Bruna hacks, tips & shoplog!

Toen ik laatst in de Bruna was, had ik de tijd van mijn leven. Nee, eigenlijk heb ik dat altijd als ik in de Bruna ben, zo veel papier! Mooie tijdschriften, boeken, en zo veel anders moois. In deze video laat ik je zien hoe je de mooiste postzegels scoort, een tip voor een kaartenmerk én geef ik je een kijkje in de nieuwste Flow Special. Hieronder ook nog in tekst, mocht je ergens zijn waar je geen video kan kijken (of geen zin hebt in een video!).

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Bruna hack

De Bruna is wel een beetje dé plaats waar je moet zijn als het gaat om leuke postzegels. Hierboven zie je mijn verzameling. Als je bij de kassa gewoon vraagt om postzegels, krijg je standaard de saaie postzegels.

Als je vraagt of ze ook bijzondere postzegels hebben, dan hebben ze soms maar één soort, maar soms komt er een hele collectie op de toonbank vol moois waaruit je kan kiezen. Met de tijd verandert dit, dus elke keer als je postzegels op zijn, en je vraagt er weer naar, heb je weer nieuwe zegels om uit te kiezen.

Bij het ene PostNL punt hebben ze meer dan bij het andere (soms helemaal niets!), maar bij Bruna hebben ze vaak een leuk assortiment vrolijke postzegels. Ze zijn niet duurder dan gewone postzegels, behalve de kinderpostzegels (helemaal bovenaan te zien).

Bruna tip: Paperclip kaartjes

Neem twee aquarelfreaks mee naar Bruna en ze zijn eeuwen zoet… Met kaartjes kijken en inspiratie opdoen! Wij zijn fan van het merk Paperclip, niet alleen voor inspiratie, maar ook gewoon om te versturen.

De kaartjes die je hierboven ziet zijn €2,35.

Bij elke kaart komt een mooie zilveren envelop. En hoe prachtig is deze kaart? Met een fiets! Ik word er helemaal blij van en heb zin om ook een fiets te maken met aquarel. Ik heb een vriend die helemaal gek is van fietsen, dus eigenlijk wilde ik hem een fiets laten maken, haha.

En de binnenkant, net zo prachtig en gedetailleerd als de voorkant. Ik houd ervan. Ook dit kaartje was €2,35.

En dan de mini kaartjes, eigenlijk mijn favorieten! In de video laat ik er meer zien, ik mis een fotootje. Deze mini kaartjes komen ook met een envelop en zijn €1,35 per kaartje.

Flow Special A calm mind is a creative mind

En als laatste, voor de nieuwe Flow Special moet je toch echt even de video kijken! Deze nieuwe special kocht ik voor €13,95 en gaat over mindfulness en creativiteit. Stiekem past hij toch iets beter bij mij dan ik dacht. Ik word er blij van! Maar wel prijzig, dat moet ik toegeven.

Koop jij ook altijd speciale postzegels? Of ga je altijd makkelijk voor de simpele?

DELEN:

14 reacties

 1. Romy 21 februari 2017 / 06:28

  Dat boek van Flow heb ik ook en is zó leuk! Heel inspirerend lekker positief! Wat een leuke postzegels ook! Dat doet me eraan denken dat ik eens iets vaker een vrolijke postzegel moet gebruiken in plaats van de saaie blauwe zegels met alleen een ‘1’ erop.

 2. Kelly 21 februari 2017 / 06:29

  Ik heb nog geen postzegels gekocht, dus je brengt me wel op ideeën ! Erg mooie kaartjes trouwens.

 3. marije 21 februari 2017 / 06:47

  Super leuke kaartjes heb je gekocht!

  Ik twijfel heel erg over het boek. Mede door de prijs maar het ziet er wel leuk uit.

 4. Darina 21 februari 2017 / 06:57

  De kaartjes zien er heel leuk uit! Ik heb altijd de saaie postzegels:) Het Flow boek ziet er leuk en inspirerend uit, wel prijzig 🙁

 5. Tiffany 21 februari 2017 / 08:45

  Ik ga vanmiddag of morgen deze speciale meteen kopen! Was helemaal vergeten dat deze al te koop was. Ik vind mindfulness en creativiteit allebei interessant dus dit boek is vast iets voor mij.

 6. Josephine 21 februari 2017 / 08:53

  Ik vind de kaartjes van paperclip erg mooi, net als de postzegels met bloemen en vlinders! Zeker een aanrader, bijvoorbeeld voor verjaardagen. Ik ga eens kijken of ze deze ook bij onze postNL hebben, ookal is dat een Primera. Bedankt voor de tip!

 7. Sofie 21 februari 2017 / 09:13

  Zo’n mooie postzegels! Ik weet niet of wij er zo hebben, ik krijg toch altijd saaie, haha. Ik hou er altijd van als een kaartje ook nog langs de binnenkant bedrukt is, mooi!

 8. Maud, Leuk Met Kids blog 21 februari 2017 / 09:19

  Grappig, jouw Bruna heeft duidelijk een beter assortiment dan de mijne, daar vallen de kaartjes altijd tegen, het zullen wel aparte ondernemers zijn. Gelukkig hadden ze de Flow special dan weer wel 🙂

  • Lisanne 21 februari 2017 / 17:00

   Dit is ook een vrij grote Bruna, misschien ligt het daar ook aan 🙂

 9. Emma 21 februari 2017 / 19:53

  De kaartjes zijn echt mooi:)
  Mijn moeder is yogalerares en in de studio waar ze wekt hangt het vol met mooie kaartjes.
  😉 Xjes Emsy

 10. Jacqueline 21 februari 2017 / 21:58

  Ik moet ook vaker kaartjes kopen/versturen, vind vooral de minikaartjes erg leuk!

 11. Anneleen 25 februari 2017 / 17:47

  Wat een leuke shoplog! Kaartjes van PaperClip zijn altijd erg mooi, een heel leuk merk vind ik! 🙂 Maar inderdaad wel een stuk duurder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.