Daag jezelf uit in 2011!

Gister kreeg ik een mailtje van Kimberley met een onwijs leuk idee. Een idee voor op mijn blog om mezelf uit te dagen, en dit met jullie te delen. Zij heeft zelf ook zo’n stukje geschreven, en ik ga dat ook doen.


Foto door mr_magoo_icu op Flickr

Eerder deze week vertelde ik al dat het goed was om eens iets te doen waar je eigenlijk bang voor bent. Om iets anders te doen dan hoe je het normaal zou doen. Daarom wil ik mezelf uitdagen om een aantal dingen in 2011 gewoon te gaan doen, dingen die ik normaal niet zou doen.

Kimberley noemt zelf dingen als in een week lang 5 dikke boeken lezen, 10 kilo afvallen (wat ik toevallig al heb gedaan, haha), een hele dag tegen iedereen hoi zeggen, cakejes bakken en op school uitdelen, een maand lang regelmatig hardlopen. En zo nog meer dingen. Er zitten dingen tussen die echt heel nuttig kunnen zijn.

Om mezelf uit te dagen en uit mijn comfort zone te komen. Daarom dit lijstje. En slechter zal ik er niet van worden, dus waarom niet? Mijn lijstje ga ik binnenkort op mijn blog zetten. Nu ga ik jullie niet meteen mijn lijstje laten zien, want ik moet hier eerst nog over nadenken, laat maar weten als jullie nog leuke ideen hebben! Doen jullie ook mee? Watvoor bijzondere dingen wil jij doen in 2011?

9 reacties

 1. Petra 19 december 2010 / 21:09

  Dat soort dingen vind ik leuk! Misschien doe ik ook wel mee!

 2. roos 19 december 2010 / 22:28

  leuk idee, ik ga het zeker doen!

 3. Laura 20 december 2010 / 06:12

  Eigenlijk is het een soort Day Zero, is het niet? Aangezien ik dat al verwaarloos, zal ik hier maar niet aan beginnen…

 4. Anouk 20 december 2010 / 06:39

  Leuk zo’n uitdaging! Maar ik heb dit jaar al 3 challenges gedaan (25 boeken in het jaar lezen, 150 films kijken en de Running Challenge wat met sporten te maken had) en ik wil die volgend jaar nog een keer doen om mezelf met de Challenge te verbeteren!

  Denk dat als ik er nog iets bij doet het een beetje veel wordt haha!

 5. Allungaa 20 december 2010 / 10:22

  Klinkt wel goed!
  Er zijn zoveeel leuke challange’s dat het bijna moeilijk wordt om je er aan 1 te houden 🙁

 6. Kimberley 20 december 2010 / 15:26

  Ik ben heel benieuwd naar je lijstje haha. ;d Benieuwd of we het volhouden om het hele jaar aan het lijstje te werken.

 7. Annet. 20 december 2010 / 16:00

  Leuk idee, goed dat je dat gaan doen! 🙂
  Ik zelf ga in 2011 stoppen met roken, en die uitdaging is al groot genoeg voor me. 😛

 8. Olga 27 december 2010 / 23:47

  Ik zou eigenlijk wel eens een regelmatiger ritme moeten krijgen, misschien is dat wel een idee voor een challenge voor mij 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.