Books to read

De boeken die nog op de planning staan om te lezen. Wie, wat, waar en waarom?

In Tribes ben ik bezig, ik lees alleen niet echt door. Waarom niet? Ik vind het een goed boek, maar alles klinkt wel een beetje bekend. Deze komt uit de bieb. (Seth Godin)

De Whuffie factor heb ik bij m’n broer uit de kast gepikt. Dit boek heb ik voorbij zien komen tussen de boekentips van een blogger? Wie het was weet ik niet meer, maar daarom nam ik hem mee. (Tara Hunt)

Het beslissende moment komt ook uit de kast van m’n broer (en hij heeft nog veeeel meer leuke boeken!). Deze heb ik op aanraden van hem meegenomen. (Malcolm Gladwell)

Kun je je het filmpje over de minister van doen nog herinneren? Deze vrouw heeft het boek Wat is jouw excuus? geschreven. Door het filmpje werd ik nieuwsgierig. Ik had al gezien dat ze hem in de bieb ook hadden, maar toen ik hem op de rommelmarkt tegen kwam moest ik hem wel meenemen. (Esther Jacobs)

Welk boek lees jij op dit moment. En welke staan nog op de planning (of op je verlanglijstje)?

11 reacties

 1. Renske 11 augustus 2011 / 16:09

  Leuk dat je dit met ons deelt, alleen ik mis een kleine review per boek. Dat zou het nog net meer afmaken:)

   • Renske 12 augustus 2011 / 15:41

    Oh ik bedoelde ook eigenlijk een samenvatting haha:P Ik was zeker niet helemaal wakker toen ik dat typte:P

 2. Ilse 11 augustus 2011 / 17:43

  Ik ben benieuwd naar de reviews als je ze uit hebt!
  Ik lees op dit moment Sugar and Spice en op het lijstje om nog te lezen staan Ik hou van New York, Loverboys, Inez en zo en Siant Tropez.

 3. Emmelien 11 augustus 2011 / 20:01

  Ik ben heel benieuwd naar wat je van Wat is jouw excuus? vindt! Ik vond het filmpje in ieder geval heel goed ­čÖé

 4. Nathalie 11 augustus 2011 / 22:22

  Ik heb ‘Wat is jou droom?’ van Esther Jacobs gister besteld en grotendeels doorgelezen. Ik vond het niet bijzonder. Niet aanvullend op de kennis die ik al heb. Vind het daarom jammer dat ik het gekocht heb eigenlijk. Hoe bevalt ‘Wat is jouw excuus?’ je?

 5. Olga 12 augustus 2011 / 23:04

  Er ligt bij mij een Arthur Japin naast mijn bed (ja niet de man in kwestie dan he ;)).

 6. Charley 14 augustus 2011 / 07:03

  The Whuffle factor heeft mijn vader laatst gelezen en is zo geïnspireerd geraakt om zijn onderneming op te starten! (http://www.sequoiatees.com/). Grappig dat jij het nu ook gaat lezen, misschien raak je ook wel geïnspireerd!

  Ik ben bezig met Lord of the flies.

 7. Susanne 14 augustus 2011 / 09:33

  Oh ik moet nog steeds ‘To Kill a Mockingbird’ uitlezen, maar nog geen tijd gehad!

 8. Aaf 16 augustus 2011 / 10:22

  Ik zet ze op m’n lijstje!;)
  Ik ben nu het boek; ‘over’ aan het lezen, weet zo niet meer de naam van de schrijfster. Fijn boek, leest lekker weg!(:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.