Bullet journal tips & tricks

Ik ben verslaafd. Niet aan energydrinks, niet aan alcohol, roken, koffie of bloggen (ok, die laatste wel). Maar ik ben verslaafd aan lijstjes. En om precies te zijn wel de bullet journal methode. Inmiddels gebruik ik deze methode een aantal maanden, en graag wil ik jullie er meer over vertellen! Dus gebruik je ook een bullet journal, twijfel je erover om er eentje te gaan gebruiken, of ben je gewoon ontzettend nieuwsgierig, dan is deze blogpost perfect voor jou! Vandaag zette ik mijn tips en tricks voor de bullet journal op een rij!

Bekijk hier eerst het eerste artikel dat ik schreef over de bullet journal!

Bullet-journal-tips

Neem hem met je mee

Als je veel onderweg bent, bijvoorbeeld naar school, neem je bullet journal mee! Onderweg kun je er ook mee bezig en juist wanneer je op school bent heb je natuurlijk taken die je moet opschrijven (of juist afvinken!).

Zelf neem ik mijn bullet journal niet mee naar mijn werk, maar Tim neemt die van hem wel echt elke dag heen en weer.

Leg hem op je werkplek, waar je hem altijd ziet

Leg je hem in je tas, of laat je hem in de kast staan of tussen een stapeltje met andere boekjes slingeren, dan is de kans groot dat je hem niet gaat gebruiken. Je moet jezelf het een beetje makkelijk maken om je bullet maatje te te gebruiken!

Ik merk aan mezelf wanneer ik hem heb ‘opgeruimd’, dat ik hem gewoon vergeet en spontaan denk dat ik alles zelf wel uit mijn hoofd kan onthouden. En ja, we weten allemaal hoe dat gaat…

Gebruik hem gewoon wanneer je wil

Wanneer je even geen trek hebt in je bullet journal dan is dat helemaal niet erg! Na een maand gemist te hebben ga je zonder zorgen zo weer verder. Eventjes je kalender bijwerken en je kan zo weer starten bij de dag waar je nu bent. Geen probleem!

Ik heb mijn bullet journal een maandje (of zelfs langer) verwaarloosd, maar na het weer gebruiken merkte ik dat het eigenlijk direct weer een gevoel van orde gaf. Alle taken die er nog in stonden die nog gedaan moesten worden had ik op een rij, alle andere taken schreef ik er gewoon meteen bij. En nu ben ik weer goed bezig, geen probleem om dagen, weken, of maanden te missen dus. Je kan elk moment weer verder gaan!

Maak het leuk om hem te gebruiken

Sommige mensen hebben dit misschien niet nodig, maar ik vergeet het soms om hem te gebruiken, en soms heb ik er gewoon geen zin in. Terwijl ik merk dat het goed voor me werkt.

Dus, leuke washi tape, gekleurde pennen, stickers, maak het leuk voor jezelf!

Gebruik leuke tabjes gemaakt van washitape!

Op een gegeven moment wordt het een beetje zoeken naar bepaalde pagina’s, of naar je nieuwste pagina. Een leuke oplossing: gebruik washi tape als bladwijzers!

Zo kun je bij elke nieuwe maand (of zelfs week?) een tabje maken. En voor de pagina’s die belangrijk zijn en die je vaak nodig hebt kun je dan nog een extra tabje maken. Zo vind je nog sneller wat je nodig hebt, weer een stukje meer gebruiksvriendelijk! De masking tape die ze nu bij de Action hebben plakt perfect, is lekker betaalbaar en te verkrijgen in leuke printjes.

Natuurlijk kun je ook een boekenlegger gebruiken, hoekjes omvouwen, of elke keer de index gebruiken om bij de juiste pagina te komen als je geen zin hebt in washi tape in je boekje, haha.

Boekje kopen? Tips:

 • Een boekje met minimaal 32 lijntjes is het meest praktisch. Dan kun je je kalenderpagina zo netjes en overzichtelijk mogelijk houden!
 • Zoek een boekje uit waar jij blij van wordt! Grote kans dat het je beste vriend gaat worden. En ja, voor mij past zo’n vrolijk boekje perfect, maar een ander zou bijvoorbeeld graag een basic boekje willen of eentje met een geweldige kwaliteit.
 • Het is ook wel handig als je hem open kan leggen op je bureau. Niet perse nodig, maar wel handig!

En voor de lezers die het nog niet eerder hebben gezien, dit is het filmpje over de bullet journal:

Dus… ik ben nog steeds fan! Zijn er nog lezers die ook een bullet journal gebruiken?

