Boek: Easycratie

M’n vader was al een week een boek aan het lezen toen ik me ging afvragen wat voor een boek het nu eigenlijk was. Hij zei dat het voor mij ook wel intressant was. Toen ik een paar dagen later een onderwerp zocht voor mijn presenatie voor Nederlands had ik die snel gevonden, Easycratie dus!

Easycratie is een nieuwe manier van werken, organiseren en samenwerken in de 21e eeuw. Klinkt best interessant, nietwaar? Er staan een aantal enorm interessante en grappige voorbeelden in om het verhaal duidelijker te maken. Het draait allemaal om het feit dat we meer zouden moeten inspelen op deze tijd en de meeste oude manieren van werken (die van voor het internet- tijdperk) over boord moeten gooien.

Het boek kun je trouwens gewoon gratis downloaden (klik hier voor het boek). Ik zou zeggen, neem zeker eens een kijkje! Vooral het stukje over de Smiths actie en het probleem van de schooldirecteur hebben mij geboeid. Over deze twee heb ik dan ook verteld in mijn presentatie. Ik zou zeggen, kijk eens naar het boek want het is zeker het lezen waard!

DELEN:

6 reacties

 1. Lien 30 april 2011 / 18:18

  Dank je wel voor de tip. Het bestand is aan het openen… 🙂

 2. Cor 30 april 2011 / 19:42

  Dank je wel Lisanne! Interessant boek! Ik heb het gedownload en ga het zeker lezen. (psst, je bent een t vergeten in het woord presentatie)

 3. Sanne 30 april 2011 / 20:14

  Wat tof! Ik ga hem zeker lekker doorlezen!

 4. Samira 1 mei 2011 / 11:18

  Inderdaad heel interessant! Ga het meteen downloaden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.