Blogtips #17 Bloggen wanneer je weinig tijd/energie hebt

Het blijft een issue, soms wil je heel graag bloggen maar heb je er gewoon geen tijd of energie voor! Natuurlijk gaat het vrijwel altijd om de prioriteiten die je stelt, maar het is heel goed voor te stellen dat je als blogger soms wat minder tijd hebt voor je blog. Geen probleem! Het is natuurlijk helemaal niet erg om een keertje over te slaan, maar ik raad je wel aan om zo veel mogelijk een vast schema aan te houden! Daarom geef ik vandaag een aantal tips om een blog te produceren met minimale inspanning.

bloggen-in-tijdnood

Flickr / Βethan

Kwaliteit boven kwantiteit

Dat zeggen ze altijd, toch? Ben ik het niet helemaal mee eens, daarbij sluit het een het ander niet uit. Natuurlijk moet je kijken naar jezelf wat haalbaar is als het om kwantiteit gaat, maar die ultieme kwaliteit ga je nooit bereiken. Je kan uren broeden op een artikel om het perfect te maken, maar of een artikel het goed gaat doen merk je vaak pas nadat je het al gepubliceerd hebt. En ik denk dat de meeste bloggers hier ervaring mee hebben: de stukken waarvan je het het minst verwacht worden het meest populair. Ook stukken waarin minder tijd in gestoken is. Pin je dus niet vast op die hoge kwaliteit.

Een blog schrijven kan ook in een korte tijd, je doet het alleen op een andere manier. Minder tijd voor voorbereiding, misschien zelfs geen tijd om foto’s te maken. Minder tijd om een artikel extra uitgebreid te maken. Feit is: een artikel hoeft niet altijd uitgebreid te zijn. Een kort, snel geschreven artikel kan net zo goed prima zijn.

Tips voor supersnel bloggen

 • Houd het kort. Kort is niet altijd minder goed dan lang, het hoeft dus helemaal niet af te doen aan de kwaliteit van je blog om af en toe gewoon eens iets korts te posten!
 • Het bijhouden van een lijstje met blogonderwerpen is handig. Zo hoef je niet wanneer je eventjes de tijd hebt nog op zoek te gaan naar inspiratie
 • Zoek een mooie quote/video/muziek/foto waarover je jouw mening kan geven. Bijvoorbeeld toelichting bij een quote die veel voor jouw of jouw niche betekent.
 • Geef een lijstje met tips, bijvoorbeeld to-read tips van andere blogs in jouw niche of tips van dingen die je zo uit je duim zuigt
 • Begin gewoon met typen en kijk gewoon waar je uitkomt
 • Als je al wat langer bezig bent met bloggen kun je een blogpost maken met oudere blogposts die nieuwe lezers eigenlijk niet mogen missen. Dit kun je natuurlijk ook per onderwerp doen!
 • Zoek een tag op en vul deze in
 • Lijstjes. Maakt niet uit wat voor lijstje, maar als je een soort kiest die je zo uit je hoofd kan typen ben je gauw klaar.
 • Voorkom het noodzakelijke speedbloggen en werk vooruit!
 • Zorg dat je altijd wat ‘voorraad’ qua foto’s hebt liggen als dit bij je blog past. Blog je bijvoorbeeld over bepaalde producten, zorg dan dat je altijd foto’s klaar hebt voor wanneer je hier een artikel over wil schrijven. Afhankelijk van wat het is kun je dan ook vrij snel klaar zijn
 • Doe hetzelfde met ideeën op bijvoorbeeld Pinterest

Wat je beter niet kunt doen

 • Tenzij het is waar het hele format van je blog om draait, is een blog die compleet bestaat uit snelle blogs meestal niet zo heel prettig om te lezen.
 • Ga dingen niet afraffelen, maar houd het kort maar krachtig wanneer je weinig tijd hebt. Niet een zo groot mogelijke lap tekst proberen te typen die nergens op slaat dus.
 • Kies niet steeds dezelfde optie wanneer je weinig tijd hebt. Op sommige blogs komen bijvoorbeeld de snelle tags je je neus uit.
 • Een blogpost typen met ‘ik heb geen tijd vandaag om een blog te maken’. Voor een keertje is het geen ramp,  vooral wanneer je lezers iets van je verwachten kan het soms goed zijn verheldering te geven. Maar mis je met regelmaat een blog uit je standaard schema dan valt het waarschijnlijk niet eens meer op. Dan is het simpelweg niet meer nodig om een excuus te maken, je lezers hebben het niet meer door.

