Briljante en smerige internet-ideeën die al lang uitgevoerd hadden moeten worden!

Volgens mij heeft iedereen ze wel: Briljante ideeën. Dingen waarvan je denkt dat het een enorm succes zou worden… als je het uit zou voeren. Sommige dingen durf je niet, aan andere kom je simpelweg niet toe. Smerige ideeën of mooie plannen, ik heb ze allebei, lees mee!

 • Een soort Gossip Girl bloggers versie maken, maar dan niet over de Upper- East siders, maar over bloggers. Het hele beautyblog volgend Twitter staat op zijn kop als er een mini relletje is. Roddels, ruzies, bedenk het maar.
  Het is natuurlijk een smerig idee dat ik never nooit ga uitvoeren, maar ik weet zeker dat het een succes zal worden. Vrouwen houden van roddelen! Het is niet voor niets dat dit beautybloggers roddeltopic topic op het Ellegirl forum zo massaal bezocht wordt.  Dus… wie zich geroepen voelt?
 • Een website die informatie geeft en reviews schrijft over hulpmiddelen voor als je een beperking hebt. Wist je dat appels schillen veel makkelijker is met een schiller die je aan je vinger kan vastmaken? Hoef je geen kracht te verspillen met vasthouden! Of dat je voor rusteloze/irritante benen het beste een kussen onder je benen kunt leggen. Hoe kom je daar nou zelf op? Niet! En er is niemand die je dat vertelt, behalve als je het toevallig tegen komt. Wie is expert? Jij? Hopla, schrijven jij!
 • En begin er dan meteen een goede webshop bij zodat ze ook nog allemaal goed verkrijgbaar zijn. De dunschiller is hier te koop voor 2 euro. Koopje! Gelukkig zijn de verzendkosten “maar” 4,50. Why?
 • Wist je dat er bijna geen Nederlandse feel good/lifestyle/self improvement blogs zijn? Wel wat kleinere, netals ik, maar die zijn niet zo onwijs geweldig. Maar toch is er niemand die echt een groot succes is! Wie biedt zich aan, ik daag je uit! Er zijn meer mensen die op zoek naar je zijn!
Nog even over het eerste punt:

Oke toegegeven, dat eerste idee is er niet eentje die uitgevoerd zou moeten worden, haha. Maar ik vind hem wel briljant. De andere ideeën, voer ze uit, alsjeblieft! Heb jij nog meer van deze ideeën, welke dan? En ga je ze zelf uitvoeren?

10 reacties

 1. lifesplash 8 juni 2012 / 07:11

  Dat eerste idee, oh dat zou dangerous zijn en bitchfights veroorzaken! De andere ideeën zou ik trouwens wel willen proberen. 🙂

 2. Laura 8 juni 2012 / 09:34

  Wat een leuke ideeën! Ik heb ook wel eens een soort feel good blog willen maken om iedereen die zich niet lekker voelt die dag weer op te vrolijken. Maar ik heb geen idee wat voor posts ik zou moet schrijven! En door dit blogje heb ik er zelf ook wel weer een beetje zin in. (vooral omdat ik me nu zelf rot voel)

 3. emily 8 juni 2012 / 09:35

  Ik had eerst iets in gedachten om een blog te beginnen waar meiden (en eventueel ook jongens) hun frustraties naartoe kunnen sturen in de vorm van een leuk (niet te negatief) verhaaltje, maar dan wel anoniem.. Ik zit daar nog steeds over te twijfelen.. Want ik weet dat iedereen frustraties heeft en het soms je ei kwijt moet en wilt weten wat anderen ervan vinden (of niet, natuurlijk), maar dit zet je gewoon niet altijd op je Facebook, Twitter of je blog. Wat vinden jullie hiervan?

 4. Ilse 8 juni 2012 / 10:18

  Nou ik vind het eerste idee echt BRILJANT haha! Alleen jammer dat dat gewoon bijna niet realiseerbaar is..

 5. Petra 8 juni 2012 / 10:53

  Van dat eerste idee is een keer een twitter geweest. Die twitterde dat dus allemaal en die kreeg een hoop gezeik over zich heen..

 6. Ise 8 juni 2012 / 15:17

  Leuke ideeën! Die laatste moeten kunnen toch? 🙂

 7. Lily Catherine 9 juni 2012 / 16:49

  hahaa, over dat eerste idee heb ik serieus ook wel eens nagedacht haha! (; Die andere zijn wel echt goed! (:
  xx

 8. Leonella 11 juni 2012 / 18:14

  Dat eerste idee is wel vet. Maar dan moet je dat wel anoniem doen (dus geen .nl maar .wordpress ofzo) want anders weten ze je te vinden o.O

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.