Boeken; dit zijn mijn ultieme aanraders!

Op mijn blog zie je wel vaker boeken voorbij komen. Ik maakte een lijstje met de boeken waarvan ik denk dat iedereen ze zou moeten lezen. Dit zijn mijn ultieme aanraders!

ziekelijk-gelukkig

Ziekelijk gelukkig

Ziekelijk gelukkig is een boek dat gaat over het accepteren van een chronische ziekte of aandoening die je leven erg beïnvloedt. Het acceptatieproces is er eentje die bij niemand hetzelfde is, maar dit boek is toch een boek vol herkenning en tips. Het is hier op Bol.com te koop voor €18.95.

365-dagen-succesvol

365 Dagen succesvol

365 dagen succesvol is een boek dat gaat over een succesvol leven. Door dit boek te lezen word je meegenomen op een ontdekkingsreis naar wat voor jou een succesvol leven is. En natuurlijk hoe je dat kan bereiken! Dit boek is heerlijk betaalbaar, namelijk 9,99! En hier op Bol.com kun je hem kopen.

Mijn geheime tuin kleurboek

Mijn geheime tuin kleurboek

Ik heb het kleuren nog niet heel lang geleden ontdekt, maar het is zo rustgevend! Eventjes je verstand op nul, heerlijk… dit boek is voor €10,90 te koop op bol.com.

bloggen-als-een-pro

Bloggen als een pro

Bloggen als een pro is een boek geschreven door een van de liefste en leukste vrouwen die ik online heb leren kennen, Elja Daae. Dit boek gaat over bloggen als een pro. Het is geen stappenplan die je laat zien hoe jij moet bloggen, maar alle ingrediënten voor een succesvolle blog worden besproken. Wanneer je dit weet ben je echt een stap verder op weg naar een blog met lezers. De prijs van dit boek is 12,50 en is hier op Bol.com te koop.

kies-het-leven-dat-je-wilt

Kies het leven dat je wilt

Dit boek is een erg leuk boekje om bijvoorbeeld cadeau te geven. Er worden 101 wijze lessen besproken waar echt iets moois uit te halen valt. Inspirerend! De prijs van dit boek is 16,95 en is hier op Bol.com te koop.

the-secret-voor-jongeren

The secret

The Secret is een boek waarover de meningen zeer verdeeld zijn. Dit boekje was mijn eerste kennismaking met de wet van aantrekking, en dat was heel positief. Wat dit boek doet is het laten zien dat je eigen aandeel in jouw geluk van het leven veel groter is dan je denkt. En dat je met positief denken heel erg ver kan komen! Het is echt wel erg Amerikaans, soms wat overdreven, maar dat vond ik zelf helemaal niet storend. De prijs van dit boek is €17,99 en is hier op Bol.com te koop.

Deze pagina bevat een of meerdere affiliate links, meer info hierover lees je hier.