Born to be wild

Een auditie van Holland’s got Talent die nogal wat indruk zal maken.


Als je de video niet kunt zien, klik hier.

DELEN:

14 reacties

 1. Samira 26 juli 2011 / 16:32

  Ja heb hem op tv gezien en moest meteen aan jou denken! Dat je toch blijft den wat je leuk vind en sterk blijft ondanks je ziekte!

 2. Lydia 26 juli 2011 / 19:21

  Prachtig stuk! Ik kijk het programma nooit, maar ben blij dat dit uitgezonden is. Het heeft me zeker geraakt, al helemaal omdat Bram zegt ‘ik kan eigenlijk helemaal niet zingen’. Dat hij daar staat, met zijn zelfgeschreven stuk en er dan bijna feestend Born To Be Wild opvoert, is zo’n krachtige boodschap. 🙂 Love it.

 3. Kashmira 26 juli 2011 / 20:42

  Ja deze had ik laatst ook op TV gezien! Ik vind het echt sneu dat hij die ziekte heeft, en nhet onzeker is hoe het verdergaat. maar hij gaat er echt goed mee om! ik hoop dat hij zijn hele lijst kan afwerken!

 4. Nana 26 juli 2011 / 21:29

  Wat een mooie auditie! Dat gedicht was prachtig en een beetje zwaar beladen, maar daarna laat hij meteen zien dat hij nog heel erg van zijn leven geniet! Prachtig gewoon.. Kreeg tranen in mijn ogen omdat ik ook dacht waarom zo’n jong iemand? Ziek zijn gun je natuurlijk niemand, maar het blijft me verbazen hoeveel mensen ziek worden, zichtbaar of niet zichtbaar, die het gewoon echt niet verdienen.

 5. Lianne 27 juli 2011 / 10:55

  Echt respect voor die gozer! Ondanks alles toch nog zo positief kunnen denken, echt onwijs respect. Hij is misschien niet de geweldigste zanger of dichter, maar hij doet het wel maar effe. Enjoy life is the message! 😉

 6. Aaf 27 juli 2011 / 15:39

  Ik heb ‘m ook gezien, ik dacht waaauuw respect voor hem!
  en eerlijk gezegd dacht ik toen ook nog aan je blog!;)

 7. Tineke 27 juli 2011 / 16:57

  Ik heb hem gesproken via Facebook. Serieus echt inspirerend. Respect voor hem!

 8. Denise 27 juli 2011 / 19:01

  Bram uit Helmond =D
  Is zo een lieve jongen, heb met hem op toneelles gezeten hihi

 9. Desi 28 juli 2011 / 20:56

  Ja dit heb ik ook gezien. Wat inspirerend. Ik heb zo hard moeten huilen, want het is eigenlijk belachelijk dat de meeste mensen eerst dodelijk ziek moeten worden voordat ze iets met hun leven gaan doen. Iedereen zou moeten doen wat Bram doet, ookal hebben ze nog jaren voor zich!

 10. Maaike 1 augustus 2011 / 18:43

  Ik kijk het nooit, maar dit was een leuk filmpje. Leuke blog, ook. Groet, Maaike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.