Dagelijkse make-up van een niet-beautyblogger

De video’s met beautybloggers die hun ‘dagelijkse make-up’ laten zien zijn altijd mega lang en uitgebreid. Hoe ziet de dagelijkse make-up van een niet-beautyblogger eruit? Ik laat je zien hoe ik dagelijks mijn make-up doe!

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Producten die ik gebruik voor mijn dagelijkse make-up

gosh-foundation-procelain

Gosh x-ceptional wear foundation in 11 porcelain als ‘concealer’ onder mijn ogen.

mac-brush-130

Om de foundation aan te brengen gebruik ik deze kwast van MAC, nummer 130.

eyebrow-pencil-van-hema

Mijn wenkbrauwen zet ik wat extra aan met een potloodje van HEMA in nummer 10.

wimperkruller

Ik gebruik een wimperkruller die ik ooit op vakantie kocht en waar het merkje af gesleten is, haha.

scandaleyes-flex

Als mascara gebruik ik de Rimmel Scandaleyes Lycra Flex mascara. Deze heb ik eens opgestuurd gekregen en die bevalt goed (anders zou ik hem niet gebruiken natuurlijk).

hema-lipstick

En eventueel nog een beetje lipstick in de kleur 03, mijn favoriete lipstick van dit moment!

Draag jij make-up? En draag je dan een full face make-up met alles erop en eraan, of houd je het wat meer basic?

 

DELEN:

30 reacties

 1. Kelly Caresse 19 juni 2015 / 06:24

  Super leuk om te zien! Zelf draag ik ook standaard dagelijks wat concealer, poeder, blush, wenkbrauwpoeder, mascara en vaak ook eyeliner haha

 2. Celeste 19 juni 2015 / 06:53

  Eindelijk een filmpje dat een beetje in de buurt komt van mijn make-up routine haha. Ik heb echt heel weinig make-up op. Soms wel wat mascara, maar zelfs dat niet altijd. Ben het overigens met je eens dat het natuurlijker is om die vlekjes te laten zien. Met foundation vallen ze juist meer op en bovendien herstellen ze sneller zonder make-up.

 3. Rosanne 19 juni 2015 / 07:18

  Haha, leuk! Inderdaad eindelijk iets wat ook voor mij in de buurt komt. Ik gebruik ongeveer net zo weinig als jij 🙂

 4. Marion 19 juni 2015 / 07:23

  Hé dat is leuk om een keer te zien! Ik gebruik zelf ook heel weinig. Standaard meestal een BB cream of foundation (beetje hoe mijn pet staat) en mascara. Soms gebruik ik ook nog oogpotlood en lipstick. Dat is meestal als ik een afspraak heb of ergens heen ga.

 5. Jonne 19 juni 2015 / 07:32

  Super leuk om zoiets een keer te zien, dit komt een stuk meer in de buirt van wat ik doe. En ik kan te minsten volgen wat je doet !
  Liefs. Jonne

 6. Darina 19 juni 2015 / 08:00

  Leuk filmpje! Ik kom ook aardig in de buurt: mascara, eyeliner, dagcreme en lipstick

 7. Tiffany 19 juni 2015 / 08:08

  Leuk om te zien! Ik draag meestal eyeliner, mascara & blush. Meer niet aangezien veel make-up dragen extra energie kost en die heb ik niet. Ook vind ik veel make-up met dikke lagen foundation etc. persoonlijk niet zo mooi bij mezelf.

 8. Joyce 19 juni 2015 / 08:26

  Leuk om te zien dit!
  Ik gebruik meestal consealer, foundation, mascara en eyeliner. En sinds kort vind ik de lippenbalsems van Hema (die met een kleurtje) ook fijn om te dragen.

 9. Angelique 19 juni 2015 / 08:31

  Meestal draag ik geen make up. Als ik make up draag dan kam ik mijn wenkbrauwen in model en doe ik mascara en een lippenstift op. Soms wat concealer voor puistjes.

 10. Sophie 19 juni 2015 / 08:41

  Wat leuk om te zien! Ik draag ook niet zoveel make-up. Mascara, oogpotloodje voor in de zomer en in de winter komt daar nog wel eens blush bij. Lipstick alleen als ik niet veel in de zon zit aangezien mijn lippen razendsnel verbranden!

 11. Dina 19 juni 2015 / 08:55

  Jaa, leuk om eens iets te zien waar de persoon in kwestie niet eerst honderd verschillende dingen op haar gezicht smeert. 😛 Ik vind het altijd heel knap hoe sommige mensen zich zo mooi kunnen opmaken, maar ik draag zelf ook amper make up.

 12. Saar 19 juni 2015 / 09:45

  Jij gebruikt alvast meer make-up dan ik dagelijks doe, Lisanne. En van een wimperkruller had ik zelfs nog nooit gehoord haha!

 13. Mandy 19 juni 2015 / 10:11

  Je titel is briljant! Een full make up look is altijd mooi, maar ik vind het echt te veel werk. Soms stom ik al na de mascara.