66 reacties

 1. Charlotte 15 januari 2014 / 07:13

  Ik heb door jou het filmpje van de bullet journal ontdekt en gebruik het nu ook al een paar maanden! Ik heb een moleskine hard cover large squared gekocht. Een dure investering (ongeveer 15 euro), maar wel het meest gebruikte boekje/agenda die ik ooit gehad heb! Het is ook handig dat je de methode snel en gemakkelijk kan aanpassen en dat al je projecten en lijstjes op 1 plek staan! Ik heb nu in 4 maanden al 80 pagina’s volgeschreven!

  • femmie 8 april 2018 / 17:02

   heyy ja ik vind het ook heel fijn z’n bullet journal ook omdat je dan alles zijn eigen plek kan geven en alles kan op jou manier maar ik heb nog wel 1 ding want ik heb een bullet journal met stipjes ook omdat ik dan meer kleine tekeningen kan maken en ik dan ook alles op mijn eigen plek op de blz. kan zetten

 2. Manon 15 januari 2014 / 07:17

  Ik wil zo graag een goede notitieboek bijhouden of lijstjes bijhouden, maar het werkt gewoon niet bij mij ik stop er na 1 a 2 weken mee en dan doe ik weer wat ik zelf in gedachten heb.

 3. Marieke 15 januari 2014 / 07:25

  Ik gebruik mijn eigen lijstjesmethode, maar kan zeker niet zonder!

 4. Chantal 15 januari 2014 / 07:31

  Ik gebruik zelf ook al een tijdje een bullet journal en ben er erg tevreden mee. Het zorgt voor een opgeruimd hoofd, huis en je hebt al je (school)werk op een rijtje. Eigenlijk gebruik ik het boekje overal voor. De tip met de tape is een slim idee, scheelt een heleboel geblader!

 5. Hannah 15 januari 2014 / 07:37

  Ja ik gebruik hem! Wel wisselend trouwens, maar het werkt echt. Meestal werk ik hem maandag ochtend in de trein bij, momentje van rust en lekker geordend de week beginnen! Leuke tip trouwens van die washitape, misschien moet ik dat ook maar even gaan halen 🙂

 6. Sandra 15 januari 2014 / 07:39

  Ohhhh wat een leuk project is dat zeg..
  Ik probeer momenteel meer lijstjes te maken in mijn agenda…dat werkt ook 🙂

 7. Tamarah 15 januari 2014 / 07:43

  Ik vind dit echt een leuk idee vooral omdat je even weer inzicht krijgt in de dingen die je wilt of moet doen. De lijstjes zweven dan niet meer continue door je hoofd maar staan op papier en dat creëert rust. Ik heb nu een notitieboekje die ik steeds aanvul met to do dingen en afstreep als het gedaan is. Ik wil sommige taken liever niet aan een bepaalde datum hangen want dat zou onnodig stress geven.

 8. Tiff 15 januari 2014 / 07:48

  Leuke tips! Ik verwaarloos mijn notitieboekjes ook vaak als ik ze netjes opruim, dus ik heb mijn hoofdnotitieboek in het zicht liggen. Om het voor mezelf leuk te maken ben ik ook creatief met tapejes en post-its

 9. Sylvia 15 januari 2014 / 08:15

  Ik vind dat zo’n leuk filmpje! Heb alleen niet het geduld om zelf zo’n boekje in elkaar te zetten 😉

 10. Laura 15 januari 2014 / 08:38

  Mmmm, het klinkt zo handig, alleen heb ook ik het geduld er niet voor.. Het lijkt me vooral leuk om terug te zien, om een overzicht te hebben van wat je allemaal gedaan hebt 🙂

 11. Brenda 15 januari 2014 / 08:52

  Hi Lisanne, dit verhaal wil ik je niet onthouden:

  Ik ben gek op lijstjes en heb ook meerdere notitieboekjes en -blokjes met to do lists. Daarom las ik vanmorgen meteen dit artikel in de trein. Toevallig heb ik een nieuw boekje in mijn tas zitten, met 30 lijntjes. Het is dus meant to be dat ik hierin vandaag zou beginnen 😉
  Na het lezen van je artikel ben ik meteen in het boekje begonnen, ik was lekker bezig. Zo lekker dat ik al voorbij mijn station was en dus ineens op het verkeerde station stond!

