenis en kansen.

Lekker goed te meten, haha! Volgens mij was dat de eerste keer dat ik geen concrete blogdoelen gemaakt had. Maar ja, gegroeid ben ik zeker, op verschillende gebieden. Misschien niet zo goed als ik zou willen, maar daarvoor maak ik een lijst met blogdoelen voor 2014!

 • Mijn bezoekersaantal weer verdubbelen (in elk geval iets meetbaars, haha!)
 • Minstens twee weken vooruit schrijven, dat geeft me meer rust om betere stukken te schrijven
 • Nieuwe originele en leerzame mindstyle artikels schrijven. Ik vind mindstyle zo leuk, maar soms heb ik gewoon behoefte aan een leuk nieuw onderwerp binnen de mindstyle. Op zoek dus!
 • Ook een blogdoel: ik houd van bloggen, maar soms moet ik gewoon even rust hebben. Dus het bloggen los kunnen laten, een hele dag geen reacties of mail lezen. Mezelf die rust gunnen!
 • Mijn schrijfskills en de algemene kwaliteit van mijn blog verbeteren, dat staat voorop! Gewoon, omdat ik dat het leukste en het meest belangrijk vind.

Heb jij blogdoelen voor 2014? En zo niet… ga je ze maken?

DELEN:

60 reacties

 1. Kelly Caresse 5 januari 2014 / 07:27

  Wat een inspirerend artikel Lisanne! Ik vind je blogtips sowieso heel handig. Wat knap dat je zoveel doelen behaald hebt met je blog. Mijn doelen zijn om betere foto’s te kunne gaan maken, creatiever worden en daarmee mijn authenciteit vergroten. Ik wil nog meer gaan bloggen met frequentere blogs om meer uit mijn blog te kunnen halen omdat het zo mijn passie is. Maar anderzijds herken ik me ook in jou dat ik wil leren loslaten en ook een dagje uit wil kunnen zonder even mn blog te checken op bijv mijn telefoon

 2. Hannah 5 januari 2014 / 08:09

  Fijne tips! Mijn doelen voor 2014 zijn niet heel meetbaar, maar toch haha. Ik wil meer bezoekers/volgers, betere foto’s leren maken en meer afwisseling in mijn artikelen creëeren. Er is weer genoeg te doen 😉

 3. Sylvia 5 januari 2014 / 08:41

  Ik wil in 2014 graag betere foto’s maken en me verdiepen in bepaalde onderwerpen. Hogere bezoekersaantallen zijn natuurlijk altijd leuk, maar of me dat lukt zie ik vanzelf wel 😉

 4. Kimberley 5 januari 2014 / 09:06

  Ik heb toevallig gisteren wat doelen gesteld haha, vooral op het gebied van bezoekersaantallen. Ook ga ik proberen iedere dag een artikel te posten, hoop dat dat gaat lukken 🙂

 5. Maaike 5 januari 2014 / 09:30

  Mooie doelen heb jij! Ik moet zeggen dat ik ze nog niet had, alhoewel, ik wil gewoon het hele jaar blijven bloggen. Dingen verbeteren kan ik nog niet echt, aangezien ik net begonnen ben. Maar meer reacties krijgen en interactie met andere bloggers zou je ook doelen kunnen noemen.

 6. Susanne 5 januari 2014 / 09:34

  Weer handige tips! Mooie doelen hoor!
  Ik ben nooit echt van de doelen, ik zie het vaak wel haha. Maar het is vaak meer iets wat ik in mn hoofd heb, komt denk ik toch een beetje op hetzelfde neer.
  Mijn blogdoelen… tsja. Ik wil een eigen domein. Ik heb nu nog een wordpress blog om te kijken of ik het leuk zou vinden. En daarbij meer bezoekers en volgers natuurlijk! Dat laatste vind ik nog het moeilijkst om te bedenken hoe ik dat ga doen. Daar ga ik me ook in de loop van de tijd in verdiepen!

 7. Sanne Marlijn 5 januari 2014 / 09:41

  Weer zo’n ontzettend handig artikel! Echt heel erg fijn dit. Ik wil me ook nog eens goed gaan buigen over mijn blogdoelen, lijkt me geweldig om dan volgend jaar terug te kijken en te kunnen wegstrepen wat je allemaal gehaald hebt.

