Dankbaarheidslijstje 2 maart

Vandaag laat ik jullie mijn dankbaarheidslijsje zien die ik over gisteren maakte. Gisteren was het een niet zo spannende zondag waarin ik me niet zo fit voelde. Maar ook op zulke dagen is er meer dan genoeg om dankbaar voor te zijn.

dit-is-een-blije-pil

– Rollercoaster spelen!!! Haha. Nadeel van Rollercoaster 2 vind ik wel dat je niet door kan spoelen, als je 4 (of zelfs 5) jaar moet wachten moet je veel te lang spelen om een level klaar te krijgen. Die speel ik dus ook gewoon niet, hehehe. Stiekem vind ik 3 al te lang.

– Ale leuke reacties op de blogtips blogpost. Mijn blogtips worden (na mijn diaries) het meest bekeken, en ik moet zeggen dat de reacties eigenlijk altijd wel heel erg leuk zijn! In het begin was het nooit zo dat mensen het niet met me eens waren, nu komt er af en toe ook eens wat tegengas. Maar dat is juist leuk!

nieuwsgierig

– Dat je bij Twitter kan zien welke van je eigen tweets van afgelopen week het meest populair waren. hierboven zie je mijn populairste, haha. Wat zijn mensen toch nieuwsgierig, he? De comments bij de betreffende diary lees je hier (even een stukje naar beneden scrollen). Ook dankbaar voor de lieve lange reactie van Joanne die je daarbij leest.

– Ik dacht dat ik niet meer zou kunnen douchen, maar het is toch gelukt, yeah!

– Wanneer ik een pijnstiller neem dat het ook daadwerkelijk werkt en de pijn afzakt. Ik kan me nog de tijden herinneren dat ik dat niet had, dat was op zijn zachtst gezegd niet zo leuk. Nu is het alleen lastig dat de pijn zo is toegenomen is dat ik veel meer nodig heb dan normaal – maar zo veel nemen gaat tegen mijn gevoel in, haha. Ik neem nu dus ook een stuk minder dan ik ‘nodig’ heb, maar alleen al het in huis hebben is iets om dankbaar voor te zijn.

– Dat ik een heleboel vrolijke kleurtjes nagellak heb om uit te kiezen… (ja, ik word blij van zulke onbenullige dingen, geweldig dat het zo simpel is, haha!)

– Tim heeft morgen een tentamen dat hij moet halen (is zijn derde kans) en hij snapt nu alles goed en hij gaat hem gewoon halen. Leuk feitje: sinds Tim en ik samenwonen heeft hij al zijn tentamens enzo gehaald, goed he? Ik ben in elk geval al trots!

happiness-in-the-making

– Dat de nieuwe blog van Vivian in de lucht is, Happiness in the making heet hij. De titel zegt genoeg denk ik? Ik word er in elk geval vrolijk van, aanrader!

– Vergat ik het belangrijkste bijna: ik at vandaag vis: tongetjes op bruine bolletjes! Als je mij blij wil maken moet je me dit te eten geven!

– Ik smokkel er nog eentje bij: het feit dat ik vandaag lekker alleen dit blogje online zet en dat dat oké is.

Wat stond er gisteren op jouw lijstje?

DELEN:

28 reacties

 1. Healthy Mommy 3 maart 2014 / 06:17

  Ondanks dat het niet zo’n bijzondere dag was toch weer mooie en leuke dingen om dankbaar voor te zijn! Overigens ben ik één van dé blogtips-bezoeksters. Ik kom rustig drie keer terug om even te kijken wat ik nu precies heb gelezen en hoe ik dit kan toepassen. Haha. Tja, mijn hoofd is een zeef nu tijdens de zwangerschap 😉

 2. Frauke 3 maart 2014 / 07:16

  Leuk lijstje! Eigenlijk is het heel goed om zo’n dingen op te schrijven, je beseft gelijk hoeveel er wel niet is om dankbaar om te zijn :).

 3. JOyce 3 maart 2014 / 07:17

  Mooi lijstje Lisanne! Ik hoop dat Tim zijn tentamen haalt 🙂

 4. Bibian 3 maart 2014 / 07:19

  Weer zo’n mooi lijstje, ik word er helemaal vrolijk van. Elke dag een beetje dankbaar zijn, hoe mooi is dat. Liefs

 5. Elize 3 maart 2014 / 07:27

  Wat een fijn lijstje 🙂
  Ik maak al een tijdje elke dag een dankbaarheidslijstje en ik vind het heel nuttig en fijn om te doen. Ik blog alleen even niet elke dag mee met de happy challenge. Ik denk dat het niet helemaal bij m’n blog past. Maar ik ga er wel zeker nog wat over online zetten! 🙂

 6. MySimplySpecial 3 maart 2014 / 07:42

  Wat een fijn lijstje! Je maakt wel dat ik er weer even stil sta dat zoiets ‘simpels’ als douchen lang niet voor iedereen iets simpels is.

 7. Karin 3 maart 2014 / 08:05

  Ik heb niet echt een dankbaarheidslijstje maar ik ben er gisteren wel heel blij van geworden dat het gisteren zulk heerlijk weer was en dat het me lukte een heel stuk te wandelen in de prachtige natuur.

