Cadeautjes inpakken – Inspiratie voor een swap!

Onlangs deed ik mee aan de Mysteryswap. Ik verzamelde een boel cadeautjes bij elkaar voor mijn swapmaatje, deze zie je hieronder. Deze keer heb ik extra veel aandacht gestopt in het inpakken, dus dat laat ik graag aan je zien. Rond deze tijd beginnen er weer allemaal nieuwe swaps, dus een beetje inspiratie delen is leuk!

cadeautjes-voor-swap

Dit zijn de cadeautjes die ik kocht. Alles is gekocht bij Hema, behalve het kaartje. Het kaartje kocht ik bij Flying Tiger. Ik zou zelf blij worden van zo’n pakketje met cadeautjes, haha!

cadeautjes-ingepakt

Hoe ik het heb ingepakt! Ik heb er een lichtpuntjes pakket van gemaakt. September was natuurlijk lichtpuntjesmaand op Lisanneleeft, en dat heb ik hierin kunnen verwerken. Ik heb overal een label aan gemaakt met een tekst van op welke manier het een lichtpuntje is. De kaarsjes en houders zijn natuurlijk letterlijk lichtpuntjes. Net als het lichtsnoer! Maar de onderzetters, de spatel en het opbergblik kun je gebruiken om te eten en drinken. En samen borrelen met vrienden of samen eten (maken) is ook een groot lichtpuntje. Dus dat heb ik steeds op alle labels gezet.

Vervolgens had ik nog allemaal bedeltjes met hartjes, deze heb ik eraan gehangen zodat het bruine inpakpapier nog een beetje opgevrolijkt wordt, maar het niet te druk is.

Ik vind het in elk geval super leuk geworden. Ik heb ook een instagram post online gezet van de cadeautjes die ik ontving van de Mysteryswap, heel leuk.

Inmiddels heb ik me alweer ingeschreven voor de Instaswap voor deze herfst. Hiervoor kun je je helaas niet meer inschrijven, maar ik kan niet wachten om weer aan de slag te gaan. Ik vind dat zo leuk om te doen! Doe jij weleens mee aan een swap?

DELEN:

22 reacties

 1. Josephine 5 oktober 2016 / 08:19

  Leuk gedaan zeg! Ik ben wel fan van dat eenvoudige papier. Ik heb nog nooit met een swap meegedaan, maar EPIC lijkt me wel leuk als die nog eens komt.

 2. Tiffany 5 oktober 2016 / 09:57

  Ik wil steeds wel mee doen met een swap, maar ze komen steeds op momenten dat het niet zo goed gaat met mijn gezondheid en ik er eigenlijk even niets extra’s bij kan hebben. Echt jammer! Maar ik ga wel een keer mee doen want het lijkt me zo leuk.
  Tiffany blogde laatst over… vietnamese loempia recept & saus recept

 3. Jamey 5 oktober 2016 / 10:03

  wat super leuk ingepakt! Mijn hele blog is ontstaan door swaps. Ik doe het nu niet meer zo veel, erg jammer. Maar wie weet binnenkort maar weer eens wat van mijn oude swappies mailen!
  Jamey blogde laatst over… 3x OPI Washington DC 2016

 4. Sjoukje - meergeldminderstress 5 oktober 2016 / 10:10

  Hele leuke cadeautjes zeg! Daar is de ontvanger vast heel blij mee.

  Ik ben eigenlijk altijd te laat voor een swap. Ik heb wel ooit een keer meegedaan met een internationale Mug-swap. Toen kreeg ik een hele leuke met een hartje uit België. Was wel een duur grapje, die van mij moest naar Duitsland. Ze hadden mensen een beetje op regio ingedeeld, zodat je niet vanuit Europa naar Amerika hoefde te verzenden. Binnen Europa is ook niet heel goedkoop, heb ik toen geleerd. Het idee vond ik wel superleuk. Misschien krijg ik het voor elkaar om nog een keer met een Nederlandse mee te doen. Blijf er vooral over schrijven dus! 🙂
  Sjoukje – meergeldminderstress blogde laatst over… 10 supermarkttrucs om je meer uit te laten geven

 5. Mieke 5 oktober 2016 / 13:49

  Wat leuk! Ik zou er ook blij van worden 🙂

 6. Linda 5 oktober 2016 / 15:33

  Dat is leuk zeg! 🙂 Vrolijke cadeautjes heb je ervan gemaakt!
  Ik doe dit jaar voor het eerst mee aan de Instaswap! Ik heb momenteel erg weinig te besteden financieel, dus het wordt een klein pakje wat door de brievenbus kan, maar ik hoop er iets leuks van te maken! Dit geeft me alvast wat inspiratie 🙂
  Linda blogde laatst over… Day Zero Project | Themaweek: muziek en emoties.

  • Lisanne 9 oktober 2016 / 17:17

   Een minder groot budget is helemaal niet erg, volgens mij word je daar juist creatief van! Dat vind ik altijd het leukste aan zo’n swap pakketje, dat je kan zien dat er aandacht en creativiteit in zit 😀

 7. Lifeaholic.nl 5 oktober 2016 / 15:45

  Wat een leuke cadeautjes. Stralen echt vrolijkheid uit! Ik vraag me net zoals Mamalifestyleblog af waar ik me hiervoor kan aanmelden 🙂 Ff googlen dus !
  Lifeaholic.nl blogde laatst over… Hoera, het is dierendag!

 8. Marion 5 oktober 2016 / 16:15

  Super leuk, ja doe zeker wel eens mee met een swap. sterker nog had vandaag ook een artikel over mijn mysteryswap pakketje. Erg leuk ook hoe je en persoonlijk thema erin hebt weten te verwerken met de lichtpuntjes!!
  Marion blogde laatst over… Mysteryswap; cadeautjes versturen

 9. Sanne 10 oktober 2016 / 00:32

  Toffe blog. Ik doe dit jaar voor het eerst mee met de instaswap.
  Leuk om op deze manier wat inspiratie te hebben opgedaan!

 10. Nathalie 19 oktober 2016 / 13:03

  Wat een leuke items! Ik zou ook graag een keer mee willen doen! Waar kan ik mij aanmelden?
  Liefs nathalie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.