Heb je nooit tijd om te bloggen, maar zou je het wel heel erg graag willen? Maak er dan een prioriteit van en zorg dat je tijd maakt!

Wat doe jij als je weinig energie of tijd hebt om een blog te maken? Blog je niet, maak je misschien een snelle blog, of steek je er meer tijd in dan je eigen hebt (ten koste van bijvoorbeeld… school, of je slaap?). En heb jij nog tips om sneller en effectiever te bloggen?

Lees ook de vorige blogs uit de serie met blogtips:

DELEN:

66 reacties

 1. Kelly Caresse 2 februari 2014 / 08:15

  Hele handige tips en iets waar iedere blogger wel eens tegenaan loopt denk ik. Ik merk dat mijn inspiratie groeit wanneer ik meer en vaker aan het bloggen ben. Ook ben ik een echte lijstjes planner dus ieder opkomend idee schrijf ik direct in m’n blogidee boekje en als ik geen inspiratie heb kijk ik daarin terug. Ook plan ik aan het begin van de week de hele week al in m’n opschrijfboekje vooruit dat geeft ook rust 🙂
  Kelly Caresse blogde laatst over… Getest: De hello Fresh box

 2. Hannah 2 februari 2014 / 08:37

  Fijne tips! Ik probeer er gewoon lekker voor te gaan zitten! Geen tv aan, maar lekker met m’n laptop op de bank. En of ik dan echt iets schrijf of alleen dingen lees of inspiratie opdoe, ik heb er altijd iets aan!
  Hannah blogde laatst over… Happy challenge |Dream big!

 3. Linda 2 februari 2014 / 08:46

  Dit is typisch zo’n onderwerp waar ik me nooit zo druk om maak. Dat komt misschien ook doordat ik een kleine blog heb, ik denk dat mijn volgers sowieso wel terugkomen (en veel losse lezers vooral, die heb ik het meest volgens mij), ook als een keertje niets post. Ik schrijf nooit vooruit omdat ik daar geen behoefte aan heb – soms lees ik een artikel dat twee weken (!) daarvoor is geschreven, in mijn leven is het soms dan niet eens meer relevant… dat vind ik altijd niet zo tof – en als ik een keertje geen tijd of energie heb om te bloggen: dan blog ik niet. Ik vind dat dat niet echt uit hoeft te maken, je blog bestaat ook wel als je niet elke dag blogt… Anders wordt het zo ‘bloggen omdat je MOET bloggen’ terwijl het voor mij echt een hobby is. Dat wil ik graag zo houden, hoewel ik merk dat ik ook wel eens blog om maar íets online te hebben…
  Linda blogde laatst over… Het geeft niet als je soms faalt.

 4. Rosebird 2 februari 2014 / 08:53

  Goede tips. Heel toepasselijk nu ik in een verhuizing zit en dan sowieso minder tijd heb! 🙂 Van tevoren werken blijkt toch wel het handigst, dat je af en toe een artikel klaar hebt staan die je tussendoor kan publiceren.
  Rosebird blogde laatst over… TAG: van 10 naar 1

 5. Bibian 2 februari 2014 / 08:57

  Wat een handige tips. Ik heb ook soms als ik dan eenmaal aan het typen of bloggen ben dat ik in eens heel veel inspiratie krijg. Dan pak ik mijn notitieboekje en schrijf ik het op, heb gelijk weer veel ideetjes! Liefs
  Bibian blogde laatst over… DIY – Skull Shirt / Rompertje

