17 reacties

 1. MamaLifestyleBlog 14 april 2016 / 06:40

  Wat vreselijk zo’n spasme. Wat naar dat je dit allemaal in je eentje moet doorstaan thuis. Wat ik al eerder zei je kunt altijd je hart bij ons luchten. Wat vervelend dat je ‘s nachts zo slecht slaapt en dat je huid pijn doet. Hopelijk gaat het snel beter. Die trui is helaas wel heel toepasselijk! Fijn dat je zo verwend bent met de goodiebag en de cadeautjes van Leonie. Leuke kalender en haaksels (zijn het onderzetters?)!

 2. Lonneke 14 april 2016 / 06:40

  Super leuk dat je nu alles vlogt! Het is ook een drukke week geweest dus logisch dat je ervan moest bij komen. Ik heb vorig jaar helemaal gemist dat je week van de teek vlogs maakte. Ook maar eens terug kijken!

 3. marije 14 april 2016 / 07:04

  Super dat je deze week vlogt. Denk dat er nu duidelijk wordt hoe heftig lyme is. Zo knap hoe je er mee om gaat!

 4. Dorien 14 april 2016 / 07:15

  Jeetje wat heftig! Gelukkig word je goed opgevangen, maar ik hoop echt dat het heel snel beter met je gaat!

 5. Charelle 14 april 2016 / 07:17

  Oh wat zijn die gehaakte werkjes super leuk inderdaad! En ja ik was ook héél blij met mijn Lopen voor Lyme goodiebag! Er zaten zoveel leuke dingen en dat voor álle deelnemers, heel bijzonder!

 6. Daniëlle 14 april 2016 / 07:55

  Wat heftig meid! Ik kan mij goed voorstellen dat je, je soms heel alleen voelt. Als je je niet goed voelt is het altijd fijn om iemand naast je te hebben, ook al kunnen ze dan vaak ook niet veel ze zijn er dan in elk geval.

 7. Patricia Schmitz-Heres 14 april 2016 / 08:22

  Ik kan me heel goed voorstellen dat je bij moest komen na deze week. Maar wat fijn ook dat e goed opgevangen wordt!

 8. Ilse 14 april 2016 / 08:38

  Wat een leuke goodiebag en cadeautjes van Leonie! Hopelijk is dat probleem in je kamer snel opgelost!

 9. Linda 14 april 2016 / 09:02

  Wat een mooie en eerlijke vlog weer! Die nachten dat je voor half 5 niet slaapt herken ik goed, die zijn zó vermoeiend en frustrerend! Knap dat je daarna weer kan slapen. Mijn lichaam wordt dan op de normale wakker word tijden weer wakker (tussen 10-11) en dan ben ik nog brakker omdat mijn slaap medicatie nog niet is uitgewerkt . En daar word ik dan ook zo’n fijne emotionele dood van hihi 🙂 Ik hoop te zien dat jij je in de vlog van morgen weer beter voelt. En wat is de mooie gooediebag een fijne kroon op de mooie dag!

 10. Leonie 14 april 2016 / 12:35

  Fijn dat je de cadeautjes leuk vond! Ik dacht al dat het bij je zou passen! En die sratch-off dingen komen inderdaad bij de action vandaan ^^

 11. Jessica 14 april 2016 / 19:18

  Heavy Lisanne! Hopelijk knap je snel weer wat op!
  Wat heb je leuke cadeautjes gekregen. 🙂

 12. Tessa heijtlager 14 april 2016 / 20:57

  Wat heftig om te zien ! Ik vind het echt vreselijk dat je zo ziek bent 🙁
  Geniet maar van alle lieve cadeautjes .
  Ik hoop echt dat je je snel beter voelt !

 13. Hoestende Avonturier 15 april 2016 / 11:21

  Ach meisje, zo een moe lichaam… Ik vroeg me bij de vlog van gister al af hoe het daarna zou gaan. Wel ontzettend fijn dat je er bij kon zijn! En bijzonder om samen te zijn met mensen in dezelfde situatie. Ik herken wat je zegt dat je die druk om ‘normaal’ en uitbundig bezig te zijn dan iets minder hebt, en dat is heel fijn. Maar wel weer met je neus boven op de feiten gedrukt op de dag erna. Bleh. Hoop dat je goed hebt geslapen en dat je weer een iets betere en langere dag hebt in de volgende vlog!

 14. Bellamyz Blogz thingz Over.. 15 april 2016 / 21:55

  Leuke Goodiebag!! And Gifts.
  En super veel sterkte ik hoop dat je jezelf morgen iets beter voelt!
  Ik bewonder je kracht!

  Big Hug ♡ Miss B.

 15. Anneleen 18 april 2016 / 19:53

  Die krampen en spasmes lijken me heel erg vervelend. Ik vind het knap dat je de realiteit laat zien, want het lijkt me heel heftig allemaal… Knap hoe moedig, blij én positief je steeds blijft! Veel liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.