Creatief met sale items!

Laatst was ik bij Hema en kwam ik wat spulletjes tegen die in de sale waren. Ik keek er eens naar en dacht: Nee, dit heb ik niet nodig. Ik keek een tweede keer en bedacht toen dat ik deze items ook kan gebruiken op een andere manier. Leuk!

creatief-met-sale-items1

Hierboven zie je een setje met vier uitnodigingen, maar er zitten blanco kaartjes bij en ik denk dat je er prima super leuke kaartjes van kan maken om ‘gewoon’ te versturen. Of de bijzondere enveloppen gebruiken om iets in cadeau te geven, je zou zelfs van de blanco kaartjes die erbij zitten een cadeaubon kunnen maken. Hier kun je echt oneindig veel dingen mee doen. Dit setje kocht ik voor €0,50.

creatief-met-sale-6

En dan: een agenda! ik gebruik geen agenda (en zo wel, dan heb ik er al eentje voor dit jaar, haha), maar alle agenda’s van 2016 waren in de sale. Deze agenda is alleen wel mega luxe en zit vol mooie stickers, papier, zakjes om dingen in te stoppen en nouja… er zit een heleboel bruikbaar leuk papier in!

creatief-met-sale-5

Zoals dit! Dit is niet alleen papier, het is tegelijkertijd een zakje. Hiervan kun je door het eruit te knippen en dicht te plakken weer opnieuw een leuk zakje maken.

creatief-met-sale-4

Hetzelfde geldt voor deze. Links is het moeilijk te zien, maar daar zit een zakje. Deze kan er ook makkelijk uit geknipt worden!

creatief-met-sale-3

Envelopjes… Hoe schattig?!

creatief-met-sale-2

Gewoon notitiepapier om bijvoorbeeld te gebruiken bij post of andere knutsels. En check het mooie papier links weer. Vind ik leuk!

creatief-met-sale1

En achter in het boekje zaten dus zelfs nog stickertjes. Ik word hier heel erg blij van!

tasje

En deze etui’s verkoopt Hema ook veel én vaak zijn er altijd wel een paar in de sale! Deze zou je op heel veel verschillende manieren kunnen gebruiken, het stof/plastic zelf met een leuke print én natuurlijk het ritsje. Hiervan zou je een heel leuk tasje gemaakt van duct tape kunnen maken, maar dan met een mooie en goed werkende rits. Heel gaaf! En dat dus voor €0,50.

Ben jij ook weleens creatief als je in de sale winkelt? Dat je iets koopt dat eigenlijk heel ergens anders voor bedoeld was?

DELEN:

10 reacties

 1. Felicia 5 april 2016 / 20:03

  Wat een leuke items heb je geshopt! Erg creatief wat je er allemaal mee kunt doen. Vind het altijd zo leuk om in de sale te gaan shoppen 😀

 2. Gerdine 5 april 2016 / 20:12

  Jaaa! Ik geniet mee van je aankopen, en van je creatieve uitleg! Ik kijk ook altijd met een creatieve blik naar opruimingsspulletjes. En naar ‘gewone’ dingen bij de Action! Overal is iets leuks van te maken toch?!
  Veel plezier ermee!

 3. catharina 5 april 2016 / 21:11

  Ik vind ze stuk voor stuk even leuk, jouw koopjes. Wanneer ik dingen koop waar ik nog wel iets leuks mee kan doen belanden ze meestal in de kast en vind ik ze veel later weer;)

 4. Aimely 5 april 2016 / 21:13

  Wat een leuke dingen! En leuk om er op een soort recycle manier naar te kijken 🙂 Wordt je creatief van!

 5. Marion 6 april 2016 / 11:54

  Ja probeer ook vaak zo te kijken naar spulletjes. Zo leuk omdat het dan ook meteen iets origineels krijgt omdat jij het hebt aangepast!

 6. Mo 6 april 2016 / 14:41

  Leuke aankopen, vind vooral de agenda erg leuk!

 7. Nicole 6 april 2016 / 22:48

  Wat knap van je, dat je de sale items zo kunt bekijken!! Heel creatief! En erg origineel!

 8. EliseDingen 7 april 2016 / 09:00

  Wat slim van je van die agenda! En die uitnodigen zijn ook leuk inderdaad om mee te knutselen 😀 Dat etuitje heb ik altijd in mn tas, leuk dat jij hem nu ook hebt!

 9. Manon 7 april 2016 / 11:13

  Hey, die agenda heb ik helemaal niet gezien! wat leuk zeg 😀 en die envelopjes ook… ooh nu heb ik zin om dat zelf te gaan maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.