Blogtips #18: De magie van elke dag bloggen

Al eerder heb ik aangegeven dat bloggen met regelmaat belangrijk is. Natuurlijk moet er niets, maar op doe manier weet de lezer wanneer hij een nieuwe blog kan verwachten en weet jij ook waar je aan toe bent. Dat is wel zo fijn! Maar elke dag bloggen, dat heeft iets magisch. Lang niet voor iedereen haalbaar, maar ik wil het toch graag aan je uitleggen…

bron foto

Bloggen wordt een manier van leven

Dit vooral is wat het iedere dag online zetten van een blog voor mij zo bijzonder maakt. Het klinkt misschien een beetje gek: maar het wordt een manier van leven. Stiekem ben je constant, de hele dag, om je heen aan het kijken of je mooie en leuke dingen ziet waarover je kan bloggen. En eigenlijk dat je überhaupt de schoonheid van alle dingen gaat zien. Ineens zie je in alles een blogonderwerp!

Dat je thuis komt en niet voor de tv kruipt, maar achter de computer, om een blog te tikken.

Inspiratie komt vanzelf

Als je weet dat je die dag nog een blog ‘moet’ schrijven, dan laat het je niet los. In het begin is dat moeten misschien een beetje gek, maar na verloop van tijd komen de ideeën voor blogs op die manier vanzelf.

Je komt tot de conclusie dat je altijd iets te melden hebt

Dit vind ik zo mooi aan het elke dag bloggen. Sommige mensen zijn van mening dat je alleen moet bloggen als je iets te melden hebt.

Ik ben van mening dat wanneer je graag elke dag wilt bloggen dat je gewoon moet zorgen dat je elke dag iets te melden hebt.

Je zet je perfectionisme aan de kant

Wanneer je elke dag een blog online wil zetten, dan kan ik me voorstellen dat je niet altijd even veel tijd hebt. Een angst kan worden dat je blogs dan niet perfect zijn, maar ik vertelde vorige week al: zo’n perfecte blog waarover je droomt bestaat waarschijnlijk helemaal niet.

Elke dag bloggen heeft er bij mij voor gezorgd dat ik mijn perfectionisme aan de kant kan zetten en mijn creativiteit vrij spel krijgt!

Oefening baart kunst

En een zeer prettige bijkomstigheid: je oefent je schrijven en bloggen enorm! Ze zeggen dat kwaliteit verloren kan gaan bij het verhogen van de hoeveelheid blogs die je publiceert, maar uiteindelijk worden je niet-perfecte blogs beter wanneer je oefent dan wanneer je te perfectionistisch bent en altijd voor de perfecte blogs gaat en veel minder publiceert.

Je kan wel zeggen dat je ook kan schrijven en niet publiceren, en dat je dan ook oefent, maar dat is niet helemaal waar. Natuurlijk oefen je dan je schrijfvaardigheden wel, maar je oefent het bloggen niet. Wat lezen mensen graag, wat is de feedback die ze geven? Hoeveel wordt het op de ene manier geschreven bekeken, en hoe op de andere manier? Hoe werk je het meest effectief, hoe bewerk je je foto’s het beste? Door je blogs te publiceren leer je zo veel!

Als je nog niet dagelijks blogt en je kan het (misschien) wel, zou ik zeggen: geef het een kans, probeer het eens! Voor wanneer je in tijdnood zit, bekijk dan de tips van vorige week eens.

Een fijne bijkomstigheid voor je lezers is natuurlijk dat ze weten dat ze op een dagelijkse blog kunnen rekenen! Besef wel dat de meningen over dagelijks bloggen zeer verdeeld zijn, sommige experts vinden dagelijks bloggen absoluut not done, veel grote bloggers bewijzen het tegendeel en bloggen dagelijks (of zelfs meerdere keren per dag) met veel succes (Net zoals veel kleine bloggers, die het dagelijks bloggen puur voor zichzelf doen en ervan genieten) Ik ben wel benieuwd, hoe denk jij als blogger, of als bloglezer over dagelijks bloggen?

