The Body Shop sale bestelling!

Anderhalf jaar geleden was ik met Tim op Mallorca en kwam ik voor het eerst in mijn leven in de final sale van The Body Shop terecht. Het was echt insane hoe goedkoop alles daar was! Nu kwam ik online weer zo’n goede sale tegen en verwende ik mezelf met een paar nieuwe spulletjes van The Body Shop.

The-body-shop-sale-bestelling

Allereerst kocht ik een bodybutter voor mijn moeder. Mijn moeder heeft een ultieme favoriet en dat is de shea bodybutter van The Body Shop! En deze kwam ik in extra grote verpakking tegen op de site, nu was hij nog maar 6 euro! Die mocht in mijn virtuele winkelmandje voor mijn mama, kan die ook weer een tijdje vooruit, haha.

papaya-jummieeee

De papaya bodybutter van The Body Shop heb ik al eens eerder gehad, die heb ik uiteindelijk opgemaakt. Ik ben geen grootgebruiker, dus ik heb hem heel lang gebruikt! Daardoor word ik ook zo vrolijk van die geur!

De douchegel was ook in de sale, dus die kocht ik erbij. Heerlijk! De prijs van de  bodybutter was nu €4,80 en de douchegel €2,10.

pink-grapefruit

En als laatste kocht ik een grote verpakking douchegel van de geur Pink Grapefruit. Een lekker zoete zomerse geur is dit, vind hem erg lekker. Deze was nu €5,40. Hiervoor hadden we al eens een grote verpakking douchegel, maar dan in de geur Sweet Lemon, die is nu bijna op. Dus dan kan deze mooi daarvoor in de plaats komen!

Ik zag later dat ik ook nog kortingscodes had kunnen gebruiken, maar daar kwam ik achteraf pas achter, haha. Ik heb het even nagekeken, maar er zijn nog steeds veel fijne producten in de bodyshop sale verkrijgbaar!

Wat zijn jouw favoriete producten van The Body Shop? Bij mij absoluut de papaya geur producten en natuurlijk de tea tree olie voor wanneer ik pukkeltjes heb.

DELEN:

46 reacties

 1. Elize 3 februari 2014 / 07:06

  Leuk ingeslagen zeg! 😀
  Mijn favorieten waren altijd de shampoo’s en conditioners zonder siliconen. Maar nu ben ik overgestapt op die van Lush, die vind ik zelfs nog fijner!

 2. Marloes 3 februari 2014 / 07:19

  Leuke aankoopjes heb je gedaan. Heerlijk hé die sale!

 3. Dionne 3 februari 2014 / 07:33

  Mooie producten heb je gekocht, ik heb ook vanalles gekocht! Het was zo goedkoop..

 4. Carina 3 februari 2014 / 07:38

  Heerlijk die afprijzingen. Ik reageer niet altijd goed op hun producten maar soms gaat het goed 🙂

 5. Bibian 3 februari 2014 / 07:44

  Wat een fijne producten heb je gekocht. I love de sale van de Body Shop! Liefs

 6. Tamarah 3 februari 2014 / 07:45

  Echt super fijne sale bij tbs! Ik heb meerdere keren wat in mijn winkelmandje gestopt maar bij het online afrekenen kreeg ik een pagina fout melding. Nou ja misschien moet ik eerst mijn huidige voorraad maar eens opmaken. Geniet lekker van jou fijne producten!

 7. Kim 3 februari 2014 / 07:59

  De sale is echt heel erg fijn bij de body shop! Klinkt als fijne producten.

 8. Daisy 3 februari 2014 / 08:44

  Don’t you just love The Body Shop?!?!? Die pink grapefruit douchegel lijkt me heerlijk!

 9. Alyssa 3 februari 2014 / 08:44

  Zelf ben ik helemaal geen fan van TBS, maar ik vind de producten altijd zo mooi uitzien! En ik vind het enthousiasme van jullie allemaal zo leuk ^^! Misschien binnenkort toch weer eens iets proberen…

 10. Martina 3 februari 2014 / 08:45

  Ik heb ook twee stuks van de pink grapefruit shower gel gekocht! Zeker een van mijn grote favorieten 🙂

 11. Marion 3 februari 2014 / 08:47

  Leuke sale! Mijn favoriet is de Pink Grapefruit, maar omdat ze hier geen Body Shop meer hebben ben ik destijds overgestapt naar de Pink Grapefruit & Tangarine van Watsons, verkrijgbaar bij ICI. Heb op de moment de hele lijn: handzeep, scrub, showergel en bodylotion. Een genot!

 12. Kimberly 3 februari 2014 / 08:53

  Je hebt echt heerlijke dingen gekocht! Ik heb die grote pot van Pink Grapefruit zelf ook en dat is ook mijn all time favorite geur van TBS! Ook vind ik Vineyard Peach helemaal geweldig 😀

 13. Yak Man 3 februari 2014 / 09:00

  hele leuke bestelling ik was nog aan het twijfelen of ik ook nog een body butter zou kopen, maar ik had npg een mini en ik smeer niet zo vaak in haha. Pink grape fruit vind ik zo lekker ruiken! Ik heb die ook gekocht :D. Ben benieuwd hoe papaya eigenlijk ruikt

 14. Manon 3 februari 2014 / 09:06

  Wat een fijne spulletjes heb je geshopt! Mij lijkt die douchegel het lekkerst ruiken, heerlijk!