  Bedankt voor de inspiratie, ik denk dat ik vanavond thuis maar verder ga met mijn bullut journal 😉

 12. Susanne 15 januari 2014 / 09:04

  Lijkt me heel handig zo’n bullet journal maar vooral als van jezelf al een beetje een chaoot ben. Ik ben dat niet en als ik dit zou gaan doen zou het haast dwangmatig worden. Dwangmatig is ook niet het goede woord maar komt er wel het dichtst bij denk ik. Wel natuurlijk super handig dat je alles in een boekje hebt staan en dat je er dan verder niet meer over na hoeft te denken. Als ik ooit problemen krijg met plannen etc wordt dit sowieso een uitkomst!

 13. Linda 15 januari 2014 / 09:18

  Ik denk altijd ‘superhandig!’ maar vervolgens koop ik (weer) een nieuw notitieboekje en na twee of drie weken verdwijnt ‘ie weer voor altijd in de kast… Ik maak wel altijd lijstjes en planningen, maar dan op losse blaadjes en dat werkt bij mij verrassend goed! Oké, er raakt er wel eens eentje kwijt, maar dat valt bij mij best mee (:

 14. Geertje 15 januari 2014 / 09:18

  Ik maak helemaal geen lijstjes!! Ja, een boodschappenlijstje… Maar ja, daar heb ik geen bulletjournal of agenda voor nodig! Als je het wel fijn vind om lijstjes te gebruiken is dit zeker een handige methode. Alleen veel werk… Ik zou dan sneller voor een normale agenda gaan, waar ik dingen in schrijf.

 15. Manon 15 januari 2014 / 09:25

  Ik vind het er ZO leuk uitzien maar ik ben toch meer van de “echte” agenda’s denk ik…

 16. Susanne 15 januari 2014 / 09:27

  Ik gebruik hem niet zozeer als agenda, maar echt als notitie boekje. Ideeën, leuke websites, leuke boeken en alle andere leuke dingen die ik tegenkom schrijf ik daar in op. Ik heb alleen de index gejat want dat is inderdaad wel makkelijker zoeken :-).

 17. Dionne 15 januari 2014 / 09:57

  Wat handig zeg. Ik kende het niet. ik ben ook echt verslaafd aan het maken van lijstjes!

 18. Tess Evea 15 januari 2014 / 10:09

  Ik ben zelf ook dol op lijstjes, tegenwoordig ben ik druk bezig met de passion journal boekjes van Moleskine, hierin schrijf je lijstjes over bijv. films en boeken. Heel leuk!

 19. Isabel Cristina 15 januari 2014 / 10:52

  Ik maak eigenlijk helemaal geen lijstjes, maar ik denk dat het wel goed voor mij zal zijn!

 20. Maaike 15 januari 2014 / 11:06

  Sins jouw vorige artikel heb ik steeds het voornemen om ook zo’n Bulletjournal te gaan gebruiken, maar ik heb al zoveel notitieboekjes, haha.

 21. Rosalie 15 januari 2014 / 11:14

  Ik probeer het wel te gebruiken, vooral om het overzicht te hebben voor mijn blog. Wanneer komt wat online. Ik maak daarom meestal een weekoverzicht een markeer dingen die ingepland staan.

 22. Zo simpel is dan geluk 15 januari 2014 / 11:15

  Ik moet me er nog eens in gaan verdiepen. Naar aanleiding van je vorige artikel heb ik het filmpje bekeken, maar… ik snapte er niks van (en dat heeft dan aan de universiteit gestudeerd). Ik denk dat ik het filmpje nog eens op mijn gemak moet bekijken op een moment dat ik concentratie heb. Volgens mij is het namelijk wel heel erg handig!

 23. Cath 15 januari 2014 / 11:30

  Ik heb het 2 maanden gedaan en het is inderdaad wel een beetje verslavend
  maar het werkt perfect! Omdat ie zo groot is heb ik nu bij wijze van proef bij de
  Hema een kleine agenda gekocht die in mijn tas past. Deze gaat per week en rechts
  zet je je afspraken en links notes, to do’s en events. Dit geeft voor mij iets meer
  rust want ik ging iedere keer de hele maandlijst checken dus zag steeds weer
  opnieuw wat ik al had gedaan. Nu blader ik gewoon af en toe even terug en ga
  op 31 januari alle openstaande dingen op de eerste week van februari zetten.
  Deze manier werkt niet als je heel veel sub-taken hebt daarvoor heb je niet
  genoeg ruimte.