 6. Manon 2 februari 2014 / 08:57

  Wat leuk om te lezen en wat geef je weer een handige tips! Wij zorgen altijd wel dat we wat dagen vooruit gewerkt hebben zodat we altijd wel leuke blogjes online hebben.
  Manon blogde laatst over… DIY – Skull Shirt / Rompertje

 7. Kimberly 2 februari 2014 / 08:59

  Deze tips zijn echt heel handig! Nu ik het zo lees merk ik dat ik veel dingen al toepas maar ik ga binnenkort ook eens een bloglijstje bijhouden zodat als ik geen inspiratie heb of me niet zo goed voel toch over iets leuks kan bloggen! Ik merk trouwens zelf dat ik soms meer energie krijg als ik blog, en dat vind ik altijd erg fijn voelen! 😀
  Kimberly blogde laatst over… Look Of The Day – Pinky and the Bronze

 8. Susanne 2 februari 2014 / 09:17

  Handige tips! Lijkt me echt vervelend als je eigenlijk elke dag een artikel wil publiceren maar je energie je gewoon in de steek laat. Dan is het inderdaad keuzes maken! Het zijn zeker handige tips. Lijstjes maken helpt mij heel erg! De ene keer heb ik wel tig goede ideeën en de andere keer niks. Door het op te schrijven heb je al een groot deel gehad!
  Susanne blogde laatst over… The Food(d)iary | week 5

 9. Beautytalk 2 februari 2014 / 09:27

  Ik blog altijd in het weekend, ik schrijf dan per dag wel 5 artikelen.. ga op zoek naar inspiratie, enz. Ik heb steeds 15 tot 20 artikelen klaarstaan.. elke avond controleer nog even het artikel voor de volgende dag. Soms heb ik ook wel eens totaal geen zin of inspiratie, maar dat duurt nooit lang 🙂
  Eefje
  Beautytalk blogde laatst over… Dior Trianon Spring 2014

 10. Maaike 2 februari 2014 / 09:51

  Lijkt een beetje op vooruit werken, maar ik zorg ook altijd dat ik wat concepten klaar heb die ik online zou kunnen zetten als ik echt te weinig tijd heb! Gelukkig is dat tot nu toe nooit echt gebeurd. Jouw lijstje is ook wel heel handig. 😀
  Maaike blogde laatst over… Meet my new love!

 11. Tineke 2 februari 2014 / 09:54

  Vooruit werken is misschien wel het handigste. Ik merk vaak dat als ik de avond ervoor nog een artikel moet schrijven, ik juist niets kan bedenken. Als ik vooruit werk heb ik juist heel veel ideeën! Weer een handig artikel! Bij is bloggen sowieso een prioriteit, ik maak er altijd tijd voor!
  Liefs
  Tineke blogde laatst over… TINEKE`S DIARY #18

 12. Beautydagboek 2 februari 2014 / 09:58

  Fijne tips! Het is ook handig om dingen in ‘bulks’ te doen. Bijvoorbeeld heel veel foto’s nemen en de swatches ook alvast. Dan alle foto’s bewerken en dan alles inladen. Hoef je alleen nog maar te schrijven 🙂 Werkt snel!
  Beautydagboek blogde laatst over… Video | Beauty & fashion favorieten van januari

 13. Anne 2 februari 2014 / 10:04

  Ik heb een duidelijk minimum aantal blogs voor mezelf (3 per week). Daar doe ik mijn best voor. Op momenten dat ik productief ben is het verleidelijk om veel in een korte periode te publiceren, ik probeer dit dan niet te doen. Dit doe ik door het artikel net niet helemaal af te maken (ik moet bijvoorbeeld nog een paar foto’s invoegen). Verder laat ik het los. Hoeveel blogs er dan uiteindelijk komen zie ik wel.
  Anne blogde laatst over… Over hoge cijfers, diepe dalen en bijwerkingen

 14. Anouk 2 februari 2014 / 10:29

  Fijne tips! Die voeg ik toe aan mijn lijstje. Ik probeer altijd een beetje vooruit te werken of soms artikelen te maken die ik wel erg leuk vind maar niet meteen plaats. Zo heb je altijd iets achter de hand!
  Anouk blogde laatst over… The instagram Photo Challenge

 15. Fleur 2 februari 2014 / 10:29

  Wederom weer een heel handig en goed geschreven artikel! Leuk!

