Creativiteit en bloggen

Creatief, ben ik dat? Weet ik niet. Ben ik creatief genoeg om een blog bij te houden? Weet ik ook niet. Moet je uberhaupt creatief zijn voor een goede blog? Een beetje misschien, zodra je een goed onderwerp hebt waar je veel van af weet hoef je volgens mij niet erg creatief meer te zijn. Jammer dat ik geen Einstein ben in een bepaald onderwerp, en dat ik misschien maar een heel simpel persoontje ben.

Dus helaas heeft mijn blog nog geen duidelijk onderwerp, en heb ik me vandaag suf gedacht om een leuk stukje te bedenken. Ik geloof niet dat dat een heel goed teken is. Ik geloof wel dat het een goed teken is dat ik uiteindelijk toch nog twee blogs weet te plaatsen.

Maar omdat het creatieve deel ontbreekt ga ik de komende tijd goed nadenken of mijn blog nog een duidelijker onderwerp krijgt. Of dat ik gewoon zo door moet gaan met bloggen over alle leuke, saaie en boeiende dingen in mijn leven. Want misschien ben ik wel een heel erg interessant persoon, waar ik overgens nog niet van overtuigd ben.

Daarom ga ik binnenkort (als ik zin heb) het boek Sex, Blogs & Rock ‘n Roll van Ernst-Jan Pfauth kopen. Wie weet kom ik er dan wel achter dat eigenlijk helemaal niks voor mij is, of juist wel. Dat ik ermee moet stoppen, of juist doorgaan, of dat ik dingen moet veranderen, of juist niet. Oja, ik koop het boek ook omdat het me gewoon een leuk boek lijkt. En omdat ik gewoon nog een boekenbon heb liggen.

Kusjesssss

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.