 8. Manon 3 maart 2014 / 08:10

  Oh RollerCoaster, dat is zooooo leuk! Ik speel(de) ook wel eens Zoo Tycoon, moet je een dierentuin bouwen, ook heel verslavend en leuk hahaha.

 9. Kelly Caresse 3 maart 2014 / 08:30

  Wat een mooi lijstje Lisanne, succes met het tentamen van Tim! Rollercoaster heb ik vroeger eindeloos gespeeld, zo leuk en verslavend haha.

 10. Geertje 3 maart 2014 / 08:38

  Mooi lijstje…! Inderdaad wat je zegt: ook op de dagen dat het wat minder gaat is er genoeg om dankbaar voor te zijn!

 11. Resy 3 maart 2014 / 09:11

  Weer een erg mooi lijstje! En wat fijn dat pijnstillers nu wel werken. Het is inderdaad heel vervelend als dat niet zo is en je dus met de pijn blijft zitten…

 12. Tamarah 3 maart 2014 / 09:42

  Wat een mooie lijst! En ik hoop dat Tim zijn tentamen gaat halen!! Spannend! Leuk dat je de blog van Vivian hebt gedeeld, ze schrijft prachtig!

 13. Iris 3 maart 2014 / 10:53

  Mooi lijstje! 🙂 genieten van kleine dingen is zo fijn!
  Mijn lijstje van de hele week komt vrijdag online 😉

 14. Luuke 3 maart 2014 / 11:13

  Leuk lijstje! die blogtips zijn gewoon heel handig! 🙂 En rollercoaster is ook een best grappig spel :p

 15. Kimberly 3 maart 2014 / 11:59

  Wat een mooie dankbare dingen! Rollercoaster vond ik vroeger ook altijd zo leuk! Alleen hij kon bij mij de spellen niet opslaan dus moest altijd overnieuw beginnen 🙁 Dit weekend was voor mij echt een dankbaar puntje dat mijn vriend besloot in plaats van de hele avond weg te blijven dat hij maar even ging om daarna weer bij me te zijn, dat vind ik zo lief! Vooral als je er niet om vraagt en iemand het uit zichzelf doet <3

 16. Mandy 3 maart 2014 / 12:12

  Het is zeker oke om alleen dit blogje online te zetten. Sterker nog ik vind het knap dat je het online zet terwijl je je niet zo lekker voelt. Rollercoaster speelde ik vroeger ook, leuk spel! Ik ga voor Tim duimen!
  Ik werd gisteren zo blij toen ik wakker werd en de zon zag schijnen. Mijn dag is echt mooier als de zon schijnt.

 17. Suzanne 3 maart 2014 / 12:28

  Ik ben tegenwoordig weer helemaal into de dagelijkse dankbaarheidslijstjes. Op mijn lijstje stond gisteren: Lieve berichtjes van mijn vriendje (die zit in het buitenland tot morgen!), Een leuke werkdag, Ik voel me goed !! Inspiratie, Verliefd zijn. hihi

 18. Tiffany - The CineFiles 3 maart 2014 / 13:14

  Mooi lijstje weer 🙂 Mijn meest happy momentje van gister was The Oscars live kijken, echt zo leuk! Ben alleen nu wel een beetje als een halve zombie aan het rondlopen op werk haha :’D Maar het was het zooo waard!

 19. Hannah 3 maart 2014 / 15:37

  Wat een fijn lijstje! Echt leuk dat je dit nu een week elke dag deelt, ik word er vrolijk van 🙂

 20. Hester 3 maart 2014 / 17:09

  Huh, waar kan je je populairste tweets dan zien? Heb de discussie even gelezen, interessant. Heel veel succes gewenst voor Tim en zijn tentamen en die site ziet er ook goed uit! Al zie je wel wat Anouk heeft gedaan en wat zelf wordt gedaan aan design. Ach, maakt ook niet uit, de lay-out is in elk geval tof.

 21. Nicky 3 maart 2014 / 17:48

  Ik vind het toch knap dat je elke dag weer tien dingen kan bedenken, zonder jezelf te herhalen..
  Weet niet of je het door hebt, maar soms klink je ineens heel verliefd als je over Tim schrijft. Dat is leuk en bijzonder en ahhhh, houd dat vast. <3

 22. Petra 3 maart 2014 / 17:50

  Wederom een mooi lijstje. Fijn dat de pijnstilling werkt. En tongetjes zijn heerlijk!

 23. debruyn 3 maart 2014 / 22:40

  Moedige meid, ben jij…..meer heb ik daar niet aan toe te voegen……!

 24. maureen 7 maart 2014 / 19:00

  wauw, ik vind jou fantastisch!
  Ik ben nieuw op wordpress/bloglovin, en heb een aantal van je blogs gelezen en ik vind ze allemaal even bewonderenswaardig! Wilde ik je alleen even zeggen! 🙂

 25. Vivian 7 augustus 2014 / 14:22

  Ik wist helemaal niet dat Happiness in the Making hierbij stond joh, wat superlief! Dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.