DIARY: Heel veel LP’s, plantenvrouwtje & bonbons

Is er alweer een week voorbij? Jep, het is echt zaterdag. Na de eerste paar dagen ben ik begonnen met cystebrekers waardoor ik veel sliep waardoor de tijd voorbij vloog. Ik liet op social media al weten dat ik minder in staat zou zijn te kunnen bloggen, maar een diary slaan we natuurlijk niet zomaar over!

diaryjuli1

juli1

Een ouder fotootje. Ik weet niet meer waarom ik deze plaatste. Had ik zin in, denk ik!

juli2

Zaterdag had ik een fijne dag met energie. Hier ging ik even op bed liggen rusten (tsja, dat hoort er toch altijd bij). Ik krijg als ik moe ben van het doen van dingen altijd een extra voldaan gevoel. Normaal ben ik natuurlijk moe van ‘niets’, dus na het doen van dingen moe zijn is bijzonder!

En oja, deze top vind ik super leuk. Ik heb hem ook in het zwart… Maar waar? Ik moet de zwarte ook even zoeken, ze zitten fijn en mooi. En lekker met het mooie weer!

juli3

We gingen naar het tuincentrum om planten te zoeken. Voor mijn verjaardag koos ik een aantal planten en potjes uit. Ik ga nog een blogpost maken met de before en after foto’s. Er is echt wel iets aan het veranderen in mijn woonkamer!

juli4

Zaterdag kreeg ik bonbons. Ze waren heel lekker en nu ben ik verdrietig dat ze op zijn. Ik blijf bevriend met de persoon die ze gaf, ik hoop dat ik volgend jaar weer een doosje krijg voor mijn verjaardag, muahahaha.

Ik heb zelfs een keer ontbeten met bonbons. Ik hou helemaal niet van bonbons maar deze zijn superjummie!

juli5

Shot uit een video… ik vond het een overly attached girlfriend gezicht, haha.

juli6

Op mijn bedje met een serie! Ik kijk My Name Is Earl. Ik vind hem leuk.

juli7

Maandag had ik een infuus en gingen we langs bij mijn broer, hij woont echt super dichtbij de kliniek, maar doordat het Amsterdam is, duurt het alsnog een tijd voor je er eindelijk bent. We gingen langs voor de gezelligheid en om een cadeautje voor zijn vriendin langs te brengen.

En ik vind het meubel voor zijn platen heel gaaf, deze heeft hij samen met mijn vader gemaakt. En het tafeltje voor de box is ook uiterst creatief (het blijft een studentenwoning, haha)

juli8

Ik kwam deze draadmandjes tegen bij Action! Vind ze heel leuk. Dit was overigens een foto die eerder gemaakt werd, ik was afgelopen week zo moe dat er niets meer uit mijn handen kwam. Maar dit fotootje had ik nog en het is een leuke aanrader!

juli9

Gisteren kwam ik mijn bed uit, maakte me op en nouja… ik zag er weer normaal uit!

juli10

Kijk, make-up!

juli11

Ik liet pasfoto’s voor mijn ID kaart maken, die werden echt ehh…… niet zo mooi. Hierdoor voelde ik de behoefte om bovenstaand selfie te maken ter compensatie. Ik zie er heus nog wel goed uit!!!

Hahaha, oké, dat was mijn week. Ik merk wel iets van de cystebrekers (deze neem ik sinds woensdag), maar het is niet extreem. Hoewel… ik heb wel een record ‘weinig posts op lisanneleeft.nl publiceren’ gehaald afgelopen week. Maarja, daar valt ook niets aan te doen. Het is zoals het is. En het was ook mooi weer. Ik hoop dat je ervan hebt kunnen genieten! Hoe was jouw week?