 16. Carina 2 februari 2014 / 11:17

  Handig 🙂 ik worstel vooral met inspiratie, er gebeurt niet veel spannends in mijn leven dus moet ik andere onderwerpen zoeken om over te schrijven. Tot nu toe lukt het me wel om 1x per dag iets te plaatsen en vaak kan ik 1 a 2 dagen vooruit werken maar het is wel lastig.
  Carina blogde laatst over… Sunday – Funday?

 17. MySimplySpecial 2 februari 2014 / 11:28

  Ik werk altijd vooruit en maak ook lijstjes met leuke onderwerpen. Als ik me dan een paar dagen niet goed voel of geen tijd heb weet ik zeker dat er gewoon posts online komen. Heerlijk!
  MySimplySpecial blogde laatst over… Quote #52

 18. Chantal 2 februari 2014 / 12:08

  ‘Geen tijd, is geen interesse’ is mij ooit verteld. Maar goed, soms zijn er nu eenmaal belangrijkere dingen zoals gezondheid of studie! Ik heb voor mijn blog wat posts vooruit gewerkt, dan heb ik iets meer ruimte door de weeks en kan ik in het weekend weer wat nieuws schrijven. Fijne tips in ieder geval. Ik ga ze onthouden 🙂
  Chantal blogde laatst over… Italian sunday: Het verkeer in Rome

 19. LNNK 2 februari 2014 / 12:49

  Blijft altijd lastig inderdaad. Ik probeer altijd veel vooruit te bloggen, maar ook daar heb ik even een zee aan inspiratie voor nodig. Thanks voor de tips!
  LNNK blogde laatst over… Wallpaper: Make today…

 20. WeHeartFit 2 februari 2014 / 12:49

  Deze tips komen voor mij echt als geroepen. Ik lig alweer een paar weken plat en heb zo weinig energie. Ik blog niet vooruit, nooit gedaan,dus het is nu wel wat rustiger op mijn blog maar ik probeer het toch vol te houden. Ook op social media ben ik een stuk minder actief en dat vind ik echt jammer, maar ach, hopelijk kan ik snel mijn oude ritme weet oppakken! Je tips zijn super.
  WeHeartFit blogde laatst over… DIARY: sushi, birthday cake & happy with friends

 21. Elize 2 februari 2014 / 13:15

  Handig! Ik schrijf ook vaak vooruit, zeker als ik weet dat ik het druk ga krijgen. Verder vind ik het wel eens makkelijk om een lekker receptje online te zetten. Dat soort posts schud ik vaak wat makkelijker even uit m’n mouw.
  Elize blogde laatst over… Interview met Maartje: Al 16 jaar glutenvrij!

 22. Charlotte 2 februari 2014 / 13:22

  Handige en fijne tips! Kwaliteit gaat zeker boven kwantiteit.

 23. Resy 2 februari 2014 / 13:24

  Erg handige tips!
  Zelf heb ik er expres voor gekozen om maar drie artikels per week te plaatsen (maandag, woensdag en vrijdag) zodat er regelmaat in zit. Dit doe ik niet alleen voor mijn lezers, maar ook voor mezelf: ik vind regelmaat belangrijk. Meestal schrijf ik dan op zondag drie artikels. Daarnaast zijn ze bij mij vaak niet zo lang, maar dit is al van het begin af aan zo en ben ook van plan dat zo te houden. Dat is ook mijn kracht, dingen zo kort mogelijk duidelijk maken wat er in mijn leven speelt of wat ik belangrijk vind.
  Resy blogde laatst over… Tip: plakkende stickers netjes verwijderen

