Cadeautip: mooi verzorgde nagels

Als je me al wat langer volgt, dan weet je het wel: mijn nagels zien er altijd verzorgd en gelakt uit. Ik ben dol op nagellak. Het geeft iets extra’s aan je look en maakt je nagels nét wat steviger. Ik draag graag nagellak in een kleur die bij het seizoen past, maar wat betreft merken heb je natuurlijk heel veel opties. Ik heb een aantal cadeautips voor je verzameld als het gaat om nagellak en verzorging van nagels.

We gaan van budget naar luxe.

Budget kleurtjes nagellak

Heb je een kleiner budget, wil je iets kleins geven of bijvoorbeeld aan iemand die net begint met nagellak, dan zijn deze lakjes geweldig. Het is ook een voordeel dat je ze gewoon in de winkel kan uitkiezen, je hoeft niet online op zoek, elke drogist verkoopt wel een van deze merken. En eerlijk: ze zijn helemaal niet slecht! Het leuke is dat de lakjes uit de drogist in heel veel verschillende kleurtjes verkrijgbaar zijn, dus lekker veel keuze.

Deze nagellakjes koop je bij de drogist. Kiko heeft eigen winkels waar zij hun merk verkopen, deze vind je vooral in grote steden.

Essie nagellak

Mijn favoriete nagellak is die van Essie. Ik weet niet waar het aan ligt, maar het blijft bij mij gewoon super goed zitten als ik de topcoat ook gebruik. Meer dan een week lang heb ik er plezier van. Deze lakjes zijn niet superduur, maar ook niet goedkoop, een beetje de middenklasse. Maar wel erg goede kwaliteit dus!

Essie nagellak koop je hier, soms verkopen ze het ook bij de DA of Etos. Het is natuurlijk ook heel leuk om voor het schap te staan met oneindig veel kleurtjes en daar iets moois uit te kiezen.

Néonail gellak

Als je echt een mooi luxe pakket wil geven aan iemand die veel van mooie nagels houdt, dan moet je Néonail hebben. Dit is gellak. Ze hebben nu een prachtige starterset met kerstthema. Als je dit cadeau geeft heb je echt een top-cadeau!

Alles wat je nodig hebt voor je eigen gelnagels zit in het pakket. Zo kun je thuis gelnagels zetten! In het pakket vind je een lamp, vijl en doekjes waarmee je de lak er weer afhaalt (dat gaat heel anders dan bij de eerder genoemde nagelproducten). En natuurlijk de geweldige kleurtjes voor de feestdagen!

Dit zijn de Néonail lakjes. Drie kleurtjes en een base/topcoat. Ik vind het prachtige kleuren, hier kan je de plank volgens mij niet mee misslaan! Ik vind de kleuren in elk geval geweldig. Ze zijn feestelijk, maar kunnen de rest van het jaar ook goed gedragen worden.

Deze gellak blijft ook absoluut het langste mooi zitten, tot wel 21 dagen. De gellak set is hier te koop.

Volgens mij kennen we allemaal wel iemand die net zo dol is op nagellak als ik, haha. En ik, als ervaringsdeskundige, geef je dus graag deze tips. Heb jij, net als ik, het liefst altijd iets op je nagels?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.