 8. Rosa 5 januari 2014 / 09:41

  Mijn blog is 3 maanden geleden een soort van gecrasht, midden in mijn afstudeer periode. Ik heb een blogpauze ingelast, die gelukkig bijna ten einde is! Ik heb gister een compleet nieuwe lay out gemaakt en dat voelt zo goed! Ik kan niet wachten weer te beginnen:) nog een paar puntjes op de i en dan kan ik weer! Dat is mijn doel voor dit jaar 🙂 ik ben het ook helemaal eens met jouw doel om het bloggen ook los te kunnen laten.
  Happy sunday!

 9. Bibian 5 januari 2014 / 09:46

  Wat een handig en goed artikel. Mooie lijst! Liefs

  • Rosebird 5 januari 2014 / 09:56

   Handige tips weer! Goede blogdoelen heb je ook. Ik heb een beetje dezelfde maar dan toegepast op mijn beginnende blog 🙂

 10. Manon 5 januari 2014 / 09:51

  Leuk en leerzaam artikel. Ons doel voor de komende periode is om aan filmpjes te beginnen en onze foto’s/teksten verbeteren.

 11. Martina 5 januari 2014 / 09:56

  Erg leuk en leerzaam artikel, ik ga ook nadenken over mijn doelen!

 12. Tineke 5 januari 2014 / 09:57

  Heel leuk en herkenbaar artikel! Mijn doel is ook om meer vooruit te schrijven.
  Liefs

 13. Dagmar 5 januari 2014 / 09:58

  Wauw heel erg mooi geschreven! En wat een fijne tips en doelen heb je geplaatst, het zet mij zeker aan het denken. Ik ga een nachtje slapen over mijn blogdoelen voor 2014 en dan genieten van het werken aan deze doelen 🙂

 14. Marieke 5 januari 2014 / 10:03

  Ik wil iets efficiënter bloggen (minder blogs lezen en meer zelf schrijven), mijn bezoekersaantallen verdubbelen en meer over artikelen schrijven waar ik wel over wíl schrijven, maar wat me tot nu toe nog niet gelukt is. Lekker vaag, maar ik begrijp het zelf wel, zullen we maar zeggen, haha!

  Goede tips, hoor! Vooral: concrete doelen stellen is belangrijk, denk ik.

 15. Anouk 5 januari 2014 / 10:26

  Hele fijne tips! Ik ga ook maar eens blogdoelen voor mezelf op een rijtje zetten. Misschien is dat ook wel goed voor mijn hoofd, een beetje rust.

 16. Tiff 5 januari 2014 / 10:35

  Ik ben nog maar net begonnen en dus nog een beetje op zoek naar mijn stijl. Maar mijn doelen zijn in ieder geval:

  – bezoekers en volgers krijgen
  – mijn schrijfstijl verbeteren
  – de opmaak verbeteren door te leren over html en CSS etc

 17. Beautydagboek 5 januari 2014 / 10:59

  Erg leuk om te lezen. Ik heb zeker blogdoelen en ik zet daar ook echt mijn energie op om dat te bereiken 🙂

 18. Simone 5 januari 2014 / 11:02

  Ik heb zeker blogdoelen. Zo ben ik druk bezig met een eigen domein en hosting. Ik probeer altijd zo regelmatig mogelijk te bloggen, alleen is dat er de laatste maand een beetje bij ingeschoten. Ik zie bloggen niet als verplichting, ik blog wanneer ik dat leuk vind en ook niet perse voor de bezoekersaantallen. Ik blog voor mezelf en deel graag mijn persoonlijke dingen die anderen kunnen lezen en daarop reageren. 🙂

 19. Evelien 5 januari 2014 / 11:08

  Ja ik heb zeker ook blogdoelen, ik wil het uiterlijk van mijn blog verbeteren, ik zie bij anderen altijd hoe mooi het er uit ziet. En nou wil ik gaan ontdekken hoe je dat zo kan maken 🙂

  Liefs

  Evelien

 20. Dionne 5 januari 2014 / 11:25

  Weer een handig artikel.Je hebt voor jezelf mooie doelen opgesteld!

 21. Cindy 5 januari 2014 / 11:26

  Wat een handige tips weer, ik vind je blogtips artikelen heel fijn om te lezen, ik leer er ook zeker wat van. Mijn doel is om mijn lay-out te verbeteren, meer bezoekers te trekken en vooral interessante artikelen te schrijven, vooral dat laatste vind ik soms nog wat moeilijk..

