Dé dag: LOPEN VOOR LYME! #4 – #WeekvandeTeekVlogweek

De dag waar we al een heleboel weken (of zelfs maanden) naartoe leefden: Lopen voor Lyme! Het was echt heel erg bijzonder om te zien dat er zo veel mensen zijn die iets voor je willen doen en er voor je zijn. En ik ben zó blij dat ik er toch bij kon zijn.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Lopen-voor-Lyme-was-vetcool

De grote Lopen voor Lyme collage! Haha.

lisanne-in-shirt

De dag ervoor alvast even het shirt gepast en op Instagram gezet. De volgende dag, de dag van deze vlog dus:

bedrukte-shirts-interprint

We droegen allemaal shirts van Action, maar wel professioneel bedrukt door interprint.nl. Dus, Interprint, heel erg bedankt voor jullie bijdrage! De shirts zijn echt heel tof geworden. Onze lopers waren super goed te herkennen tussen alle lopers met deze shirts, heel erg leuk.

Ik word helemaal blij van deze vlog, het was zo’n mooie dag!

DELEN:

19 reacties

 1. Julia 13 april 2016 / 10:25

  Wauw!! je bent erbij geweest ėn wát een mooi bedrag!

 2. Diana 13 april 2016 / 13:01

  Wat fijn dat je er de hele dag bij kon zijn en wat is er een prachtig bedrag opgehaald!
  Diana blogde laatst over… Favoriete films

 3. Leonie 13 april 2016 / 20:00

  Ik dacht al dat ik het logo in de shirts herkende, maar wist het niet zeker. Maar binnenkort maar even naar de action dus want ik slaap nu in het shirt omdat hij zo lekker zit!
  Leonie blogde laatst over… Waarom ik mij oud voel door Snapchat

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.