Cadeautip: Zelf een magazine maken met Lady Glossy

Originele cadeautjes bedenken, dat is nog best een uitdaging. Natuurlijk kun je iets in de winkel uitzoeken of juist zelf aan de slag gaan om iets te maken. Mocht je die twee willen combineren: kwaliteit van een product uit de winkel, maar de liefde en aandacht die je stopt in een zelfgemaakt cadeau, dan is een zelfgemaakt magazine perfect om cadeau te geven.

Advertorial

lisanne-op-de-foto

Super gek om je eigen hoofd zo op de voorkant van een magazine te zien staan!

Lady Glossy

Een magazine maken kun je zelf doen via LadyGlossy.nl. Mijn magazine is ook via deze website en de bijbehorende programma’s gemaakt! Ik zal je een impressie geven van wat je ervan zou kunnen maken.

magazine

Ze geven je al een beetje een voorzetje met bijvoorbeeld een standaard indeling van een inhoud, maar je kunt alles ook weer verwijderen. Dus je kunt het helemaal naar je zin maken!

lisanne-alle-ins-en-outs

Het viel mij op dat de foto’s bijzonder scherp zijn! Vooral de foto’s die je op hoge resolutie hebt geupload zien er geweldig uit, maar als je een minder grote foto hebt dan kan hij er nog steeds heel mooi uitzien. Anders dan ik gewend ben van de tijdschriften die in de winkels liggen. Die vragen altijd een grote foto, zelfs als ze iets klein willen afdrukken.

dingen-waar-je-blij-van-wordt-ladyglossy

Er zitten allerlei standaard opties in voor het indelen. Dit is een lijstje van mij met dingen waar je blij van wordt in een van de standaard layouts met eigen kleuren en lettertypes. Maar je kan het op zó veel verschillende manieren gebruiken.

badkamer-decoreren-pagina

Deze foto’s zien er prima uit, maar komen gewoon van mijn blog en zijn hartstikke klein!

ladyglossy-cadeau

Waarom voor zo’n cadeau kiezen?

 • Je kan er al je creativiteit in kwijt
 • Er zit wat tijd, maar ook veel liefde in. Dit is echt een cadeau dat met aandacht gemaakt wordt.
 • De ontvanger heeft echt een heel mooi en waardevol cadeau, dat je je leven lang kan bewaren.

Er zijn oneindig veel verschillende gelegenheden waarbij je een zelfgemaakt magazine cadeau zou kunnen doen. Denk bijvoorbeeld aan een huwelijkscadeau of een afscheidscadeau. Op de website van Lady Glossy zijn ze nog veel creatiever, je zou bijvoorbeeld ook een magazine kunnen maken om op te vallen bij een sollicitatie of een kookblad maken met allemaal recepten erin! Op deze pagina vind je al hun ideeën, maar zoals ik al zei: je kan het helemaal aanpassen naar wat jij zelf wil, dus als je iets anders wil maken kan dat ook. Het lijkt mij bijvoorbeeld ook heel leuk om iemand die graag blogt een magazine cadeau te doen met al zijn mooiste stukken erin.

alstublieft-cadeautje

De prijzen lopen vanaf €17,95 en je kan het zo luxe maken als je zelf wil, daar is veel keuze in. Je kan een magazine maken met 12 pagina’s, maar ook met 200! En daar tussenin natuurlijk. Voor wat voor gelegenheid zou jij zelf een tijdschrift willen maken?

DELEN:

24 reacties

 1. Desiree 17 november 2015 / 15:38

  Wat een leuk cadeau idee. Ga ik zeker onthouden.

 2. Suzanne 17 november 2015 / 15:39

  Wat een leuk idee! Als je een blog hebt heb je inderdaad een leuk cadeau, met meteen teksten en foto’s erbij.

 3. Leonie 17 november 2015 / 15:55

  Wauw wat gaaf! Stiekem wilde ik altijd al een eigen tijdschrift. Heb vroeger ook wel eens iets in elkaar geknutseld. Ik moet nog even bedenken wat ik er precies in wil, maar ik denk dat ik het als een soort portfolio wil hebben. Al is het alleen maar voor mezelf.