 14. Margot 19 juni 2015 / 10:14

  Leuk om te zien! Ik vind make-up erg leuk en het wisselt per dag of ik veel gebruik of niet.

 15. Amelie 19 juni 2015 / 10:28

  Leuke video! Heel anders dan mijn routine, ook wel eens verfrissend om te zien!

 16. Emily 19 juni 2015 / 11:03

  Ik gebruik niet dagelijks make-up. Eigenlijk ben ik ook gewoon niet zo goed in foundation/concealers enzo. Ik ben altijd bang dat ik er ineens gek uitzie ermee maar eigenlijk heb ik ‘t wel nodig, haha.
  Wel doe ik vaak een cat eye en wat lippenstift.

 17. Denise 19 juni 2015 / 11:37

  Ah super leuk om te zien wat jij af en toe voor make-up gebruikt! Mijn vaste routine is toch wel iets langer, haha..

 18. Leonie 19 juni 2015 / 11:45

  Ik gebruik sowieso niet iedere dag make-up. De make-up die ik het meest gebruik zijn bb-cream, poeder en mascara. Soms ook een primer, maar die vergeet ik meestal. Als ik er werk van wil maken gebruik ik ook nog oogschaduw en daar blijft het dan ook wel bij meestal. Vind ik meer dan genoeg

 19. Evelien 19 juni 2015 / 14:00

  Leuk om te zie wat je gebruikt. Ik gebruik zelf wel iets meer, maar dat hangt wel van mijn gemoedstoestand en huid af.

 20. Zo simpel is dan geluk 19 juni 2015 / 19:29

  Heel erg leuk om te zien! Zelf gebruik ik ook niet veel make-up. Wat foundation en mascara, ook om er wat wakkerder uit te zien! En ohja, vaseline op mijn lippen, hihi!

 21. lisanne 20 juni 2015 / 00:24

  leuk!
  gewoon lekker naturel!
  Ik gebruik BB cream light, het werkt zoals een dagcreme met een kleurtje.. in de winter gebruik ik de hema fluid foundation 2 druppels ook gewoon voor een beetje kleur omdat ik zo wit ben.
  ik gebruik een lichte roze gouden blush en een beetje witte glitter oogschaduw als glans op mijn neus en verder een beetje huidskleur glitter op mijn ogen.
  mascara alleen op feestjes of een presentatie tegenwoordig maar ik krul wel mijn wimpers voor toch die wakkere oogopslag!
  libello pink shine op and go!

 22. Emmy 20 juni 2015 / 09:36

  Leuke video..Draag zelf ook niet veel meer dan dat..:)

 23. Tamarah 20 juni 2015 / 10:26

  Leuk om te zien hoe jij je make-up doet! Vind het mooi wat een verschil een beetje mascara en een wenkbrouwpotlood kan maken! Ik gebruik zelf, dagcreme, foundation, poeder het af, dan eyeliner en mascara. That’s it. Soms laat ik de eyeliner achterwege en gebruik dan oogschaduw.

 24. Nicky 21 juni 2015 / 10:50

  Meestal draag ik enkel een gezichtscreme en mascara. 😉

 25. Miriam 21 juni 2015 / 11:08

  Haha, wat leuk om te zien! Ik doe in het weekend meestal helemaal geen make-up op (heerlijk!), door de week naar mijn werk een beetje foundation, mascara en wekbrauwpotloodje. Heel vaak zet ik ook alleen even mijn wenkbrauwen aan zodat ik ‘ge-make-upped’ lijk en dus wakkerder haha (hoezo lui XD)

 26. manon 22 juni 2015 / 19:39

  Leuk filmpje, heel natuurlijk opgemaakt, vindt ik mooi. Ik gebruik zelf eigenlijk bijna alle make-up wat je bedenken kan. Op de dagen dat ik niet veel zin heb om mij op te maken gebruik ik alleen bb cream, poeder, mascara, wenkbrauwpotlood en blush.

 27. Miranda 23 juni 2015 / 16:54

  Zelf ben ik dol op make-up en ik maak ook zeker wel eens een look met oogschaduw, maar ook ik maak geregeld basis looks. Soms gewoon omdat ik geen zin heb in een volledige make-up look. Dus dan gebruik ik ook foundation, concealer(collection is zeker een aanrader voor een lichte huid) , poeder, blush, wenkbrauwpoeder en mascara. Maar soms vind ik het juist ook heerlijk om lekker uitgebreid mijn make-up te doen, gewoon omdat ik het leuk vind. 😀

 28. Simovic-Vuceljic Natasa 26 juni 2015 / 17:38

  Leuke video! Ook eens fijn om de make-up routine van een niet beautyblogger te zien 🙂 Lijkt me een leuk idee om te doen 🙂 Ikzelf gebruik heel weinig make-up en ook niet elke dag 🙂 Mascara,oogpotlood en lipbalm/lipstick en met speciale gelegenheden oogschaduw (als ik het geduld heb om het aan te brengen) 🙂 Liefs! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.