Lees ook de vorige blogs uit de serie met blogtips:

DELEN:

47 reacties

 1. Healthy Mommy 9 februari 2014 / 06:28

  Wat een leuk en leerzaam artikel voor mij als startende blogger. Ik merk inderdaad dat wanneer ik elke dag minimaal, tot nu in ieder geval elke dag 2, artikelen online zet dat bezoekers hiervoor terugkomen. Wanneer je dit duidelijk aangeeft te willen gaan doen is het interessanter om ‘s middags nog even te checken of er echt een nieuw artikel online staat. Ik heb dit echt gedaan vanuit mijn eigen interesse? Wat verwacht ik van een andere blog en zou ik dus op mijn eigen blog willen zien.

  perfectionisme is wel een struikelblok.. Al moet ik zeggen dat ik nu ook denk; het ene artikel kan echt niet zo goed zijn als het andere. Groeien komt ook met de tijd.

 2. Geertje 9 februari 2014 / 07:22

  Ik ben het met je eens dat bloggen een soort lifestyle wordt. Je bent de hele dag bezig met je blog en ideeën aan het opdoen. Ik blog ook iedere dag, maar soms schiet het er gewoon bij in. Gisteren ook niets online kunnen zetten i.v.m. zieke kinderen en mijn NDPH. Tja, morgen is er weer een dag.

 3. WeHeartFit 9 februari 2014 / 07:42

  Ik vind je conclusie erg mooi, dat je beseft dat je elke dag iets te melden hebt. Vaak zeggen bloggers dat ze alleen bloggen als ze inspiratie hebben of er zin in hebben, maar ik vind dit toch een erg inspirerend stukje en geef je helemaal gelijk!

 4. Kelly Caresse 9 februari 2014 / 07:43

  Wat inspirerend geschreven. Voor mij is bloggen echt een lifestyle geworden. Inmiddels blog ik iedere dag en kunnen mijn lezers ook dagelijks een en soms twee artikelen verwachten. Door veel met bloggen bezig te zijn stroomt de inspiratie toe en ook de kwaliteit van artikelen wordt hoger wanneer je in je mindset veel met bloggen bezig bent. Doordat ik veel tijd kan besteden aan mijn blog merk ik dat betere artikelen schrijf. Perfectionisme herken ik me wel in, vooral nu m’n blog deels m’n werk is ben ik heel perfectionisch geworden wat ik meer zou mogen loslaten

 5. Lianne 9 februari 2014 / 08:18

  Interessant stukje, en je legt het heel leuk uit! Je eigen mening erin maar toch ook objectief dat er verschillende meningen zijn.

  Ik heb in November en December elke dag geblogd voor de 50 Days Until 2014 challenge die ik toen deed en halverwege vond ik het echt vre-se-lijk. Het voelde echt als een verplichting en ik had het idee dat ik niet dezelfde kwaliteit kon leveren die ik wel zo belangrijk vind dat ik alleen iets plaats als het goed is. Maar op een gegeven moment raakte ik in een ritme en toen ging het niet alleen wel, vond ik het ook eigenlijk wel leuk.

  Ik vind mensen die het doen (en kunnen) knap maar je moet er ook wel de tijd voor hebben — en nee, die kan je echt niet altijd maken,
  Toen ik elke dag blogde was ik toen heel veel vrij, en kost het heel veel tijd als je het goed wil doen,dus nu heb ik er geen tijd meer voor. Ik werk full time en wil ook nog andere dingen doen dus doe ik het wanneer het uitkomt en dan geniet ik er extra van!

 6. Elize 9 februari 2014 / 09:26

  Ik probeer me nu aan het ritme te houden om elke oneven dag te bloggen. Om de dag dus, met eens in de zoveel tijd een sprongetje, haha. En dat gaat eigenlijk best lekker. Elke dag bloggen zou ik wel willen, maar is niet haalbaar voor nu. Wat ik wel heel leuk vind bij dagelijkse bloggers (dus ook bij jou) is dat ik elke ochtend denk: ‘He wat zal Lisanne nu voor leuks geschreven hebben?’ Je bent elke keer weer nieuwsgierig, terwijl ik mensen die minder vaak bloggen soms eerder een beetje vergeet. En daarbij krijg je vaak nog sterker het gevoel dat je met iemand meeleeft als er elke dag een blog online komt.

 7. Iris 9 februari 2014 / 09:39

  Ik heb een tijdje ook elke dag geblogd, maar op een gegeven moment werd het drukker met school en raakte ik mijn inspiratie een beetje kwijt. Nu probeer ik om de dag de bloggen en dat gaat op zich best goed. Maar ik ben het met je eens dat elke dag bloggen eigenlijk het beste is. Dan wordt het meer een soort routine en wen je er aan. Toch vind ik het soms lastig om met onderwerpen te komen.

