Blogtips: Een nieuwe serie op Lisanneleeft.nl

Ik krijg via de mail, social media en zelfs in het echie vaak vragen over mijn blog, hoe krijg ik het voor elkaar, hoe doe ik dat, dat bloggen? En hoe zorg ik ervoor dat het goed gaat? Nu ben ik al ruim 3 jaar bezig met bloggen, en in die drie jaar heb ik heel erg veel geleerd. En tot nu toe hield ik bijna alle blogtips en trucs altijd voor mezelf, maar ik denk dat dit het juiste moment is om mijn tips met jou te delen. De komende weken zul je op Lisanneleeft.nl dus op zondag een artikel vinden met blogtips.

dingen die ik graag doe

bron

Voornamelijk in het begin, toen ik net mijn blog startte, wilde ik het meteen goed doen. Ik heb toen ontzettend veel gelezen over bloggen, voordat ik begon heb ik heel veel gelezen. Toen ik startte heb ik allerlei handleidingen gevolgd, en ik moet zeggen dat dat wel echt een verschil heeft gemaakt uiteindelijk. Ik bedoel; ik ben heel erg blij dat ik dat heb gedaan.

Maar met alleen maar lezen over bloggen leer je het niet natuurlijk, daarvoor moet je het gewoon gaan doen! En dat ben ik dus ook gaan doen. De basis leerde ik van de theorie, de rest van de praktijk.

Ik wil overigens helemaal niet zeggen dat ik er al ben – want dat is niet zo. Vergeleken met de écht grote blogs zijn mijn bezoekersaantallen maar laag. Maar Ik weet ook dat veel bloggers heel erg graag mijn bezoekersaantallen zouden willen. Maar wat je je ook moet realiseren: die aantallen zijn niet het belangrijkste. Maar daarover zal ik nog meer uitleggen. Goed, wat ik dus wil zeggen: ik ben geen uberexpert, ik weet niet alles, maar ik wil gewoon de dingen die ik wel weet met jullie delen.

Ik heb ook weleens eerder wat tips gegeven, maar nu ga ik dus uitgebreid alles vertellen. Niet zomaar wat tips, maar ik ga van alles per onderwerp bespreken.

Ik weet dat het niet op iedereen die mijn blog leest van toepassing is, maar ik hoop toch dat je het een goed idee vindt. Want, wellicht heb je nu geen blog, misschien verander je binnen een paar weken van gedachten en zet je de stap… Of later, je weet het nooit! Wat vind jij van het nieuwe thema? En zijn er nog dingen die je graag zou willen lezen?

Dus… de komende weken, elke zondag een artikel met blogtips op Lisanneleeft.nl! Vanmiddag komt het eerste artikel online!

41 reacties

 1. Kimberley 13 oktober 2013 / 07:53

  Jaa heel leuk! Ik wil het ook graag meteen goed doen maar ben ook gewoon bezig met ‘kilometers maken’ haha. Denk dat ik heel veel aan je tips kan hebben 😀

 2. Anne 13 oktober 2013 / 08:21

  Goed idee, ik kijk uit naar al je tips. In mijn ogen ben jij wel al een van de grote Nederlandse bloggers eigenlijk, dus ik wil wel graag van je leren haha ;).

 3. Hannah 13 oktober 2013 / 08:26

  Heel leuk, ik wil zelf ookal een tijdje een blog starten (heb er zelfs al één, maar school, werk… hoe vind ik de tijd?) Dus tips zijn welkom!

 4. Kelly Caresse 13 oktober 2013 / 08:29

  Super leuk dat je deze serie gaat doen en ik ga de tips dan ook zeker in de gaten houden, bijleren is altijd goed en ik vind jouw blog zeker een heel mooi voorbeeld!

 5. cheyenne 13 oktober 2013 / 08:29

  ja, leuk! tips over bloggen zijn altijd goed 🙂
  xo, cheyenne

 6. Linda 13 oktober 2013 / 08:56

  Leuk! Ik vind het altijd fijn om tips te krijgen!
  Jij bent één van de grootste bloggers die ik op dit moment volg, ik vind jouw volgers-aantal echt enórm, haha! Ik ben al blij met 50 bezoekers per dag… (:

  Dus ik ben benieuwd!

