Een dag uit mijn leven! Privé update – OPRUIMVLOG – #lymie

De laatste tijd lukte het filmen niet meer. De camera te zwaar, het kostte te veel energie om alles klaar te zetten, het lukte gewoon niet meer. Daarom heb ik een camera gekocht die veel makkelijker werkt. Misschien iets minder supermooi dan filmen met een spiegelreflex, maar dat komt vast wel weer. Ik maakte een vlog waarin ik je een dag uit mijn leven laat zien!

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Ik dacht: ik doe eens iets anders. Ik hoop dat jij het ook leuk vindt! Ik ben in elk geval helemaal blij met mijn nieuwe camera.

DELEN:

23 reacties

 1. Charelle 13 oktober 2016 / 08:29

  Jeetje wat heftig Lisanne dat je door de AB zoveel schimmel in je lichaam hebt! Maar wel fijn dat je een hele fijne dag had tijdens het vloggen, tof ook dat je nu makkelijker kunt vloggen met je nieuwe camera, leuk! ^^

 2. Shirah 13 oktober 2016 / 08:31

  Mooi hoe eerlijk je je dag filmt. En wat ziet je kantoor er gezellig uit! Toen je ‘Life as Lis’ liet zien, werd ik meteen enthousiast. Jammer dat het maar zo kort heeft bestaan.

 3. Vanessa 13 oktober 2016 / 09:26

  Fijn dat je nu een camera hebt die veel makkelijker werkt en je een dag uit je leven hebt gefilmd. Heftig van die schimmelinfecties. Respect dat je ondanks alles zo positief blijft en vrolijk word van al die spulletjes. Heel lief van je vriendinnen dat ze je zoveel lekkers hebben gegeven. Het is inderdaad fijn om vriendinnen te hebben terwijl je ze eigenlijk niet ziet. Veel moed Lisanne!

 4. Josephine 13 oktober 2016 / 09:35

  Goed idee van die nieuwe camera, Lisanne. Handig om te zien welke je hebt. 🙂 Ik heb voor foto’s ook lang gezocht naar een camera die ik kon tillen, en het werd een bridge camera van Canon (Powershot SX50). Misschien ook iets voor jou? Ik vond het echt leuk om te zien hoe blij je was met je camera! 🙂

  Fijn dat je zo’n goede dag had. Het is voor gezonde mensen (gelukkig) vaak moeilijk voor te stellen hoe het is om blij te zijn dat je bent aangekleed, maar helaas weet ik van een tijdje geleden hoe je je voelt. Dan is je bureau op kunnen ruimen echt heel fijn! Juist als je veel thuis bent is een fijn opgeruimd huisje fijn. Wel leuk om nu een beetje de route in je huis te hebben gezien.

  Die Daktarin zag er trouwens inderdaad echt smee-heerig uit, uggh! Dat je de neiging kan onderdrukken om er gelijk wat anders achteraan te nemen, vind ik knap. Maar ja, hopelijk helpt het. Sterke met je buikpijn, in ieder geval!

  Oh ja, leuk om te zien waar jij je blog-inspiratie vandaan hebt gehaald. En dat je dat magazine nog hebt staan. Je mag er trots op zijn dat je blog zo goed geworden is!

  Ik wens je weer een goede dag vandaag. 🙂

  • Josephine 13 oktober 2016 / 09:45

   Hè, mijn linkje doet t niet. En ik was er juist zo trots op. *blush*

 5. Suzan 13 oktober 2016 / 11:52

  Wat knap dat je jezelf filmt, ook al voel je je niet helemaal goed.
  Ik vindt het zo al moeilijk als andere mij zien als ik mij niet lekker voel.
  Maar dat komt misschien ook omdat ik niet kan zeggen ik heb dit.
  Er is namelijk op een Vitamine B12 tekort na geen diagnose.

  En zeker leuk om te zien hoe blij je bent met je nieuwe camera.

 6. Darina 13 oktober 2016 / 12:28

  Ik heb zoveel respect voor je Lisanne! Fijn van deze nieuwe camera en een kijkje in je leven en in je huisje xx

 7. Marion 13 oktober 2016 / 13:33

  Super goed gedaan! Vind het zo inspirerend hoe jij alles doet. Je bent zo sterk zelfs op je zwakkere momenten blijf je naar het goede zoeken. Super dat je een nieuwe camera hebt en dat het hier iets makkelijker mee gaat. Het bureau opruimen blijft ook altijd een klusje, zodra hij netjes en leeg is krijg je weer zin om van alles uit te proberen en ligt het zo weer vol met nieuwe spulletjes. Maar wat ziet je huisje er prachtig en vooral gezellig uit!!

