DE BOTOX IS MISLUKT –wvdTEEK vlogweek #7

Wow, de laatste dag van de week van de Teek Vlogweek alweer! Zo raar. Maar ik neem je nog een dagje gezellig mee. Lekker nageltjes lakken en Netflixen.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Zo raar dat de week alweer voorbij is! Als je vragen hebt, je mag ze altijd stellen.

DELEN:

10 reacties

 1. yvonne 7 april 2017 / 09:08

  Nee hoor vind je niet zielig, vind het alleen erg voor je dat je het moet meemaken soms. En dat die aanvallen zo’n aanslag op je lijf zijn.

 2. Zomaar iemand 7 april 2017 / 10:02

  Hoi Lisanne,

  Allereerst bedankt voor je volhouden en openheid en de energie die je nodig had om dit te tonen en tot filmpjes te maken. Er zijn heel veel blogs / vlogs en op zich niets ten nadele van anderen want niets is fout of slecht, maar die gaan over chronisch ziekzijn en zeggen juist over dat onderwerp niet zo veel. Daar is ook zoveel moed voor nodig en het heeft ook gevolgen natuurlijk… Dus echt bedankt meid!

  Ik vind het ook zo oprecht dat je aan het einde nuanceert dat je leven ook fijn en mooi is, dat vooral je gezondheid een punt is maar er zoveel meer is. Ik was idd net me aan het afvragen met hele veel gevoel hoe je het allemaal toch moet volhouden en waarom niemand naar je omkijkt (anders dan je ouders) maar dat doen ze gelukkig dus wel!
  Je geeft aan dat ik nog vragen mag stellen. Ik heb er wel nog een paar. Voel je uiteraard vrij om er niet op te antwoorden.

  Ik vraag me bijv af hoe het is voor jou om ook nog eens maandelijks dat vrouwenblahhh te hebben? Zelf ben ik ook ziek en meestal trek ik het amper dat dat er nog bij komt. En het vraagt extra kwa pillen slikken tegen pijn en hygiene en s nachts extra veel naar de wc enzo. Is dat voor jou wel te doen??? Of slik je de pil door zodat het zich niet voordoet? Nog maals, je hoeft niet te antwoorden hoor!

  Wat ik me ook afvraag is of mensen in je buurt, buren enzo, je helpen? Bijv iets te eten maken of even mee naar buiten nemen of wil je dat zelf niet..? Ik ben namenlijk altijd zo in de knoop met dat de overheid dat een soort van oplegt en dat het zo simpel lijkt zo van de een heeft iets nodig en de ander kan dat wel ff. Terwijl volgens mij in de praktijk sociaal verkeer zoveel meer complex is omdat de ander er misschien na verloop van tijd toch van gaat balen of dat het juist toch naar voelt om om hulp te vragen of dat te krijgen.

  Heel veel sterkte Lisanne!! Liefs van mij!

 3. Josephine 7 april 2017 / 11:03

  De week nu alweer voorbij, dat gaat snel! Ik vond het leuk om je te volgen, en vind je afsluitende woorden van vandaag heel mooi. Van sommige beelden ben ik natuurlijk ook wel geschrokken, en ik denk dat ik niet de enige ben. Maar zoals je zelf eigenlijk al aangeeft, zijn er ook veel fijne dingen waar je intenser van geniet. Mijn eigen ervaring is, is dat juist dat contrast tussen positieve en negatieve momenten door mensen het moeilijkst begrepen wordt. Bijvoorbeeld, hoe kun je nu blij zijn met de zon als je X, Y en Z niet meer kan? Ik vind dat jij dat in je blogs & vlogs goed laat zien, en ik hoop dat mensen het ook echt wíllen zien, want het is de moeite waard.

  Mijn vraag: heb jij heel Netflix niet allang uitgekeken, haha? 😉

 4. Sushy 7 april 2017 / 13:40

  Ik zie hierboven een vraag over hoe je menstruatie ervaart, daar ben ik eigenlijk ook benieuwd naar. Maar ik snap ook als je daar liever geen antwoord op geeft. Ik snap nu wel dat mijn vader vroeger ons altijd wou laten controleren op tekenbeten haha.
  Ik heb zelf PDS en de menstruatie verergert de klachten dan aanzienlijk. Als het slecht uitkomt (bijvoorbeeld net ongesteld als ik niet gegeten heb van de pijn) moet ik zo ongeveer kotsen van de pijn (en ik wist eerst niet dat dat kon, maar het kan!).

 5. Deborah 7 april 2017 / 14:04

  Ja een supergirl ben je zeker! Dapper en positief en niet zielig. (Maar het zou fijn zijn als je je beter zou voelen) Ik bewonder je!

 6. Zomaar iemand 7 april 2017 / 14:29

  Er zijn nog een paar vraagjes opgekomen…
  Ik vraag me af: heb je een balkonnetje? Ik hoop namenlijk dat je kan genieten van languit op een stoel liggen met een doek over je hoofd tegen de zon (dat heb ik nodig wegens zonprikkels en lichtprikkels om geen migraine te krijgen, heb jij dat ook?), want zo liggen en wat warmte voelen en de vogeltjes horen is zo heerlijk, als je je zo op voelt.

  En ik vraag me af of je een officiele diagnose post lyme hebt? Bestaat dat officieel uberhaupt? Of worden je klachten sec behandeld en noemt niemand het post lyme omdat dat niet bestaat zogenaamd in ons land? Ik heb zelf naast andere diagnoses geen post lyme maar wel een hele rits van de klachten, de vage… uiteraard… helaas.. en dus niets aan behandeling meer want ik ben vooor Lyme genezen verklaard.
  als jij wel een diagnose hebt, welk ziekenhuis of specialist raad je dan aan die dat erkent?

  Neem je tijd hoor! Ik denk dat je nu eerst kapot bent van afgelopen week en ik hoop dan ook dat je nu eerst weer een beetje overeind komt met wat slaap en… oh ik gun je gewoon het beste!! Liefs van mij

 7. Zo simpel is dan geluk 8 april 2017 / 19:04

  Mooi dat je ook dit jaar weer een stukje van je leven hebt gefilmd om ons zo te laten meekijken hoe het is om Lyme te hebben. Ik vind het echt heel knap van je dat je zoveel mogelijk uit het leven probeert te halen. Dat je geniet van de kleine dingen. Petje af.

 8. Miriam 8 april 2017 / 23:58

  Hoop zo dat je idd volgend jaar gewoon te gezond bent om nog zo’n week van de teek vlogweek te kunnen doen;). Ik heb al je filmpjes gekeken, weet niet wat ik moet zeggen, behalve: ik vind je enorm dapper!

 9. Mariska 26 april 2017 / 22:03

  Wat mooi je afsluitende woorden, net als wat anderen ook zeggen. Dat je beseft wat je wel hebt! ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.