 24. Kirsty 2 februari 2014 / 13:41

  Ik plan eigenlijk altijd al vooruit, zodat ik in principe al de hele week weet wat er online moet komen. Soms pas ik die planning iets aan als ik iets heel leuks tegenkom of iets dat ik eerder online wil zetten. Aan snelle artikels doe ik niet; ik ga er altijd echt voor zitten zelfs als ik een tag doe.
  Kirsty blogde laatst over… Uitslag No-buy Challenge

 25. Jette Schroder 2 februari 2014 / 13:42

  Handige tips! Ik probeer iedere dag een nieuw artikel te plaatsen, maar soms ben ik echt inspiratieloos… Daarom heb ik ook altijd een paar ‘reserve-artikelen’ klaarliggen. Alleen al het idee dat je iets achter de hand hebt is fijn…
  Ook vind ik je tip om een voorraad geschikte foto’s te verzamelen heel goed! Het kost soms best veel tijd om een mooie, bijpassend plaatje te vinden.
  Kortom: ik ben weer blij met je blog!
  Jette Schroder blogde laatst over… Love Advice: ‘Verliefd op een onbekende. Wat nu?’

  • Lisanneleeft 2 februari 2014 / 16:37

   Helemaal waar, soms gaat het gewoon niet. Je gezondheid is dan altijd belangrijker 🙂
   Hoop dat je je gauw beter voelt!

 26. Tiffany 2 februari 2014 / 17:33

  Super alweer. Inderdaad, ook ik heb al gemerkt dat de artikels waarvan je het het minst verwacht, de meest gelezen artikels worden. Echt raar eigenlijk hé 🙂

  Wanneer ik eens minder tijd heb, of van andere dingen even een prioriteit maak, blog ik een dagje niet. Ik voel me er soms dan schuldig om, maar is helemaal niet nodig hé. Er zijn af en toe wel eens dingen die iets belangrijker kunnen zijn.
  Tiffany blogde laatst over… Quote Of The Week

 27. Explorista 2 februari 2014 / 17:59

  Voordat ik mijn blog begon had ik al zo’n veertig blogposts geschreven. Dus ik heb er altijd nu nog zo’n tien minimaal waar ik uit kan kiezen. Die moet ik, als ik ze plaats, alleen nog iets herschrijven. Ik maak ook altijd lijstjes met dingen waar ik over wil bloggen zodat ik nooit zonder inspiratie zit. En als ik een keer veel tijd heb, schrijf ik er twee of drie. Die van de foto’s is een goede, als ik een aantal producten heb of algemene foto’s nodig heb, plan ik altijd een middagje in om uitgebreid foto’s te maken en bewerken. Zo heb ik altijd beeldmateriaal om op terug te vallen. Bovendien ben ik hard voor mezelf: die blogpost komt er gewoon op afgesproken dagen. Ook als ik het vergeet en de avond van te voren tot één uur ’s nachts moet bloggen. Afspraak is afspraak.

  Tags doe ik eigenlijk nooit omdat ik ze niet zo bij mijn blog vindt passen. En ik vind het vaak een afknapper als een blog alleen een tag met vijf vragen plaatst. Doe iets meer moeite, denk ik als lezer dan. Maar een tag kan ook hartstikke leuk zijn, dus misschien in de toekomst 🙂
  Explorista blogde laatst over… Saving Series: zo bespaar je honderden euro’s op je verblijf

 28. Tiff 2 februari 2014 / 19:33

  Hele fijne tips, bedankt! Als perfectionist besteed ik soms teveel tijd aan een artikel, terwijl achteraf idd vaak blijkt dat de artikels die ik sneller heb geschreven beter worden ontvangen. Ik ga de dingetjes dus even wat anders aanpakken met jouw tips 😉
  Tiff blogde laatst over… Month in Review // Januari