 8. Renate 13 oktober 2016 / 14:00

  Leuk dat je weer een keer een vlog hebt gemaakt! Ik vind het altijd fijn/leuk om jouw vlogs te kijken. Ik vind ook altijd mooi dat je zo eerlijk bent en ook dingen vertelt als dat als je je alleen hebt kunnen aankleden en een half uurtje/uurtje iets hebt kunnen doen dat het al een goede dag is, omdat mensen dat vaak niet begrijpen of realiseren dat het zo werkt bij chronisch zieken, want dat vind ik altijd wel lastig om aan mensen uit te leggen hoe dat is.
  Ook heel tof dat je een nieuwe camera hebt, vooral omdat een camera inderdaad heel zwaar kan zijn, daarom denk ik er ook wel is over na om een 2e camera erbij te kopen voor momenten als het te zwaar is, maar deze camera heeft ieder geval een heel mooi beeld en goed geluid!

 9. Tiffany 13 oktober 2016 / 16:00

  Wat leuk dat je een nieuwe camera hebt! Mooi ding en ook een mooie kwaliteit om naar te kijken. Hoop dat je nu wat vaker gaat vloggen als dat haalbaar voor je is, vind je video’s altijd zo leuk. Ik denk ook dat veel chronisch zieke jongen steun uit jouw video’s kunnen halen doordat ze zien dat sommige andere jonge mensen hier ook mee te maken hebben. Soms kan je je namelijk nogal alleen voelen als iedereen om je heen gezond is, maar dat hoef ik jou natuurlijk niet te vertellen.. beetje lastig uit te leggen allemaal maar ik hoop dat je begrijpt wat ik bedoel haha (bedoel het goed en positief).

 10. Stéphanie 13 oktober 2016 / 16:24

  Wat een fijne vlog, ik vind het mooi je zo bezig te zien. Hopelijk zijn je schimmelinfecties snel beter, want die smaak is inderdaad vreselijk. Je bent een inspiratiebron en ik heb onwijs veel respect voor je!

 11. Ashley 13 oktober 2016 / 16:42

  Wat een leuke vlog! Ik heb de laatste tijd veel aan je gedacht: ik maakte me zorgen! Toch zie je er goed uit in je filmpje en ik kan echt zien dat je genoten hebt van deze goede dag. Soms ben ik echt jaloers op jouw mooie voorraad stickers/ inpakpapier en kaartjes: je hebt zo veel leuke dingen! Liefs!

 12. Jacqueline 13 oktober 2016 / 19:19

  Ik krijg meteen ook zin om op te ruimen! En een nieuwe camera, daar heb ik ook wel zin in. 😉

 13. Leonie 13 oktober 2016 / 20:56

  Wat fijn dat je je weer wat beter voelde en iets kon doen! En veel plezier en veel opneemuren met je nieuwe camera!

 14. Mariska 14 oktober 2016 / 19:16

  De camera heb ik ook en gebruik hem nu voor alles. Video’s maken doe ik niet zoveel, maar ik gebruik hem ook voor al mijn fotografie. Prima camera vind ik ook 🙂 Maakt ook mooie foto’s en goede kwaliteit filmpjes dus 🙂

 15. Anneleen 20 oktober 2016 / 17:31

  Ik vind het echt heel leuk nog eens een video van jou te kunnen bekijken! 🙂 Ik vind je kantoortje er zo gezellig uit zien ! Fijn dat je ‘s avonds even gezellig met iemand kon eten en dat het een geslaagde dag voor je was!

 16. Maaike 24 oktober 2016 / 13:26

  Enorme lurker hier, ik vind het heel knap hoe je ondanks alles wat nu gaande is in je leven, toch positief weet te blijven. Zeker na het blogje wat je vandaag deelde, waar ik toch wel een beetje verdrietig van werd, kijk ik met veel meer bewondering naar de vlogs als deze.

  Anyway, ik kwam hier vooral om een tipje te delen. Ik las en zag dat je graag netflix op je telefoon kijkt, omdat dat minder vermoeiend is dan rechtop zitten. Nou heb ik onlangs een gadget gekocht wat netflix kijken in bed nóg makkelijker maakt, en ik vond het wel wat voor jou: https://m.primark.com/en/product/lazy-arm-phone-holder,r35397119020711

  Beste 5 euro die ik ooit heb besteedt!

  • Lisanne 24 oktober 2016 / 16:03

   Oh, dat is een fijn ding zeg! Jammer genoeg zit hier geen Primark in de buurt. Jammer ook dat je niet online kan bestellen! Maar misschien als ik hoor dat iemand eens naar de Primark gaat dat ik vraag om even te kijken of ze deze voor me zien en willen meenemen! Lijkt me heel fijn 😀 Dankje voor de tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.