 22. Resy 5 januari 2014 / 11:40

  Weer een erg handig artikel en goede doelen heb je voor jezelf gesteld!

 23. Lisa 5 januari 2014 / 12:02

  Ik moet voor mezelf ook echt beginnen met het stellen van doelen..

 24. Geanne 5 januari 2014 / 12:05

  Op dit moment heb ik nog geen doelen gesteld, maar daar wil ik de komende tijd wel aan werken. Ik heb het gevoel dat als ik mijzelf geen doelen stel, ik maar een beetje blijf kwakkelen… Tijd voor actie dus!

 25. MySimplySpecial 5 januari 2014 / 12:17

  Ik heb toevallig al een paar doelen voor mezelf! Een mooie nieuwe layout waardoor iedereen makkelijker comments achter kan laten en artikelen terug kan vinden, beginnen met filmpjes en een leuke nieuwe categorie toevoegen.

 26. Hester 5 januari 2014 / 12:23

  Wat een fijne tips. Zeker de tip over creatief bloggen vind ik een goede, daar heb ik wel wat aan. Verbetering van kwaliteit is een doel dat ik mijzelf altijd stel en daar ben ik ook altijd mee bezig maar ik wil ook wel aan de creativiteit werken. Verder is het voor 2014 absoluut mijn doel meer vooruit te werken.

 27. roos 5 januari 2014 / 12:25

  Vaker posten en mooiere foto’s maken zijn twee dingen waar ik aan wil werken. Ik heb het nu alleen best druk met school en dat staat natuurlijk op de eerste plek. Dus ik denk dat ik hier pas echt aan kan gaan werken als ik bijna klaar ben met school. Maar gelukkig is dat al bijna 🙂

 28. Explorista 5 januari 2014 / 12:55

  Ik heb ook een aantal doelen. Vooral het verder ontwikkelen van mijn schrijfstijl, het toespitsen op een specifiek onderwerp dat belangrijk is voor mijn blog (heb nu besloten dat minstens twee posts per maand daarover moeten gaan). Daarnaast wil ik mijn blog natuurlijk groeien, dat is het overkoepelende doel. En ik twijfel nog of ik drie keer in de week zal gaan bloggen, maar dat is misschien is voor het tweede deel van 2014 🙂

  Voor de rest ben ik al heel tevreden met de kwaliteit en onderwerpkeuze van mijn blog, dus dat is ook wel fijn om te beseffen 🙂

 29. Geertje 5 januari 2014 / 13:35

  Wat een goede tips! En wat een fijne doelen heb je voor jezelf gesteld. Ik moet zeggen, ik heb mezelf geen doelen gesteld, en weet ook niet of dat gaat werken voor mij. Maar, je zet me zeker aan het denken!

 30. Charlotte 5 januari 2014 / 13:42

  Mooie doelen. Een mooie layout en fijne schrijf stijl vind ik altijd belangrijk bij een blog 🙂

 31. Alette 5 januari 2014 / 13:44

  Goed tips heb je weer gegeven. Ik denk dat het ook voor mij een goed idee zou zijn om mezelf doelen te stellen. Ten minste, ik hoor mensen om me heen zeggen dat dat goed zou zijn haha. Zelf vind ik doelen stellen altijd eng, omdat ik bang ben deze niet te behalen… heb jij dat niet? Nouja, tot nu toe gaat jouw site als een speer volgens mij, dus dan is het misschien minder van toepassing haha

  • Lisanneleeft 5 januari 2014 / 13:54

   Ik ben ook alweer bijna 3,5 jaar bezig, mijn blog gaat niet altijd als een speer hoor, hihi!
   Ooit wilde ik tien keer zo veel bezoekers in een jaar. Niet gelukt, maar wel een heel eind vooruit gekomen. Dan is het doel misschien mislukt, maar dan heb ik toch vooruitgang geboekt. En dat is het belangrijkste! 🙂

 32. Kirsty 5 januari 2014 / 14:00

  Wat een interessant artikel! Mijn blogdoelen zijn om meer vooruit te werken, zodat ik de rust heb om betere artikels te maken en ik zou natuurlijk graag bezoekers willen trekken, maar ik denk dat dat vanzelf komt als je blog beter wordt eigenlijk. Concrete doelen heb ik niet echt, ik denk dat het vooral een kwestie is van zien hoe het loopt allemaal dit jaar 😉

 33. Tiffany 5 januari 2014 / 14:28

  Een erg boeiend artikel alweer! Jouw blogdoelen zijn erg mooi, en ik vind jouw schrijfstijl bovendien heerlijk. Het leest erg vlot en je schrijft steeds weer over onderwerpen waarvan ik vaak denk ‘Wauw, hoe komt ze er elke keer weer op?’.