 29. Manouk 2 februari 2014 / 20:32

  Ik houd ook een lijstje met ideeën en inspiratie bij. Voor mij is bloggen geen moeten. Een jaar geleden stond m’n site op nummer éen, maar nu heb ik het super druk met school dus staat school op één! Al hoop ik in de toekomst wel weer elke dag met mijn site bezig te kunnen zijn.
  Manouk blogde laatst over… DIARY JANUARI ’14

 30. Bianca 2 februari 2014 / 20:38

  Leuke tips! ik begin deze week met een nieuwe stage en heb afgelopen week al foto’s in vooraf gemaakt, zodat dat niet meer hoeft als ik geen energie meer heb.
  Bianca blogde laatst over… My Life in Pictures Januari

 31. Sarah 2 februari 2014 / 21:18

  Superhandige tips weer Lisanne! Ik lees deze serie echt met veel plezier. Als ik weinig tijd heb ga ik voor bijvoorbeeld een collage met mijn favoriete items van een bepaalde webshop en korte toelichting bij de items, voor een photo diary van de afgelopen periode of ik plaats een video de ik recent op YouTube heb geplaatst als artikel op mijn blog.

 32. Rosalie 2 februari 2014 / 21:38

  Hey deze tips zijn echt handig! Ik zit namelijk soms echt een nood met bloggen.
  Rosalie blogde laatst over… Photo-Diary

 33. Esmée 2 februari 2014 / 21:44

  Mooie tips! De laatste tijd gaat het steeds beter met plannen, maar in het begin had ik hier wel vaak last van. En dan vooral met het maken van mooie foto’s, even snel voordat het donker wordt. x
  Esmée blogde laatst over… Bourjois 36 Cerise Noire Swatch

 34. Nicole 3 februari 2014 / 02:52

  Ik blog vooral voor mezelf maar vind t leuk om in principe elke dag iets te plaatsen. Wel vraag ik me af hoe ik dat straks ga doen rondom bevalling en kraamweek aangezien ik meestal echt blog over wat er op dat moment gebeurd en dat kan dan niet..
  Bedankt voor de tips in ieder geval!!
  Nicole blogde laatst over… Babyshower

 35. Maai 3 februari 2014 / 10:45

  Dank je Lisanne, fijne tips. Ik heb ook altijd een lijstje met inspiratie die ik eerder tegen kwam alleen op de een of andere manier, als ik niks weet te verzinnen of geen tijd of energie over heb vind ik mijn eigen lijstje altijd heel stom 🙁 En vooruitwerken lukt mij niet, ik weet zelf eigenlijk niet eens goed waarom niet. Misschien het idee dat ik dan meerdere posts op 1 dag moet schrijven….
  Maai blogde laatst over… Commit2fit: week 5

 36. Simone 3 februari 2014 / 14:27

  Handige tips. Ik leg voor mezelf niet op dat ik per se vooruit moet bloggen. Ik probeer wel regelmaat er in te houden. Dat lukt niet altijd, maar ik blog als hobby en dat maakt al een groot verschil denk ik 🙂
  Simone blogde laatst over… Like: Cabaret

 37. Hester 3 februari 2014 / 18:19

  Ik sluit me er echt volledig bij aan dat een kort artikel niet per se van mindere kwaliteit hoeft te zijn. Ik heb een tijdje op vrijdag kortere artikelen gepubliceerd bij gebrek aan tijd, dat werd toch echt minder gelezen maar ik blijf erbij dat het écht niet per se minder is. Vooral Suz van Fashionisaparty is heel goed in kote maar goede artikelen. Zij gebruikte ook een keer de quote ‘ik schrijf je nu een lange brief, omdat ik geen tijd heb voor een korte’ oid en die is me nog steeds bijgebleven, doordenkertje!
  Hester blogde laatst over… Filmpje: what’s on my iPhone?