 24. Whitney 15 januari 2014 / 11:35

  Had dit nog niet eerder gezien maar werk ook op zo een manier. Heb nog wel me agenda, kan niet zonder.

 25. Jolanda 15 januari 2014 / 11:42

  Grappig die tabjes van wasitape. Daar zou ik nou nooit aan gedacht hebben!

 26. Jolanda 15 januari 2014 / 11:42

  Grappig die tabjes van wasitape. Daar zou ik nou nooit aan gedacht hebben.

 27. Hester 15 januari 2014 / 11:49

  Goede tips! Vooral die leuke tape als bladwijzer. Leuke en vrolijke spullen maken het zeker leuker voor mij wat georganiseerder te zijn.

 28. Jennifer 15 januari 2014 / 12:33

  Nog steeds erg handig, zo’n Bullet Journal! Ik werk ook met to do lijstjes, elke dag weer nieuwe, en elke dag weer afkleuren.

 29. Suzanne 15 januari 2014 / 14:01

  Dit is helemaal nieuw voor mij en spreekt me erg aan. Bedankt voor de tip!

  • Jantine 15 januari 2014 / 14:47

   Ik vind het er erg leuk uitzien, en denk eraan om er volgende maand ook mee te beginnen. Eerst maar eens rustig een notitieboekje uit mijn stapel boekjes halen, en wennen aan überhaupt weer een papieren agenda gebruiken 😉

 30. Rosebird 15 januari 2014 / 15:40

  Ja, ik gebruik er ook één en vind het ook heel fijn werken! 🙂

 31. Lenneke 15 januari 2014 / 15:44

  Ik moet dit toch eens gaan proberen! Nog steeds op zoek naar een fijne manier om de chaos in mijn hoofd te ordenen.

 32. Lianne 15 januari 2014 / 15:59

  Ik las het vorige artikel en dacht ‘Heuj, dat is leuk, misschien eens proberen’, vergat het en nu ik dit weer zie misschien toch echt maar eens gaan doen. Het kan mijn ‘echte agenda’ nu niet meer vervangen vw nieuwe baan, maar ik vind het toch nog steeds wel interessant om mee te gaan spelen! Ok tot zover deze nutteloze ego-comment. :’) (Leuk artikel probeer ik dus te zeggen eigenlijk)

 33. Kimberley 15 januari 2014 / 16:16

  Echt leuk om zo creatief bezig te zijn met een boekje! Zo worden lijstjes helemaal leuk ^_^

 34. Nans 15 januari 2014 / 16:42

  Dag Lisanne,
  Ik ben door jouw vorige blog hierover begonnen met een bulletjournal en ik ben verkocht! Ik ben een echt lijstjesmens, maar combineer het wel nog met een gewone agenda. Zo niet, zouden mijn lijstjes wel opgevolgd worden, maar mijn afspraken allemaal vergeten… Een index voorin de bulletjournal is heel handig en heb ik al vaak gebruikt. Dat ik daar nu zelf nooit ben opgekomen om alle lijstjes in één boek te zetten en een index te gebruiken 🙂 Films die ik nog wil zien, boeken die ik nog wil lezen, CD’s die ik wil beluisteren, websites die ik wil raadplegen, alles vind zijn plek in de bulletjournal. Toppie!
  Nans

 35. MySimplySpecial 15 januari 2014 / 16:48

  Ik heb het nog niet geprobeerd, maar het klinkt handig. Zeker aangezien ik ook altijd lijstjes maak.

 36. Jodie 15 januari 2014 / 18:06

  Door jou ben ik begonnen aan de bullet journal manier en het werkt ge-wel-dig! Ik had nog een oud pip studio boek en vond het zonde dat ik het nooit gebruikte en nu gebruik ik hem elke dag. Het werkt ontzettend fijn en het is zo makkelijk om al mijn lijstjes in een boek te hebben 🙂 Dankjewel voor het dele van deze manier Lisanne! x

 37. Kjoetness 15 januari 2014 / 19:45

  Ik sleep altijd een zwart moleskin achtig boekje mee en het is al meer dan halfweg volgekribbeld.
  Maar bij mij staat er vanalles in, een echte soep als het ware.
  Ik ga dat filmpje eens op mijn gemak bekijken en er misschien eens werk van maken, ben sowieso al van plan om een weekkalender bij te houden om wat effeciënter te gaan bloggen 🙂 (misschien kan ik dan vaker posten dan 3-4 keer per week?)