 8. Simone 9 februari 2014 / 10:26

  Ik zou het wel willen, maar is onmogelijk. Ik werk fulltime en voor een kookblog heb je nu eenmaal veel tijd nodig. Ik probeer in het weekend zoveel mogelijk recepten te maken en te fotograferen. s’ Avonds door de week werk ik alles uit en maak ik de blogs. Ik probeer wel een regelmaat er in te houden. En dat lukt me aardig.

 9. Isabel 9 februari 2014 / 11:57

  Ik blog dagelijks en het is inderdaad zo, het wordt heel anders. Het word gewoon je levensstijl en dat vind ik echt ontzettend leuk! Overal is wel iets waar je over kunt bloggen, en zo ga je gewoon veel beter opletten en ‘leef’ je veel meer.

 10. Mamoesjka 9 februari 2014 / 13:04

  Wat een leuke tips weer… nou ik heb werkelijk altijd iets te vertellen, haha, lastig om mijn mond dicht te houden 😉
  Dankjewel voor je wekelijkse blogtips! Super 🙂

 11. Anne Solveig 9 februari 2014 / 13:53

  Klopt helemaal! Alleen dat perfectionisme aan de kant zetten.. Dat lukt me nog niet helemaal!

 12. Sylvia 9 februari 2014 / 13:59

  Ik ben het helemaal met je eens. Naarmate je langer dagelijks blogt gaat het bovendien steeds makkelijker. Inmiddels post ik ondanks een druk leven steeds vaker twee posts per dag, al wil ik daar geen gewoonte van maken. Het is mooi om te merken dat over alles wel te schrijven valt 🙂

 13. Miranda 9 februari 2014 / 14:14

  Ik denk dat als jij een echte beautyblogger bent je elke dag wel meer inspiratie hebt om iets te plaatsen dan wanneer je zoals ik begonnen ben om mijn ei kwijt te kunnen en de familie en vrienden die ver weg wonen op de hoogte te houden van hoe het gaat met mij en de kinderen en wat we meemaken. Dan is elke dag best veel, dit heb ik dus ook niet gedaan, hoe langer ik blog hoe meer ik merk dat ik ook andere interesse,s heb in het maken van blogs. En dan is het wel makkelijker om elke dag een artikel online te zetten maar voor mij voelt dit niet als verplichting.

 14. Manon 9 februari 2014 / 14:18

  Wat een leuk en informatie stukje om te lezen! Wij hebben ook voor elke dag twee stukjes klaar staan. En inderdaad: alles wat je doet/ziet ga je gebruiken. Ik denk ook vaak vooruit: kan ik dat voor m’n blog gebruiken? Ik geniet er echt van en word ook heel vrolijk van bloggen 😀

 15. Lidewij 9 februari 2014 / 14:18

  Ik blog ook elke dag en vond dat in het begin super eng! Ik was vooral bang dat ik niet elke dag iets zou hebben om over te schrijven, en je hebt echt gelijk; als je elke dag blogt ga je in het begin dingen zoeken om over te bloggen, en later vind je vanzelf dingen om over te kunnen bloggen. Nu vind ik het prachtig! Vooral omdat je erachter komt dat je op je eigen inspiratie kunt vertrouwen; die komt wel. Mijn grootste vijand op dit moment is tijd, want door mijn drukke afstudeerprocedure heb ik ontzettend weinig tijd. Toch wil ik echt elke dag blijven bloggen, omdat het behalve een way of life natuurlijk ook gewoon mijn hobby is; ik ontspan ervan. En dat kan ik wel gebruiken nu 😉

 16. Tiffany 9 februari 2014 / 14:27

  Ohnee, te snel! 🙁 Oké dus: Ik blog ook elke dag en merk aan mezelf dat het echt een manier van leven wordt. Ik doe en kijk naar vanalles voor mijn blog, en kijk ook anders tegen sommige dingen aan. Ook kan ik in het dagelijks leven vertellen over mijn blog, en soms kan ik dan niet stoppen, hihi. 🙂 Ik hoop trouwens dat het klopt van dat perfectionisme! Ik vermeldde het nog in de Happychallenge opdracht van deze week: mijn perfectionisme moet ik laten omdat het zoveel tijd in beslag neemt. Dus hopelijk laat ik mijn creativiteit wat meer de loop en mijn perfectionisme achterwege 🙂

 17. Marion 9 februari 2014 / 14:46

  Mooi wat je zegt over perfectionisme.