DELEN:

13 reacties

 1. Mama Lifestyle Blog 23 juli 2016 / 06:21

  Ik miste je al Lisanne! Ik moest afgelopen week aan he denken toen ik een blog over tekenbeten en de ziekte van Lyme schreef. Ik heb ook een linkje naar jouw site gemaakt. Hopelijk vind je dat niet erg? Wat fijn dat je even naar het tuincentrum kon. En wat een leuke foto ter compensatie van je pasfoto. Ik sta opk nooit goed op pasfoto’s, volgens mij niemand. Maar hoe kan het ook anders als je niet mag (glim)lachen. Hopelijk ga je een goede week tegemoet Lisanne. Ik ben op vakantie, dus ik vul mijn dagen met relaxen, lezen, schrijven en de “huishoudelijke” beslommeringen die bij kamperen horen.

 2. Tiffany 23 juli 2016 / 07:36

  Wat balen dat je weer een zware week hebt gehad. Ik heb je blogpost wel gemist maar ik wist waarom ze niet online kwamen, dus ik vond het vooral heel erg naar voor jou. Ach wat minder artikelen in de zomer is ook helemaal niet zo erg, veel mensen lezen dan toch minder blogs. Hopelijk is volgende week een week met meer goede dagen. 🙂

 3. marije 23 juli 2016 / 08:08

  Ik had je al gemist maar weet waarom het stil was. Balen dat je weer zo’n last had maar elke goede dag is een gewonnen dag.

 4. Charelle 23 juli 2016 / 08:24

  Balen Lisanne, dat je zo uit de running bent door de cystebrekers. Maar gelukkig gaat de tijd wel snel als je in bed ligt, dat scheelt toch iets. En dat LP meubel en boekentafeltje van je broer zijn echt heel gaaf, leuk idee! ^^

 5. Darina 23 juli 2016 / 09:53

  Ik miste je posts ook maar wist waarom. Ik hoop dat je weer betere dagen krijgt. Het platenmeubel ziet er echt heel gaaf uit. En die bonbons….jammie!

 6. Leonie 23 juli 2016 / 11:07

  Wel fijn dat je niet extreem ziek wordt van de cystebrekers. Hopen dat het zo blijft!

 7. Anouk 23 juli 2016 / 11:15

  We weten waarom het stil is, toch? Gewoon tijd voor jezelf nemen! Ik hoop dat je wat van het mooie weer kunt genieten 🙂

 8. Andrea 23 juli 2016 / 11:33

  Wat een fijne tip van die mandjes bij de Action. Ik ben nog op zoek naar zoiets! Ga gelijk even langs van de week.

 9. Sandra 23 juli 2016 / 12:15

  Miste je artikelen wel hoor! Maar wat je zegt, het is niet anders. Gelukkig heb je ook nog wel wat fijne momentjes gehad deze week. Oeeh en wat lekker die bonbons, hihi. Hopelijk krijg je ze volgend jaar dan weer van die persoon, haha!

 10. Saar 24 juli 2016 / 12:57

  Die bonbons zien er super lekker uit! Ik wens je nog een fijne week!

 11. Suzan 24 juli 2016 / 17:39

  Wel jammer dat de week zo snel voorbij ging door het slapen. Van de cystebrekers?
  Hopelijk blijft het bij slapen als bijwerking en wordt dat deze week minder.
  Dat je energie overhoud om blogs te maken.
  Dus op naar een energiekere week.

 12. Josephine 24 juli 2016 / 19:35

  Pittig, weer zo’n week met medicijnen. Ik vind je trouwens heel leuk op alle foto’s staan!
  Natuurlijk is het balen voor jezelf wanneer je niet kunt bloggen. Maar gelukkig snapt iedereen waarom en persoonlijk vind ik je blog ook echt de moeite waard om op te wachten! ?

  Deze week had ik zelf een goede week, want met die warmte kan ik beter bewegen. Yay!

 13. De Hoestende Avonturier 30 juli 2016 / 13:09

  Goed dat je dan ook de tijd voor jezelf neemt, en je blog even iets meer laat voor wat het is. We all know the deal! Hoop dat het zo blijft, dat de cystebrekers je niet te ziek maken, en dat ze veel goeds doen. En ik vind het meubel van je broer ook heel vet! Het speaker tafeltje past er wel bij, haha. X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.