Born this way

Op het net vond ik deze geweldige dame, Maria Aragon, die een liedje van Lady GaGa zingt. En hoe, wat zingt ze dit heerlijk zeg. Ik luisterde het liedje meerdere keren achter elkaar en besefte me hoe mooi de tekst eigenlijk was.

Na het posten van deze video op youtube kreeg ze reactie van Lady GaGa herself. Op zich ben ik redelijk onder de indruk van GaGa, gewoon om hoe zij alles voor elkaar heeft gekregen. ‘Jij herinnert mij er weer aan waarom ik dit liedje geschreven heb en waarom ik zo van dit vak hou, Maria geef je dromen nooit op!’ zei GaGa aan de telefoon tegen deze tien jaar jonge zangeres. Dat is toch mooi?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xG0wi1m-89o[/youtube]

I’m beautiful in my way
’cause god makes no mistakes
I’m on the right track baby
I was born this way

4 reacties

  1. Eva 6 maart 2011 / 12:47

    Stiekem vind ik Lady Gaga echt heel erg bijzonder en amazing.. Raar voor iemand die vooral naar metal en hardrock luistert dus ik houd t vaak maar voor mezelf. Deze versie is ook prachtig trouwens!

  2. Lieke 6 maart 2011 / 13:33

    Ik vind de tekst prachtig!

  3. Brigitte 6 maart 2011 / 18:25

    Ik vind de aandacht een beetje overdreven. Ze kan best goed zingen, maar er zijn zoveel betere zangeressen op youtube. Ook van Lady Gaga ben ik niet zo’n fan. Andere artiesten hebben veel betere liedjes met dezelfde boodschap en betere tekst maar worden veel minder geprijsd ervoor. Wat ik wel respecteer is dat ze dit meisje op het podium vroeg, naast Celine Dion met Charice heb ik dat nog nooit eerder gezien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.