 7. Suzanne 13 oktober 2013 / 08:57

  Wat leuk dat je zo uitgebreid tips gaat geven. Zo help je natuurlijk bloggers die al bezig zijn, beginnende bloggers maar ook mensen die de stap nog willen zetten. Super leuk!

 8. Giulia 13 oktober 2013 / 10:10

  Ohh, ik ben reuze benieuwd! Een heel leuk idee! Ik houd je blog vandaag éxtra goed in de gaten!

 9. Anouk 13 oktober 2013 / 10:10

  Wat ontzettend leuk en goed dat je dit met ons wilt delen! Ik ben benieuwd, kom maar op;)!

 10. Suzanne 13 oktober 2013 / 10:27

  Leuk! Tips zijn altijd welkom maar ik denk dat je moet bloggen voor jezelf, niet voor de aantallen. En als je een leuke blog hebt komen de volgers vanzelf.

 11. xx_Patries_xx 13 oktober 2013 / 10:30

  super handig zeg, ik ben heel erg benieuwd naar je tips, kan nog wel wat goede tips gebruiken!

 12. Boukje 13 oktober 2013 / 10:49

  Super leuk, ik ben benieuwd! En dat jij met deze serie start net op het moment dat ik mijn blog serieus leven ga inblazen, kán natuurlijk geen toeval zijn ;). Ik kijk uit naar de eerste post!

 13. Rosa 13 oktober 2013 / 11:04

  Leuk dat je er geen geheim van maakt 🙂

 14. Hester 13 oktober 2013 / 11:08

  Ik geef ook weleens tips over bloggen op mijn blog en dat wordt altijd wel gewaardeerd, ben benieuwd naar jouw tips!

 15. Resy 13 oktober 2013 / 11:18

  Heel leuk! Ben benieuwd naar al je tips!

 16. Ongevera 13 oktober 2013 / 11:32

  Leuk! Ben benieuwd. Ik heb gisteravond jouw leuke blog ontdekt en ben er niet van af te slaan 😉

 17. Joyce 13 oktober 2013 / 11:53

  Leuke vooruitzicht op je blog de komende week. Ben benieuwd! Liefs

 18. Simone 13 oktober 2013 / 12:20

  Leuk! Ik ben benieuwd naar je tips van vanmiddag 🙂

 19. Kauthar 13 oktober 2013 / 12:58

  Leuke rubriek Lisanne! Ik probeer zelf eea te lezen, maar zie soms door de bomen het blogbos niet meer en ben erg benieuwd naar jouw ideeën. Tips uit de eerste hand van een mooie blog zijn erg fijn, thanks hiervoor!

 20. Manon 13 oktober 2013 / 13:03

  Ja, heel handig! Ik vind zulke artikelen altijd heel leuk en handig om te lezen! 🙂

 21. Manon 13 oktober 2013 / 13:15

  Leuk thema! Ik ben erg benieuwd, vooral omdat ik zelf een beginnende blogger ben.

 22. Annebelle 13 oktober 2013 / 13:45

  Leuk!! Ik denk dat dit juist veel mensen aanspreekt, aangezien iedereen wel een blog heeft of blogs volgt!

 23. Weheartfit 13 oktober 2013 / 13:52

  Ik vind de “thema” weken of maanden altijd leuk op jouw blog. Ik ben benieuwd naar de rest van de artikelen, ik denk dat ik er zeker wel wat aan zal hebben!

 24. Tiffany 13 oktober 2013 / 17:21

  Super idee, ik heb echt het gevoel dat ik veel van jou kan leren!

 25. Esmée 13 oktober 2013 / 18:13

  Heel leuk dat je dit doet. Ik ben benieuwd naar je artikelen en je tips. x

 26. Miranda 13 oktober 2013 / 20:41

  Leuk, ben heel benieuwd, weet zeker dat ik er nog heel veel van kan leren.

 27. Suzanne 14 oktober 2013 / 23:39

  Hoi Lisanne,

  Wat ontzettend leuk dat je dit gaat doen. Ik ga het in de gaten houden.

  Groetjes,

  Suzanne

 28. Michelle 16 oktober 2013 / 20:53

  leuk! ik kijk uit naar je tips! ik ben zelf ook begonnen met een blog en kan wel wat tips gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.