 38. Jolanda 3 februari 2014 / 18:22

  Fijne tips weer! Ook nog leuke tips in de reacties hierboven! 🙂
  Jolanda blogde laatst over… Theezeef

 39. Iraida 4 februari 2014 / 12:16

  Handige tips, waar ik zeker veel aan heb. Bedankt voor de inspiratie.
  Iraida blogde laatst over… Flash Forward

 40. Laura 4 februari 2014 / 12:42

  Ik ben van mening dat kwaliteit altijd boven kwantiteit staat. Ik zie teveel blogs waarbij ik denk ‘Je perst er nu even een blog uit omdat je dagelijks wilt bloggen, maar je staat een stuk sterker als je blogt wanneer je echt wat te melden hebt’. Voor mij is dat mijn richtlijn. En dat betekent dat ik dus met vlagen meer post, en met vlagen minder. Voor mijn geen ramp. Tenzij je er van moet leven, of verplichtingen hebt t.o.v. adverteerders.
  Laura blogde laatst over… Kleine geluksmomenten #1

 41. Laura 6 februari 2014 / 13:52

  Ik vind je blogtips echt enorm fijn! Ik heb ook regelmatig geen tijd en probeer van te voren alvast artikelen te schrijven. Zeker nu ik aan het afstuderen ben weet ik al op welke dagen mijn blog er even bij in schiet, dus plan ik de artikelen alvast eerder in! En inderdaad: lijstjes maken helpt! Ik heb een mega lijst met blog ideeën, groot en kleine onderwerpen. Daar kan ik uit kiezen wanneer ik even geen inspiratie of tijd heb, of juist wanneer ik wel veel tijd heb! Heel handig!
  Laura blogde laatst over… Happy Challenge #3: Maak je dromen visueel!

 42. Marloes / GLAMOURMOES 7 februari 2014 / 19:20

  Fijn dit soort artikelen! Ik probeer eigenlijk altijd op zondag de voorbereidende dingen te doen waar ik doordeweeks geen tijd voor heb zoals; outfitfoto’s, filmpjes en foto’s maken. Ook probeer ik vaak artikelen vooruit te schrijven.
  Marloes / GLAMOURMOES blogde laatst over… Beauty: Beautybox januari 2014

 43. Suzanne 9 februari 2014 / 06:17

  Handige tips. Tags vind ik af en toe leuk en het is inderdaad snel maar ze komen al snel je neus uit. Je hebt me wel op ideeën gebracht. Thnx Lisanne!
  Suzanne blogde laatst over… Hoe maak je kwasten schoon?

 44. Luca 10 februari 2014 / 20:17

  erg handig dit!
  Heb de hele serie gelezen, en ik heb er veel aan. Ik ga het zeker gebruiken =)

 45. Kim 18 maart 2014 / 16:32

  Ik ben meestal nogal kort van stof, dus die eerste tip is voor mij niet bepaald van toepassing, haha. Soms lees ik blogs met 50 zinnen die ik zou kunnen samenvatten in 5 zinnen. Of van die video’s met een intro van 2 minuten die ik zelf in 10 seconden zou kunnen geven. Misschien is het geen slecht idee voor mijn blog als ik een beetje leer “lullen”.
  Kim blogde laatst over… Day Zero Project ~ 101 dingen in 1001 dagen

 46. E. 6 juli 2014 / 17:30

  Ik vind dit onderwerp zo lastig! Dus bedankt voor de tips. Ik blog graag en met veel plezier, maar mijn gezondheid belemmert me om het niveau zo hoog kan houden als ik zou willen. Ik kan vaak niet de foto’s kan schieten zoals ik ze in mijn hoofd heb of ik zit weer in zo’n brainfog dat er überhaupt geen tekst in de vingers zit. Dat is elke dag puzzelen (‘ga ik vandaag zelf proberen te koken of maak ik een nieuw artikel?’ – je herkent het wel). Mijn gebrek is ook wel dat ik gewoon heel perfectionistisch ben, en liever geen artikel plaats dan een half artikel. En als ik een artikel post eis ik wel van mezelf dat er goede, eigen foto’s bij moeten zitten en een fatsoenlijk stukje tekst. Lastig lastig, haha.
  E. blogde laatst over… Ik vond een mooi stukje tekst

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.