C&A Super sale aankoopjes!

Stiekem word ik heel gelukkig als ik een fijn koopje kan scoren. Vooral als ik er later nog steeds  helemaal happy mee ben natuurlijk. Aan impulsaankopen hebben we niets. Ik heb deze items nu al een paar weken in huis en ik kan je vertellen: geen impulsaankopen. Ik heb echt een aantal heel leuke dingen gekocht bij C&A!

Een tasje vol!

Een mooie simpele top. Deze was niet in de sale, maar wel lekker betaalbaar, namelijk €4,50. Deze heb ik inmiddels al een heleboel keer gedragen, hij is namelijk ook prima te dragen met een lagere broek. Hier draag ik er eentje met een hoge taille van H&M.

Mooi detail: de achterkant is vrij laag! Niet zo laag dat je je bh ziet, maar wel dat het een beetje een lentegevoel geeft!

En dan een mutsje, deze was wel in de sale. Ik heb bijna de hele winter hetzelfde mutsje gedragen (een zwarte), maar vond voor nu deze wel heel erg leuk! Vooral omdat het weer wat lichter wordt enzo is dit erg fijn. Aangezien ik gauw koude oren heb is dit echt perfect. Een lentemutsje, haha. In de sale kostte dit lichtgrijze mutsje nog €3.

En dan mijn favo item: dit rokje! Het is geen item dat ik altijd ga passen, enkel nu ik was slanker ben dan normaal. Er hing er nog maar eentje, maar dat was een maat 34… De maten vallen bij C&A altijd wat groot uit, dus ik probeerde hem toch maar… en hij paste! Yay! En hij zit nog fijn ook.

Dus, het leukste rokje dat in mijn kast ligt is van C&A, gescoord in de sale voor €7, haha. Ik word hier echt helemaal blij van!

Zoals ik al zei: dit zijn allemaal goede aankopen geweest, vooral de top heb ik al onwijs veel gedragen, maar de rest ook al wel. Welke van mijn gekochte items is jouw favoriet?

DELEN:

29 reacties

 1. marjonS 7 maart 2017 / 08:56

  Het rokje vind ik echt leuk! Met een slank figuur staat het idd prachtig. Ik ben zelf wat breder qua bovenbenen en billen (Wel slanke taille), maar dan vind ik minder mooi passen.
  Jou staat die iig super leuk.
  marjonS blogde laatst over… Spelletjestijd #tips

 2. Lesley 7 maart 2017 / 08:59

  O dat rokje is zeker leuk Lisanne! Echt een top koopjes 🙂 C&A heeft vaak verrassend leuke dingen

 3. Kaylin 7 maart 2017 / 11:27

  C&A is met reden één van mijn favoriete winkels. Ik vind dat de kledij lang mee gaat, het gaat niet snel stuk. Mocht ik de top tegen komen die jij draagt, zou ik hem zeker ook kopen! Ik heb een zwak voor open ruggen. En dat rokje vind ik ook erg leuk!

 4. Maud 7 maart 2017 / 15:55

  Wat een leuke kleding! Ik zou vaker eens naar de C&A moeten 🙂

 5. Esmee 7 maart 2017 / 16:27

  Die top is leuk, zeker voor die prijs! Dat rokje staat ook echt superleuk (en het shirt ook)! Goed geslaagd zou ik zeggen!

 6. Lieke van Veen 8 maart 2017 / 01:47

  Dat rokje staat je heel leuk! C&A is helemaal niet duur mijn moeder had laatst een broek gekocht voor 2,50
  Lieke van Veen blogde laatst over… Herfst ABC

 7. Daniëlle 8 maart 2017 / 16:29

  Het staat je allemaal prachtig! Vooral het rokje vind ik je heel leuk staan.

 8. Mariska Vermeulen 11 maart 2017 / 22:12

  Dat is leuk shoppen! Het shirtje vind ik erg leuk, basic maar toch leuk met die lagere achterkant.
  Het rokje staat je ook erg goed, ik snap dat je blij bent met deze aankopen! X Mariska

 9. Ilse 12 maart 2017 / 08:59

  Wat leuk dat je deze dingen zo goedkoop hebt kunnen kopen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.