Create your future

De toekomst, iets waar ik tegenwoordig niet graag aan denk. En dan vooral mijn toekomst. Heel veel vragen, heel weinig antwoorden. Maar zonder in actie te komen, komen er ook geen antwoorden.

Zo voelt het – niet in actie komen, maar eigenlijk ben ik al lang bezig. Omdat ik eigenlijk alleen bezig ben met een thuisstudie, wat mij niet erg veel voeldoening geeft. Daarom zoek ik daarnaast werk. Ik wil werken, ik wil dingen leren, ik wil dingen doen!

En toen ik dit plaatje, met deze tekst, tegen kwam op weheartit.com, dacht ik hier meteen aan. Misschien heb ik niet zo veel keus qua werk als ik dacht, maar ik ben nog altijd degene die bepaalt wat ik ga doen in de toekomst. In mijn toekomst. En daarmee ga ik vandaag weer aan de slag.

Have a nice day!

9 reacties

 1. Lieke 27 oktober 2011 / 10:40

  Mooi ! Succes 🙂

 2. Simone 27 oktober 2011 / 11:25

  Het is net of ik mezelf lees van een ruim jaar geleden. Heel raar om dit bij een ander te lezen. Ik begrijp echt heel goed in wat voor punt je in het leven zit. En dat is een heel erg moeilijk punt. Een onderdeel wat je moet gaan doorbreken. En dat is nu net het lastige. Ik val er soms nog even in terug.
  Ik hoop dat je snel (meer) voldoening vind. En geloof me, het komt echt wel goed!

 3. Sander 27 oktober 2011 / 13:17

  Hoe lang duurt het nog? Als je een streefdatum hebt, heb je in ieder geval iets om naartoe te werken :).

  • lisanneleeft 27 oktober 2011 / 14:28

   Daar heb ik zelf vrij weinig invloed op, aangezien ik hulp krijg van mensen die niet 24/7 tijd hebben en ik moet wachten op reacties van werkgevers 😛

 4. Marc 29 oktober 2011 / 20:42

  Ik zeg: laat het op je afkomen. Als je veel solliciteert vind je die baan ongetwijfeld. Iedereen wordt beloond voor hard werk.

 5. Ilse 30 oktober 2011 / 00:05

  Hopelijk vind je snel een baantje en kun je eindelijk werken aan je toekomst, want je verdient het meid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.