  Schrijven is een kunst, geen wetenschap. Daarom kan en hoeft het nooit perfect te zijn. Blijf trouw aan je eigen stijl, aan je eigen ding, dan zit je altijd goed!

 18. Mirte 9 februari 2014 / 14:53

  Elke dag bloggen, ik weet het niet. Het is vast een lifestyle, maar je moet er ook tijd voor hebben/vrij maken. Ik ga in ieder geval voor regelmaat. Ik blog om de dag. Voor mij een hele opgave met mijn fulltime baan, maar mijn lezers weten waar ze aan toe zijn. En zo blijft het wel leuk!

 19. Syl 9 februari 2014 / 14:56

  Iedere dag bloggen is toch een soort van stok achter de deur dat je niet gaat bankhangen. Je word volgens mij echt gestimuleerd om iedere dag wat te doen en leuke dingen te ondernemen om weer over te kunnen bloggen!
  Dit artikel heeft mij weer gemotiveerd om weer nieuwe artikelen te schrijven. De laatste is te lang geleden.

 20. Lisa 9 februari 2014 / 15:01

  Ik probeer het al jaren maar ik heb er zelf niet echt genoeg discipline voor, denk ik. Op gegeven moment wordt het zo’n verplichting dat ik er verdrietig van word en het niet meer lukt, net als met school eigenlijk. Ik probeer nu eerst 4 keer in de week (dinsdag, donderdag, zaterdag, zondag en om de week op maandag) te bloggen, en als dat gewoon vanzelf gaat wil ik het nog eens iedere dag proberen. Maar ik moet wel oppassen dat mijn examens er niet onder gaan lijden… Dat perfectionisme van je af zetten zou wel een goede motivatie voor mij zijn, want dat is nog wel eens een probleem voor mij.

 21. Kayleigh 9 februari 2014 / 15:12

  Het lijkt mij ook super fijn om elke dag te kunnen bloggen. Alleen door de pijn in mijn handen lukt het me niet om elke dag te kunnen bloggen wat ik heel erg jammer vind.

 22. charile 9 februari 2014 / 15:25

  Ik deed het elke dag, maar door mijn studie lukt dat niet meer… Hoe jammer ik het ook vind gaat mijn opleiding echt voor.

 23. Hannah 9 februari 2014 / 15:29

  Ik vind het heel leuk als mensen dagelijks bloggen, en ik zou het eigenlijk zelf ook wel willen. Op dit moment is het voor mij alleen niet echt haalbaar denk ik, lichamelijk gaat het niet top en school is al een hele opgave. Ik ga gewoon lekker blijven bloggen en zo vaak mogelijk iets plaatsen, het moet wel te doen blijven!

 24. Stella 9 februari 2014 / 15:57

  Ik sta nu ik er zo over nadenk vaak op met het idee “Yes, vandaag kan ik die ene post online zetten waar ik zo hard aan gewerkt heb en best wel een beetje trots op ben”. Door de dag heen check ik erg vaak mijn mail om te zien of ik nog nieuwe, lieve, leuke reacties heb & ik praat graag over mijn blog. Mijn vriend merkt ook dat ik er echt happy van word! Ik blog tot nu toe elke dag en het geeft me echt iets om naar uit te kijken. Ik raak geïnspireerd en daar kan ik dan wat mee! Het perfectionisme aan de kant zetten is soms nog lastig, maar dat komt vast met de tijd. En het klinkt helemaal niet gek hoor, dat je bloggen een manier van leven vindt worden! Dat is ook echt een beetje zo! Je kijkt anders naar dingen, door andere ogen! Heel vaak denk ik “Oh, daar kan ik over bloggen”. Ik leer ook veel van bloggen! Over healthy food, camera weetjes, met andere ogen naar het leven kijken etc. Ik ben er dol op, en ik weet zeker dat dat voor jou al HELEMAAL het geval is. Ik lees je blog erg graag, omdat er ook zoveel passie en blijheid vanaf spat als je blogt. Veel liefs, Stella.