  Mijn blogdoelen:
  *Mijn bezoekersaantal per dag naar 100 krijgen.
  *Een goede header kunnen maken (maar ik weet écht helemaal niet waar ik daarmee kan beginnen/Aan kan werken).
  *Creativiteit opkrikken: zelf erg goede artikels bedenken die mensen kunnen vooruithelpen
  *Lifestyle en mindstyle aan het bod laten komen
  *Geen angst hebben om erg persoonlijke dingen te delen

  Ik denk dat ze dat wel waren. Ik wil voornamelijk nog persoonlijker worden in mijn blog, ervaringen delen 🙂

 34. Laura 5 januari 2014 / 15:14

  Oh ik raak hier echt helemaal gemotiveerd door! Ik ga dit jaar sowieso voor het fotodoel, want van foto’s maken breng ik echt nog niks terecht haha.

 35. Lois Lorinde 5 januari 2014 / 16:57

  Goede tips! Ik wil creatiever gaan bloggen, maar dan echt nog meer creatieve onderwerpen en beter uitgewerkte DIY’s, haha 🙂

 36. Yara 5 januari 2014 / 16:59

  Mooie doelen heb je, Lis! Ik heb momenteel nog geen doelen. Ik wacht nog af tot mijn lay out klaar is, en dan kan ik weer opnieuw beginnen haha!

 37. Loes 5 januari 2014 / 18:05

  Zo fijn, al die posts met blogtips. Ik heb er echt veel aan gehad! Er is sowieso niet zo heel veel te vinden over (persoonlijk) bloggen, dus je vult hier wel een gat in de markt haha. Ik heb nog geen concrete blogdoelen gesteld, maar dat is wel een goed idee eigenlijk. Ook leuk om dan aan het eind van het jaar te kijken of het ook gelukt is haha. Mijn blog bestaat nog niet zo lang, dus ik hoop in ieder geval dat ie nog flink mag groeien, maar ik ga nog even nadenken wat er precies mee wil dit jaar 🙂

 38. Kjoetness 5 januari 2014 / 19:26

  Goh ja doelen heb ik niet echt. Meer bezoekers is altijd fijn maar dat kan je toch niet afdwingen.
  Ik wil nog meer mijn eigen stijl vinden en echt bloggen over wat ik allemaal tof vind. En hopelijk komen er nog wat meer mensen meelezen 🙂

 39. Isabel Cristina 5 januari 2014 / 20:31

  Wat een leuke doelen! Dat twee weken vooruitschrijven zie ik ook wel zitten, maar ik heb geen idee hoe ik het ga aanpakken haha

 40. Laura 6 januari 2014 / 08:08

  Stiekem heb je natuurlijk wel invloed op je bezoekersaantallen. Verdiep je goed in SEO en je kunt zo groeien, al is dat met een niche blog eigenlijk het makkelijkst. En wat dacht je van reageren bij anderen? Je hebt meer invloed dan je denkt.

  • Lisanneleeft 6 januari 2014 / 14:00

   Daar heb je zeker gelijk in!

   Het hangt eigenlijk toch compleet af van wat je zelf doet he 😛

   • Laura 6 januari 2014 / 19:07

    Niet compleet! Ik wil SEO niet heilig verklaren, want je hebt ook te kampen met concurrentie en een algoritme dat niet 100% bekend is. Maar toch, je kunt er heel wat mee doen. I <3 SEO 🙂

    En qua reageren moet je het echt heel consequent doen. Jij hebt veel bezoekers, maar die klikken nu echt niet allemaal naar mij door helaas 😉

 41. Anouk 6 januari 2014 / 09:55

  Mijn doel is eigenlijk vooral vooruit schrijven, want dat is nogal eens mislukt. Voorlopig eerst om de dag, want vanwege allerlei activiteiten en dingen in mijn leven heb ik niet alle tijd helaas. Succes!

