Brush Pens – Eerste indruk!

Onlangs kwam ik bij Action iets tegen waarvan ik dacht: HUH?! Wat is dat? En natuurlijk wilde ik zelf wel eventjes proberen wat het was en wat je ermee zou kunnen. In de video geef ik mijn eerste indruk van de Brush Pens van Action.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Eigenlijk ben ik tot de conclusie gekomen dat het stiften zijn, maar dan net even anders. Wat mij betreft hadden ze ze beter op de kinderafdeling kunnen leggen, hoewel kinderen er misschien niet altijd goed mee overweg zullen kunnen. Ik weet het niet zo met deze stiften! Wat vind jij?

DELEN:

13 reacties

 1. Elize 17 september 2015 / 07:26

  Het lijkt me best lastig! Denk dat ik toch liever stiften en kwasten apart hou haha!

 2. Emmy 17 september 2015 / 07:36

  Als illustrator ben ik erg fan van copic markers, en dus ben ik wel benieuwd. Het is alleen jammer dat de kleuren zo fel zijn! Dan is blenden denk ik een stuk moeilijker… Alhoewel, misschien werkt het beter als je de stiften op speciaal papier gebruikt… Ik ben wel benieuwd. Misschien haal ik wel een pakje als ik ooit weer bij de action kom!

  • Marion 17 september 2015 / 13:02

   Moest ook meteen denken aan de copic markers. Toch jammer dat dit niet echt te vergelijken is, ben nog wel opzoek naar goedkope goede alcohol (brush) markers. Jammer dat dit toch meer kinder stiften lijken te zijn, al is Action zeker op de goede weg met nieuwe hobby artikelen!

 3. Tiffany 17 september 2015 / 07:55

  Wat leuk dat de action dit verkoopt. Ik denk dat de stiften erg geschikt zijn voor handlettering, vooral voor mooie sierlijke letters. Door verschil in druk op de stift kan je dan dunne en dikke lijnen maken (als dat met deze action variant werkt natuurlijk :p) dit is denk ik wel een product waar je gewoon even mee moet oefenen voordat het resultaat echt wordt zoals je wil.

  • EliseDingen 17 september 2015 / 13:29

   Ik denk ook dat ze voor handlettering wel leuk kunnen zijn! Ik moest wel heel erg lachen bij ”Dit is schilderen voor luie mensen die geen verf willen pakken” en ”nailed it” 😛 Het lijkt mij ook best wel lastig om met deze stiften iets precies zo te krijgen als je wilt (met kwasten ben ik ook al geen held).
   Bij de naam brush pens dacht ik eerst aan van die (vieze) stiften die je vroeger had waar je in moest blazen om er inkt uit te krijgen. Weet ook niet waarom ik daar aan dacht..

 4. Frauke 17 september 2015 / 07:59

  Ahhh ik vind het juist heel leuk overkomen! Dit soort stift zoek ik al een tijdje, maar echte goede brush pens zijn best wel duur. Ik zou deze wel eens willen kopen om te oefenen, want de kleurtjes vind ik niet zo speciaal haha. Heb ze vorige keer niet gezien bij de Action, dus ik houd m’n ogen open nu ;)! X

 5. Chris 17 september 2015 / 08:07

  De kleurtjes zien er leuk uit maar het lijkt me niet zo eenvoudig om er mee te werken. Ik had nog niet eerder gezien.

 6. Leonie 17 september 2015 / 12:34

  Wat een geweldig idee! Ik heb een hekel aan verf dus dit is dan een leuke vervanger

 7. Loes 17 september 2015 / 18:58

  Wel grappig, maar ik zie de toegevoegde waarde van de ‘brush’ niet echt!

 8. Nathalie 17 september 2015 / 20:36

  De meiden hier thuis (5 en 8) hebben er veel plezier van! Mam de letters ‘swieren’ uit… tja 😉
  Heb ze zelf nog niet gebruikt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.