 25. Patricia Schmitz-Heres 9 februari 2014 / 15:57

  Wat leuk dat je regelmatig die tips geeft!!! Daar kan ik wat mee. Ik streef er inderdaad wel naar om iedere dag te bloggen. Ook omdat ik dan voor mezelf het ritme erin houdt. Het enige is inderdaad af en toe het vinden van inspiratie, maar ik heb nu een lijstje met onderwerpen om over te schrijven en daar put ik dan steeds uit.

 26. Tineke 9 februari 2014 / 16:14

  Weer erg goed geschreven. Ik probeer nu ( om te kijken of het me lukt) om twee artikelen per dag te schrijven.
  Liefs

 27. MySimplySpecial 9 februari 2014 / 16:45

  Elke dag bloggen lijkt me super (ik heb genoeg ideeën), maar dat redt ik nu niet met werk en ziek zijn. Wel heb ik 4 vaste dagen waarop er altijd posts online komen dus zo heb ik ook wel een lekker ritme. En af en toe zet ik op de andere dagen ook nog iets online.

 28. Liddie 9 februari 2014 / 17:06

  Ik heb samen met een goede vriendin van mij een blog en wij zetten ook elke dag een stukje online. Het scheelt sowieso al dat we met z’n tweeën zijn. Dan hoef je maar 3/4 stukjes per week te schrijven, maar al zou ik het in me eentje doen, dan zou ik ook proberen elke dag, want dan blijven als goed is mensen naar je blog toe gaan, omdat ze weten dat er een nieuw stukje online is. Wij doen het nu ook vooral elke dag omdat we het leuk vinden om te bloggen, want daarom zijn we ook begonnen! 🙂
  Trouwens met deze blogtips moet je echt doorgaan, ze zijn heel leuk en vooral ook handig om te lezen!

 29. Carina 9 februari 2014 / 19:25

  Interessant stukje! Ik merk dat ik echt nog mijn draai moet vinden in waarover ik nou wil bloggen. Ik krijg het wel voor elkaar om elke dag wat online te zetten (maar ik ben dan ook pas weer 3 weken bezig). Vroeger was het ongeveer 1 blog per maand en dat werkte niet. Nu ben ik er veel intensiever mee bezig en ben ik vooral verslaafd aan mijn statistieken.

 30. Jildou 9 februari 2014 / 19:54

  Ik merk het ook steeds meer dat elke dag bloggen gewoon je hele dag vult. Niet omdat het schrijven de hele dag duurt maar gewoon omdat je met ‘blog-ogen’ naar de wereld en je leven kijkt 🙂 Dat maakt het heel erg leuk en anders. Bloggen is veel leuker dan dat ik had verwacht 🙂

 31. Meandra 9 februari 2014 / 21:38

  Ik blog zelf nog niet zo lang en vaak. Ik wil absoluut gaan proberen om meer te gaan bloggen en misschien zelfs elke dag iets online te zetten. Ik vind je blogtips in ieder geval erg fijn! Ik heb er al veel aan gehad.

 32. Frauke 10 februari 2014 / 00:06

  Smart! Ik blog tegenwoordig ook weer veel frequenter en merk dat het toch wel goed werkt zo 😀

 33. Anouk 10 februari 2014 / 00:13

  Het klopt helemaal wat je zegt! Ik plaats elke dag een artikel en ik merk echt dat het steeds “makkelijker” en beter gaat. Het word ook steeds leuker.

 34. xx_Patries_xx 10 februari 2014 / 14:02

  wat een leuk artikel, ik heb nu staan dat ik om de dag blog en vervolgens heb ik nu heel de maand elke dag een blogje staan haha dus het klopt zeker dat je ineens overal ideeën van krijgt

 35. Emily 10 februari 2014 / 18:05

  Goed artikel! Ik merk inderdaad bij me zelf ook heel erg dat ik te perfectionistisch ben in mijn artikelkeuze. Bij elk idee denk ik; mm is dat wel ‘blogwaardig’ genoeg? Terwijl je in principe over alles wat je bezig houdt een artikel kunt schrijven 🙂

