Cadeautip: Een mooi boek

Na mijn uitgebreide 27 altijd-goed cadeautips voor mannen blogpost, nu ook voor de rest cadeautips. We beginnen met boeken. Er is zó veel om uit te kiezen als het gaat om het cadeau doen van een boek. Ik geef je graag wat inspiratie aan de hand van de boeken die ik afgelopen jaar heb ontvangen of gekocht.

Dit is de stapel… laten we maar gewoon beginnen?

BijBonnie is een bekende vlogger, volg je haar nog niet: ga zeker even kijken want het is geweldig knus. Als je haar al kent, dan is het je niet ontgaan: ze heeft een boek uitgebracht. En kijk even naar die kaft: is het niet geweldig? Zó mooi! In het echt nog mooier.

Het is een invulboek vol vragen onderverdeeld in verschillende seizoenen.

Dit zijn vragen die je aan de binnenkant vindt, deze zijn bijvoorbeeld uit de herfst. Je kan ze drie jaar achter elkaar invullen. Dus je hoeft niet elke dag een vraag in te vullen, je kan gewoon één of een aantal keer per seizoen er lekker voor gaan zitten en het invullen.

Je vindt het Kleine dingen boek hier op Bol.

Als je iemand een cadeau moet geven die niet perse van lezen houdt, maar wel van kleuren: dit zijn de boeken die je zoekt! Kleuren op nummer en Colourmetrics.

Mocht je denken dat dit voor kinderen is, bekijk de foto hierboven maar eens. Het is echt een leuke uitdaging!

Kleuren op nummer vind je hier en Colourmetrics hier.

Voor de creatieve lezer of doener zijn er de boeken van Johanna Basford. Hierin staan geweldige illustraties om zelf in te kleuren. Ik heb een leesboek met zelf inkleurbare illustraties en een 30 dagen creatief boek.

Dit is een pagina die ik heb ingekleurd in het eerste boek. Geweldig leuk om te doen! Nu ik dit zie heb ik zin om weer een pagina te kleuren.

Het Evi en de kleurrijke vlinder boek vind je hier en 30 dagen creatief hier.

Dit is voor iemand die dol is op mooie boeken en bezig is met langzaam leven. Ik heb deze toevallig allebei zelf gekocht (en nog niet gelezen), maar ze zijn prachtig.

Houden van dingen die niet perfect zijn vind je hier en Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt hier.

Dit is het boek dat ik nu aan het lezen ben, Een steekje los door Iris ter Haar. Het gaat over angststoornissen, waar Iris op een luchtige manier als psycholoog en ervaringsdeskundige vertelt. Ik vind Iris een geweldig mens (ik volg haar al lang online) en kan vaak om haar lachen, haar boek leest ook heerlijk.

Het boek vind je hier.

Over dit boek heb ik al een stuk geschreven. Geweldig voor iemand die net begint aan een nieuwe uitdaging, zoals een baan of een eigen bedrijf. Of gewoon een echte productiviteitsfreak! Het is echt een heel leuk en compleet boekje.

Het boek vind je hier op Bol.

En als laatste een perfect cadeau voor iemand die interesse heeft in geld. Als iemand wil beginnen met beleggen, of er meer van wil weten, dan is dit boek perfect. Ik moet het nog lezen, ik ben nog niet begonnen, maar wel heel benieuwd!

Het boek Blondjes beleggen beter vind je hier.

Welk boek zou jij aanraden als cadeautip?

Alle linkjes in dit artikel zijn Bol.com linkjes waarbij ik een klein deel krijg van jouw bestelwaarde. Jij betaalt hiervoor niet meer, maar je helpt mij wel door te kopen via deze linkjes. Dankjewel!

DELEN:

2 reacties

  1. Naomi 14 december 2021 / 21:43

    Oh wauw, hier zitten wel héél veel fijne tips tussen! Ga ik goed onthouden.

  2. Darina 15 december 2021 / 09:18

    Hele mooie boekentips! Ga ik zeker onthouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.