Budget stickershoplog (Hema, Wibra en Zeeman)

Mijn innerlijke stickergek ging los. Call me crazy, maar ik word hier gewoon heel erg vrolijk van. En nouja… voor de komende back to school video’s en als cadeautjes mag het best, vind ik. Ik laat je zien wat mijn aanwinsten zijn!

Drie vellen van Wibra, alle drie heel verschillend. Links super leuk voor in een agenda(€0,50). Midden vind ik een beetje op van de patches lijken, deze lijken me super leuk voor Back to School om iets hip te versieren(€1,00). En leuke vlindertjes, hiermee versier ik graag post (€0,69)

Volgens mij komen deze ook van de Wibra. Jawel, ik ging eventjes goed los. Om de zielige kikkertjes heb ik heel hard gelachen, de wiebeloogjes maakte dat ik ze wel móest meenemen (€1,00). En de letterstickers zijn een soort scrabble achtige stickers, heel schattig! (€0,50)

Ook Bij zeeman werd ik intens blij gemaakt met gekke monsters, weer de patch-achtige stickers, ik kan niet wachten om deze te gebruiken. En mijn velletje met schattige katjes was op, dus er moest een nieuwe komen. En die hadden ze, yay! Perfect voor op post. Ik heb die stickers met zo veel liefde gebruikt de vorige keer, dit is echt heel leuk! De buitenste twee vellen waren 99 cent en de middelste 79.

En bij Hema had ik geluk, deze set met (eigenlijk paas-)stickers zocht ik al heel lang, maar hadden ze steeds niet. Dit soort stickers plak ik vaak op grotere enveloppen en pakketjes, daar vind ik ze handig voor. Nu lagen ze in de kortingsbak voor 50 cent.  Yes!!

En nog drie vellen van Hema, nog meer lieve poesjes, leuke bloemetjes en toekans (heten die zo), vogels in elk geva. Ook weer super leuk voor op post. Ik plak kaartjes vaak helemaal vol, hihi. De prijzen weet ik niet zeker, maar ik kan me herinneren dat deze nog geen euro waren, ik denk €0,79.

Ben ik de enige die als een kind zo blij wordt van deze stickers? Wel toepasselijk… als een kind. Ik word hier gewoon vrolijk van!

DELEN:

19 reacties

 1. Marije 23 juli 2017 / 22:37

  Oh mijn sticker hart gaat ook sneller kloppen. Die patch achtige stickers zijn super tof

 2. Romy 24 juli 2017 / 00:39

  Helemaal niet gek dat je hier blij van wordt! Wat een onwijs leuke en vrolijke stickers allemaal! Ik heb ook een zwak voor dit soort dingen, ook op 24-jarige leeftijd 😉

 3. Bianca 24 juli 2017 / 01:15

  Ik ben ook gek op stickers. Ik word er vrolijk van en kan er wat van mijn creativiteit mee kwijt. ? Die houten letterstickers vind ik super leuk. En die kattenstickers van de Hema vind ik super cute. ? Ik heb vanavond een bestelling gedaan bij de Hema o.a. voor schoolspullen voor dochterlief maar die kattenstickers heb ik helaas online niet gezien. ?
  Have fun met je aankopen! ?

 4. Darina 24 juli 2017 / 06:40

  Wat een leuke stickers, vooral die met de vlinders.

 5. Sofie 24 juli 2017 / 07:37

  Ik word er ook altijd vrolijk van, maar probeer er toch niet teveel te kopen haha.

 6. Huiselijk genoegen 24 juli 2017 / 08:30

  Ik heb een dochtertje die dol (DOL ?) is op stickers, dus dank je wel voor deze post.

  Dat eerste velletje kattenstickers is erg leuk

 7. Josephine 24 juli 2017 / 08:46

  Wat leuk! Ik vind die met de vogels (kaketoes?) heel erg leuk! Maar ik heb een beetje een neurotisch probleem met stickervellen: ik vind het zo zonde om ze aan te breken! Heb jij daar geen last van?

 8. Mieke 24 juli 2017 / 09:16

  Wat een leuke stickers!! Jaaaa ik word er ook altijd blij van! Ik heb er eigenlijk te veel, maar ik blijf er toch kopen. Ik vind het meestal zonde om ze te gebruiken… Dus ik heb eigenlijk een probleem 😉

 9. Céleste 24 juli 2017 / 10:13

  Ohh zulke leuke stickers! Ik word daar ook zo blij van! Ook van papier met printjes of andere knutseldingetjes, kan in elk dagelijks voorwerp ook iets zien om er iets tofs mee te maken ?

 10. Vivian 24 juli 2017 / 15:40

  Jaaa superleuk! Die eerste twee velletjes van de HEMA heb ik ook, zijn echt heel erg leuk en vrolijk!

 11. Forever38.com (Vera) 24 juli 2017 / 17:03

  Die Wibra stickers zijn leuk ! Sowieso vind ik de Wibra de laatste tijd erg leuke items hebben; moet maar gauw weer eens een bezoekje gaan brengen 😉
  PS Lucky you met die HEMA stickers in de kortingsbak !!

 12. Caroline 24 juli 2017 / 21:05

  Ach, 41 jaar en nog sinds kort into stickers enzo. Ik doe nu veel aan post en snail mail vandaar ?

 13. Mariska 24 juli 2017 / 22:02

  Ik vind ze wel echt allemaal heel erg leuk, vooral die middelste van Wibra en allemaal van Zeeman 🙂

 14. Petra 31 juli 2017 / 06:01

  Nou Lisanne, valt mij nog mee hoor! Ik heb deze ook allemaal, plus de rest uit de series!
  Zeeman had meer van die oogjes serie, schattige katjes en hondjes en robotjes!!! Oh en smilies! Ik kon ze allemaal niet laten liggen. Ook van die kleine katjes waren hondjes en bosdieren zoals hertjes en eekhoorns… Zo schaittig! Hema ook de hele serie en bij wibra ook. Toch heb ik dat ook zoals een reactie hierboven, zonde om te gebruiken… dan ga ik de hele bakken vol stickers langs en gebruik er weinig. 😉 Het kijken er naar is telkens weer heerlijk toch, oh enne ik ben 50…. Gaat dus gewoon nooit over…..
  groetjes Petra

 15. Ilse 7 augustus 2017 / 07:54

  Leuke stickers, ja!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.