 15. Geertje 3 februari 2014 / 09:14

  Fijne producten. Die Shea lijn van the body shop heb ik ook heel lang gebruikt. Echt heerlijk..

 16. Nicole 3 februari 2014 / 10:00

  Ik koop er eigenlijk nooit iets omdat t zo duur is…
  Dus heb geen favoriete..
  Maar jouw aankopen klinken zalig!

 17. Nancy 3 februari 2014 / 10:00

  Ik heb ook de pink grapefruit douchegel, die is echt lekker fris! En verder ben ik dol op de bodybutter met olijven. Die ruikt lekker en hij is goed voor mijn huid! 🙂

 18. Susanne 3 februari 2014 / 10:03

  Ik moet heeeeeel eerlijk bekennen dat ik nog nooit wat van The body shop heb gekocht of in een winkel van hun ben geweest. En dat terwijl je iedereen erover hoort dat het allemaal zooo lekker ruikt. Ik ga vandaag toevallig winkelen en misschien kan ik nog wat bemachtigen in de sale!

 19. MijnNotitieboek 3 februari 2014 / 11:35

  Wat een lekkere spulletjes!! En handig dat je dat ook gewoon via internet kan bestellen, daar had ik nog nooit overnagedacht. Ik ga snel eens in de shop kijken.

 20. Maaike 3 februari 2014 / 11:46

  The Body Shop is zooo lekker! Ik gebruik nu de Honey Mania showergel, it’s so good!

 21. Kayleigh 3 februari 2014 / 12:26

  Heerlijk he de sale! Ik heb ook goed ingeslagen hihi 🙂

 22. Kirsty 3 februari 2014 / 12:31

  Fijne aankoopjes heb je gedaan! Lief dat je ook een body butter voor je moeder hebt meebesteld 🙂 De Papaya Body Butter heb ik zelf laatst ook gekocht in de sale 🙂

 23. Josanne 3 februari 2014 / 12:33

  Dat ziet er heerlijk uit, ik hou van de bodyshop, zeker met sale! 🙂

 24. Lisa 3 februari 2014 / 13:30

  Je hebt lekkere geuren uitgekozen, geniet ervan

 25. Pauline 3 februari 2014 / 13:38

  Oh heerlijk! Van die kortingscodes wist ik helaas ook niks af. Heb ook de grote grapefruit besteld <3 Heerlijk. Maar voor nu het nog winter is een kleine amandel douchegel en olijf scrub 🙂

 26. WeHeartFit 3 februari 2014 / 15:15

  Heerlijk! Ik heb ook wat besteld van de sale, vanille douchegel en aloë vera face wash!

 27. Tiffany 3 februari 2014 / 17:30

  Oeh leuk, een sale! De shea butter die je moeder gebruikt en de lipbalsems zijn mijn favorieten.

 28. Fabiënne 3 februari 2014 / 17:37

  TBS heeft altijd heerlijke producten! Ik kan er geen genoeg van krijgen.

 29. HealthyMommy 3 februari 2014 / 17:57

  Oooh die Shea bod butter is ZO lekker!! Morgen maak ik sowieso even een stop bij de Bodyshop in Utrecht.

 30. Miranda 3 februari 2014 / 19:18

  Ik heb twee weken geleden voor het eerst een bestelling gedaan, en ben dus flink aan het testen. Mijn bestelling is op je eigen bodybutter na, vrijwel hetzelfde als die van jou.

 31. Stella 3 februari 2014 / 20:03

  Mmmmmmmm, dat is alles wat er in mijn hoofd opspringt als ik dit zie! Geniet ervan! Liefs, Stella.

 32. Manouk 3 februari 2014 / 20:11

  Heerlijke producten van The Body Shop! Ik heb eigenlijk al een tijdje niks meer van The Body Shop in huis. Binnenkort maar eens gaan 🙂

 33. Esmée 3 februari 2014 / 21:05

  Wat een heerlijke producten heb je gekocht! Ik heb zelf nog genoeg verzorgingsproducten, maar anders had ik zeker wat aangeschaft! x

 34. Hester 3 februari 2014 / 21:26

  Ik ben hem pas eigenlijk voor het eerst binnengelopen, maar omdat ik vrij weinig verzorgingsproducten gebruik heb ik niet gelijk iets meegenomen. De cacao lip butter/balm leek me wel echt heerlijk, maar daar stond dan weer geen prijs bij, haha. Erg leuke dingetjes heb je gekocht!

 35. Frauke 3 februari 2014 / 22:23

  Fijne spullen heb je gescoord! Vooral die grapefruit douchegel vind ik héérlijk <3

 36. We Heart Home 12 februari 2014 / 12:21

  The Body Shop heeft altijd zo´n leuke spulletjes hé! Super merk en doen nog wat terug voor de mens en het milieu!

 37. Annebelle 15 februari 2014 / 17:28

  Ik was laatst nog in de sale aan het rondneuzen in de Body Shop, maar toen viel het me echt tegen. Misschien te laat gekeken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.