Busy girl

Stiekem ben ik dat. Diep van binnen heb ik het altijd druk. Onee, toch niet want ik ben chronisch vermoeid. Maar mensen, wanneer ik ooit mijn energie terugkrijg, dan ga ik zo veel dingen doen! Want eigenlijk ben ik het liefst altijd bezig.


Via weheartit.com

Vanaf het moment dat ik een klein Lisannetje was wilde ik altijd al dingen doen. Ik moest en zou elke dag met een vriendinnetje spelen. En sport mocht ik ook absoluut geen enkele keer missen, ik wilde altijd overal bij zijn!

Op de middelbare school was dat niet anders. In de eerste klas ben ik om precies te zijn 1 dag afwezig geweest, vanwege een begrafenis. Voor de rest geen enkel uur. Nul, nopes, nada! Dat ik nooit ziek was kwam ook wel goed uit, dan miste ik niks.

En nu? Nu is mijn leven is anders dan dat van een 6 of een 12 jarige. Maar ik heb de energie van een 80jarige (of nog minder, haha!). Mijn leven bestaat uit een paar uurtjes school, af en toe wat ziekenhuizen en op zaterdag een feestje. Niet meer en niet minder.

Als ik nu zo veel energie had als dat 12jarige meisje van toen… Dan zou mijn leven er 20 keer zo druk uit zien als dat hij nu is. Mijn agenda zou 20 keer zo vol staan. Waarmee? Feestjes, reisjes, werken (misschien een eigen bedrijfje), school en nog meer feestjes.

Waarschijnlijk word ik nooit zo’n meisje met een volle agenda, ik schat de kans in elk geval niet groot. Maar als ik ooit de energie heb om veel dingen te doen, dan beloof ik jullie bij deze, dan ga ik dubbel en dwars inhalen wat ik nu allemaal gemist heb. Als dat ooit zo gaat zijn, dan kan ik de hele wereld aan.

3 reacties

 1. joyca 13 maart 2011 / 12:24

  Ja kut is dat he!
  Je wil zoveel maar je energie/lichaam houdt je tegen!
  Haha ik moest echt lachen toen je zei 80 jarige dat zeg k ook altijd ik voel me soms of ik een oudwijf van 80 ben LOL

  Ik wil ook zoveel doen maar het gaat niet en als er ooit een medicijn of wat dan komt er tegen en ik voel me beter haal ik alles in!

 2. Eve 13 maart 2011 / 14:48

  Helaas zo herkenbaar!
  Maar mensen met CVS genieten meer van de kleine dingen in het leven dan mensen met een volle agenda.. 🙂

 3. Danique 13 maart 2011 / 21:28

  Ik kan mij heel goed voorstellen dat je veel meer wil doen dan dat je kan. Ik zou echt geïrriteerd raken wanneer ik van alles wil doen, maar het gewoon niet kan omdat mijn lichaam niet wil. Pff vervelend. Al heb ik juist dat ik soms weer te veel wil doen en dan moet ik mijzelf echt tegenhouden, want dat is natuurlijk ook niet goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.