 38. Valerie 15 januari 2014 / 20:40

  Sinds je eerste post over de bullet journal ben ik druk opzoek naar een leuk boekje om er zelf ook eentje bij te houden. Ik heb al een boekje waar ik tekstjes en quotes in opschrijf en een ander voor mijn schetsen. Haha ik vind het altijd leuk allerlei dingen in boekjes bij te houden.
  Bedankt voor de tips, ga ik zeker onthouden bij mijn zoektocht morgen.
  Ik hoop wel dat ik met de bullet journal inderdaad taken afkrijg. Ik vrees een beetje dat ik meer lijstjes zal maken dan bullets aftikken :p

 39. Anne 15 januari 2014 / 20:42

  Ja ik ben ook fan! Ideaal dat het ook nog werkt wanneer je het een tijdje niet hebt gebruikt. Meenemen doe ik niet, vind ik niet nodig.

 40. Anouk 15 januari 2014 / 20:58

  Ik gebruik de methode in mijn agenda, echt super handig! En binnenkort blogje online erover 🙂

 41. Melissa Charlotte 15 januari 2014 / 21:50

  Ik werk er ook mee! Ik vind het heel fijn en ik ben ook echt verslaafd aan lijstjes maken. Soms denk ik wel eens dat ik mn tijd beter kan benutten zonder al die lijstjes te maken.

 42. cheyenne 15 januari 2014 / 23:33

  jaaa dit moet ik nog steeds uitproberen! zo gauw ik weer thuis ben ga ik deze posts helemaal uitpluizen, het lijkt me een heel handig systeem!
  xo, cheyenne

 43. Tiffany 16 januari 2014 / 00:37

  Ik gebruik ‘t zelf niet, ik gebruik liever mijn oldfashioned agendaatje. Maar wel merk ik dat ik ook (voor mijn blog) begin te werken met vakjes en vinkjes. Werkt erg leuk zoiets. Topidee van de tabjes met washi tape! 🙂

 44. Marlous 16 januari 2014 / 01:15

  Oh, dit kende ik nog helemaal niet! Het klinkt zo heel handig, dan wil ik het gelijk gebruiken (goed excuus ook om een nieuw boekje aan te schaffen). Maar mijn probleem is altijd dat ik het vergeet, het boekje niet continu op zak heb.. dus stap ik over op mijn telefoon, omdat ik die wel altijd bij me heb. Vervolgens mis ik het echte schrijven, en bladeren door een agenda weer en… jup, vicieuze cirkel.
  Elk jaar koop ik een mooie moleskine agenda, en na 2 maanden gebruik ik ‘m niet meer omdat ik dan over ben gestapt op m’n telefoon, en weer na 2 maanden houd ik m’n afspraken alleen nog in m’n hoofd bij.. tja.

 45. Petra 16 januari 2014 / 15:39

  Ondanks dat ik net een FiloFax heb aangeschaft, ga ik dit toch proberen. Lijkt me zo handig, alles op één plek!

 46. Marjolein 16 januari 2014 / 17:06

  Ik vind het zo knap dat je dit doet. Ik ben echt een enorme chaoot en wil wel meer structuur, maar dit zou ik echt niet kunnen. Ik vergeet het boekje, houd het niet bij en het gaat me waarschijnlijk daarom ook niet helpen. Ik vind het wel een mooie methode. Misschien iets voor later, als ik wat gestructureerder leef haha.

 47. Eva 16 januari 2014 / 17:47

  Dit is volgens mij echt heel handig voor structuur! Misschien moet ik dit ook maar is gaan doen, ik hou wel van structuur namelijk!

 48. Dalindcy 16 januari 2014 / 23:43

  Ik gebruik deze methode ook, maar dan zonder de kalender, want dat werkt voor mij niet zo goed. Ook vond ik het onhandig dat je niet écht makkelijk taken vooruit kunt plannen, maximaal 1 of 2 dagen, dat vind ik soms vervelend met tentamens oid. Daarom heb ik een Moleskine Daily Planner gekocht. Een agenda dus, maar met voor iedere dag één pagina. Zo kan ik de bullet journal gebruiken en toch vooruit plannen :). Ik hoop dat het werkt, als het goed is komt m’n Moleskine morgen binnen!

 49. Jessica 17 januari 2014 / 14:07

  Ik vind het echt heel handig. Ik hou van lijstjes en dingen bijhouden. De vorige post had ik ook al gezien. Alleen moet ik echt even de concentratie vinden om het Engelse filmpje te volgen 😛
  Tenzij iemand een Nederlandse uitleg heeft 😛
  Het lijkt me echt heel handig werken.