 4. Daniëlle 17 november 2015 / 16:49

  Wij hebben een tijdschrift gemaakt toen mijn ouders 40 jaar getrouwd waren. Iedereen die hun dierbaar is heeft een bladzijde weten te vullen. Erg leuk!

 5. Marjolein 17 november 2015 / 17:08

  Wow wat bijzonder gaaf zeg dit! Lijkt me wel heel vreemd, zo’n heel tijdschrijft over jezelf haha!

 6. Tiffany 17 november 2015 / 17:25

  Wauw, wat ontzettend leuk dit! Inderdaad heel leuk als kooktijdschrift met je eigen recepten of als cadeau voor een jubileum/huwelijk.

 7. Vivian 17 november 2015 / 18:16

  Wauw, dat ziet er echt onwijs leuk uit! Heel erg professioneel ook, zo tof! Ik denk dat ik hier misschien wel iets leuks mee kan doen binnenkort, het idee van een sollicitatie is inderdaad leuk!

 8. Bianca Schrijft 17 november 2015 / 19:09

  Dit is echt een super leuk idee en concept. Mijn moeder is in December jarig, ja lekker ongelukkige maand daarvoor. Doordat je hoofd al vol zit met cadeau’s voor de feestdagen, heb ik altijd heel veel moeite iets te verzinnen. Deze ga ik noteren. Tnx voor de tip!

 9. Marieke 17 november 2015 / 19:23

  Wat een tof idee. Dit is leuk om aan een blogger cadeau te doen. En dan zijn of haar blog gebruiken als basis voor het tijdschrift. Echt heel tof!

 10. Marion 17 november 2015 / 19:24

  Wauw, wat een super leuk idee en wat ziet jou tijdschrift er leuk uit. Misschien keertje eentje maken voor mijn oma, die vind het altijd super leuk dat ik zo creatief bezig ben, maar kan niets met het internet. Leuk zodat ze toch mijn blog een beetje kan lezen.

 11. Suuz 17 november 2015 / 19:38

  Wat onwijs leuk om te doen zeg! Kun je voor zoveel leuke gelegenheden gebruiken! 🙂 ik deze zeker onthouden!

 12. Miriam 17 november 2015 / 19:57

  Wat super leuk!! Ik heb mssn wel een goede bestemming hiervoor, ik ha t even onthouden ☺️

 13. Darina 17 november 2015 / 20:11

  Dit ga ik zeker onthouden! Wat een leuk en origineel idee!

 14. Wendy 17 november 2015 / 20:14

  Wat leuk! Ik zou dan inderdaad denken aan een huwelijkscadeau of inderdaad een cadeau bij afscheid van een collega o.i.d. Ziet er gaaf uit.

 15. mascha 17 november 2015 / 20:41

  Woooow. Zo onwijs gaaf dit.
  Ik droom echt al jaaaaaren van een eigen tijdschrift.

  Ik ga er zeker eentje maken soonish. Echt te gek.

 16. Irina 17 november 2015 / 22:11

  Wauw wat een onwijs gaaf idee! Dit ga ik zeker onthouden, onwijs leuk!

 17. Nathalie 17 november 2015 / 23:37

  Wat een bijzonder cadeau! Mooi zeg…. en kwalitatief goed zo te zien en lezen!

 18. Anouk 18 november 2015 / 11:07

  Dat is interessant! Beter dan de online versie die ik een tijdje terug heb geprobeerd.

 19. Rianne 20 november 2015 / 09:06

  Wat een grappig idee. Wat zal het leuk zijn om de gezicht van de ontvanger te zien als hij of zijn het cadeautje openmaakt ?.

 20. joyce 22 november 2015 / 07:41

  Wat een super leuk idee zeg! Heel erg leuk om te doen lijkt me ook! In mijn klas maken kinderen nu zelf een decembertijdschrift. Jammer dat dit een beetje te prijzig is voor 20 kinderen zo wordt het natuurlijk wel echt!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.