 36. Renate 10 februari 2014 / 19:36

  Goede tips weer! Ik ben zelf ook enorm perfectionistisch, ik heb het altijd als een struikelblok gezien, maar zo zie ik het niet meer. Ik denk namelijk niet dat perfectionistisch zijn heel slecht is ( behalve als je net als ik in het verleden stoornissen gaat ontwikkelen, dan moet je er iets aan veranderen ), maar ook ooit zei een acteur “als je nooit onzeker bent dat je ook nooit beter zult worden, want mensen die denken dat ze geweldig zijn, zullen ook nooit groeien, want dan heb je niet het gevoel dat je iets moet veranderen of verbeteren” ( ik weet niet meer precies zijn woorden, maar hier kwam het op neer en ik vond het wel mooi gezegd ). Voor de rest denk ik dat dagelijks bloggen zeker goed is of ieder geval bepaalde dagen, maar helaas kan ik dit niet door mijn ziektes, dus ik doe gewoon mijn best om zoveel mogelijk te bloggen en ieder geval een paar artikels per week online te krijgen en meer regelmaat, want ik denk wel dat het inderdaad beter is!

 37. Maai 11 februari 2014 / 10:02

  Ik wil het wel graag elke dag bloggen maar het lukt me niet altijd. Soms sla ik een dagje over en het gevoel dat het moet maakt het minder leuk. Als ik daarin iets liever voor mezelf ben heb ik veel meer inspiratie en blijft het voor mezelf ook leuk. Vooruit werken lukt me nog steeds niet.

 38. Hester 11 februari 2014 / 20:55

  Ah echt helemaal mee eens! Dagelijks bloggen kost veel tijd en soms geeft het ook echt wel wat druk, maar voor mij werkt het zodat ik er voldoening uit haal en inderdaad wat jij allemaal zegt. Om de dag bloggen werkt misschien ook nog wel, maar bloggen wanneer je tijd/zin hebt is een te ‘los-vaste’ afspraak voor mij… Ik weet gewoon dat dat niet goed werkt als ik écht wat van mijn blog wil maken.

 39. Anne 13 februari 2014 / 07:30

  Het lijkt me inderdaad heel waardevol om op deze manier je perfectionisme aan de kant te zetten. Zo wilde ik gisteren heel graag over Stefan Groothuis schrijven nadat hij de gouden medaille had gewonnen. Dus zodra het kon ben ik gaan schrijven en ik heb het meteen gepubliceerd. Ik vond dat het snel moest, nu het nog het meest inspireert. En dan kun je gewoon niet het perfecte artikel schrijven. Heel leerzaam.

 40. Fleur 18 maart 2014 / 16:03

  Het spookt al een tijdje door mijn hoofd en had het ook bijna doorgezet, maar was toen weer terug gekrabbeld.
  Maar nu ben ik klaar met mijn opleiding en valt school en stage dus weg; dat betekend dat ik naast mijn werk veel meer tijd heb.
  En na het lezen van dit artikel denk ik toch dat ik het vanaf volgende week gewoon weer even ga proberen; het dagelijks bloggen.
  Net wat je hier boven zegt en ook zij toen ik het vroeg een tijdje geleden op Facebook: de lezers weten dan meer waar ze aan toe zijn!
  Ja, ik ga het gewoon doen!

  Dankjewel Lisanne!

 41. Mascha 1 maart 2015 / 21:33

  Ik ben een nieuwe blog waarop ik van plan ben om elke dag te gaan bloggen.
  Bij anderen lees ik graag elke dag iets. Maar niet bij iedereen. Bij sommige lees ik elke dag alles, bij anderen lees ik alleen dat wat me boeit. Tsja…

 42. Katja 10 juni 2015 / 10:53

  Bedankt voor al je tips! Ik ben zelf onlangs weer begonnen met een blog en jouw tips hebben er echt voor gezorgd dat het nu goed loopt! 1000 x dank

 43. janine 21 september 2015 / 02:25

  Ik moet toegeven dat elke dag een blog schrijven soms zwaar kan zijn ivm lange schooldagen maar het geeft veel voldoening en net zoals je al zei als je ergens overdag komt zie je overal wel een blog verhaal in!
  X

 44. Nora 15 februari 2018 / 19:02

  Ik blog veel te weinig naar mijn goesting. Maar dat komt dan ook wel door het concept van mijn blog. Ik moet dus effectief eerst iets maken, alvorens daarover te kunnen bloggen.

  Daarom dat ik overweeg om een andere richting in te gaan. In combinatie met wat ik nu doe. Ik zou graag ook meerdere keren per week (dagelijks lijkt me té ambitieus nu) een blog te posten over moederschap. Maar ik weet niet goed hoe ik die switch kan maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.