 50. Isabel 17 januari 2014 / 21:36

  Ik twijfel nog een beetje omdat ik ook al een agenda heb, maar het lijkt me wel heel fijn en overzichtelijk.

 51. Mique 17 januari 2014 / 22:35

  Ik heb door jouw artikel deze methode ontdekt en gebruik ‘m nu toch al ruim twee maanden dagelijks. Heb het wel een klein beetje naar eigen inzicht aangepast. Die kalender aan het begin werkte voor mij namelijk niet, daar gebruik ik toch mijn agenda liever voor.

 52. Vink 18 januari 2014 / 21:14

  Ik gebruik nu ook een tijdje een bullet journal. Ben er heel erg blij mee en denk dat het ook wel goed werkt. Maar ik heb het gevoel dat ik hem nog niet optimaal gebruik ofzo… Ik schrijf wel mijn taken op enzo, maar daar blijft het bij. Volgens mij kan je er veel meer mee.

 53. Melanie 22 januari 2014 / 23:11

  Ik wil dit ook zo graag doen want m’n hoofd is zon rommeltje! Alleen gaat het filmpje voor mij iets te snel in het Engels en kan er niks in het Nederlands over vinden 🙁 zou je me dit uit kunnen leggen? Sorry

 54. Luca 10 februari 2014 / 21:59

  ik kende dit niet, maar ik ga het zeker doen!
  Als er iemand chaotisch is ben ik het wel en dit ziet er veelbelovend uit
  Hopen dat mn ma dan ook stopt met zeuren dat ze alles 100x moet vragen, haha

 55. Nicole 18 februari 2014 / 22:49

  Ik vind dit echt super handig! Ik heb zelf een to-do boekje van de Hema waar ik nog in moet beginnen. Maar kan deze tips zeker gebruiken!

 56. Marleen 28 februari 2014 / 10:33

  Ik kende het niet, maar dit past echt bij mij! <3

 57. Ilse 28 april 2014 / 12:45

  Ik zag deze post van jou dus afgelopen vrijdag en dacht: “Wauw! Daar moet ik meer van weten!” Ik heb nu zeg maar een mega mind dump gemaakt op een gewoon schrijfblok. Ik heb de taken al een beetje met gekleurde stiften gemarkeerd op prioriteit. Had ik een super leuk boekje van de plank gepakt waar ik ooit één bladzijde in heb geschreven en die er weer uit heb gescheurd, blijkt dat die maar uit 25 lijntjes bestaat… Dan toch maar een ander boekje kiezen! xD Anyhow, ik ben wel een beetje huiverig om gebruik te gaan maken van de bullet journal. Echter wil ik het sowieso wel proberen, want je weet maar nooit! De keerzijde is echter dat mijn gloednieuwe agenda straks nogal overbodig wordt… xD

  • Lisanneleeft 28 april 2014 / 12:55

   Sommige mensen gebruiken ook een aangepaste versie van de Bullet Journal methode in hun agenda! Dat zou je ook kunnen proberen? 🙂

   • Ilse 28 april 2014 / 12:59

    Dat zag ik net ook inderdaad, toen ik ging Googlen naar meer Nederlandse bloggers die gebruik maken van een bullet journal. Echter denk ik toch maar dat ik het bij een apart notitieboekje houd. Anders kan ik ook niet die minddump maken en ook geen indexpagina. Tsja, of het moet achter in de agenda bij “notities”. Maar dat vind ik een beetje jammer. Ik heb inmiddels een notitieboekje gevonden dat bestaat uit 28 lijntjes. Dus dan wordt het die maar!

 58. Ilse 28 april 2014 / 14:25

  Nou, het is gelukt hoor! Straks ga ik verder en dan mag ik gaan versieren, maar eerst maar ‘ns wat eten en wat spul voor school doen. =3

 59. Milou 13 februari 2018 / 22:30

  Ik heb de bullet journal nu 2 dagen en ik heb al ongeveer 2 maanden vooruitgewerkt :). Ik maak zelf heel veel doodles en dingen er om heen, maar dat hoeft eigenlijk ook niet. Ik kijk zelf heel veel op Pinterest voor inspiratie en evt maak ik het na of pas ik het een beetje aan. Ik gebruik ook verschillende thema’s per maand. Ik heb mijn Bullet Journal gekocht bij Readshop en ik heb de bullet journal van de Mus, hier staan ananassen op. Deze was 12,50 en ik vind het nu al de prijs waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.