 42. Anne 6 januari 2014 / 17:46

  Zonder dat ik me er bewust van was heb ik wel een blogdoel. Ik wil meer gaan schrijven over (mijn ervaringen met) depressiviteit. De standaard informatie is waardeloos voor iemand die depressief is. Oké, het is goed om de symptomen te weten en ook uit welke behandelmethodes je kan kiezen, maar dat is maar een deel van de informatie die je op dat moment zoekt. Ik denk dat er meer te lezen moet zijn in het Nederlands en dat die content 24/7 gratis beschikbaar moet zijn. Toen ik voor het eerst bij een psycholoog kwam moest ik van haar een boek over depressie uitzoeken en lezen. Daarvoor moest ik naar de bieb, maar daar had ik door de depressie helemaal geen energie voor! En een boek is ook teveel in één keer.

  • Marije 6 januari 2014 / 18:49

   Leuk! Ik vind je blogtips zo leuk. Ik lees ze iedere keer weer door. 😀 Ben net weer opnieuw begonnen met bloggen, omdat ik eindelijk goed weet waar ik graag over schrijf. Mijn doel was om dit jaar een eigen domein aan te maken en dat heb ik zojuist gedaan haha. Voor de rest wil ik gewoon graag veel schrijven en weet ik nog niet zo goed welke doelen ik allemaal kan/wil stellen. Komt allemaal wel. 😀

 43. xx_Patries_xx 6 januari 2014 / 19:36

  handig artikel hoor, mijn doelen voor mijn blog zijn:
  – 50 bl volgers behalen
  – met meer structuur artikelen online zetten
  – Bezig gaan met een mooie look
  – M`n blog passend maken zodat er rust ontstaat

 44. Kim 7 januari 2014 / 20:59

  Ik heb net al je artikelen gelezen in deze serie, en ik vind ze zo leuk! Ga zo door, leuk en nuttige tips waar ik zeker iets aan ga hebben!

 45. Maurits 7 januari 2014 / 23:45

  Ik zou inderdaad wel mijn schrijfskills willen verbeteren. Geen idee hoe 😉

 46. WeHeartFit 8 januari 2014 / 13:26

  Mijn doelen zijn om boven de 250 bloglovin volgers te komen eind volgend jaar, betere foto’s leren maken en meer te filmen!

 47. Whitney 12 januari 2014 / 12:39

  Vandaag heb ik hier toevallig een post over. Is dan niet alleen over bloggen maar ook andere persoonlijke doelen.

 48. Merel 13 januari 2014 / 19:39

  Jaaaa, nu krijg ik ook zin om blogdoelen te maken. Ik blog nu net een jaartje en wauw, wat een verschil met mijn eerste blogpost, hahaha. Hilarisch is het om die terug te lezen. Ik hoop dit jaar net zo’n groei door te maken!

 49. Hesteranne 17 maart 2014 / 14:16

  Opnieuw een inspirerende blogpost. Twee weken vooruit schrijven lukt me nooit. Hoogstens een dag! Ik probeer het altijd wel maar het lukt zelden. Misschien toch wat meer mijn best doen 😀

 50. Sharon Paulus 16 februari 2016 / 20:15

  Hoi Lisanne! het is nu iets meer dan 2 jaar geleden dat jij deze blog hebt geschreven en ik ben zo blij met alle blogtips! ik ben vorig jaar een blog begonnen en ik ben mij nu aan het verdiepen hoe ik mijn blog kan laten groeien. Hoe ik er meer uit kan halen, hoe ik meer out of the box kan gaan denken en hoe ik mijn bezoekers aantallen kan laten groeien. De tips die jij geeft zijn echt ontzettend nuttig en ik word er weer helemaal door geïnspireerd, want ja, die writersblock heeft al een keer toegeslagen bij mij…
  Waar ik heen wil met dit bericht? Helemaal nergens, ik wil je gewoon even bedanken hiervoor! Dus bij deze: super bedankt! Zo, nu ga ik snel weer verder met het lezen van de tips 🙂 hihi
  Xx Sharon

 51. Daphne 9 december 2016 / 15:53

  Goede doelen zeg! Ondanks dat ze al een tijdje geleden geschreven zijn, heb ik er voor mijn blog http://www.blog-e-boekhouden.nl/ natuurlijk nog steeds wat aan. Ik ga ze stellen voor 2017.

  Heb je zelf ook weer doelen voor het aankomend jaar gemaakt?
  Succes!

  • Lisanne 11 december 2016 / 17:22

   Nog niet, ik denk dat ik dat wel ga doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.