Dankbaarheidslijstje 28-2

Voor de Happychallenge maak ik deze week elke dag een dankbaarheidslijstje! Dit is het lijstje dat ik maakte voor vrijdag. Voor welke dingen was ik vandaag dankbaar?

lekker-bloempjes

– Het feit dat ik na bijna een week binnen zitten weer even naar buiten kon

– Dat ik voor iets meer dan 15 euro bij de kringloopwinkel vijf kledingstukken en twee glaasjes/vaasjes kocht. Score! Ik ga ze nog laten zien in een shoplog. Sowieso een super geslaagd tripje en ik heb echt heel leuke dingen gevonden.

– Tim heeft weekend!

– Ik had zin in Mc Donalds en sushi. Ik mocht van Tim kiezen; dit weekend het een, volgend weekend het ander. Dus we aten vandaag Mc Donalds, jummie! Haha, zo fout, maar voor soms zo lekker… Daar kun je echt van genieten als je het niet te vaak eet.

– Dat er weer twee nieuwe afleveringen waren (The Big Bang Theory en Modern Family) die ik samen met Tim ging kijken

– Dat ik weer een boel nieuwe enthousiaste mensen om me heen heb (wel virtueel, maar dat maakt niet uit!)

– Alle dankbaarheidslijstjes die al online zijn gekomen voor de Happychallenge. Zo leuk om te lezen waar iedereen dankbaar voor is. Ik hoop dat er nog veel lijstjes gaan volgen komende week!

– Vroeg naar bed kunnen gaan

– Dat ik tegen mezelf heb gezegd dat het niet erg is als er komende week (bijna) alleen dankbaarheidslijstjes online zullen komen. Twee blogs op een dag is veel, vooral als het niet zo goed gaat en ik ook nog andere dingen te doen heb. Gewoon rustig aan doen, en als het gaat doe ik meer. En als het niet gaat is het ook helemaal niet erg, ik mag best een beetje meer rust. En dat tegen jezelf zeggen geeft ook rust, haha. Dus dat is fijn.

– Met een dekentje op de bank liggen

Waar was jij gisteren dankbaar voor?

DELEN:

18 reacties

 1. Chantal 1 maart 2014 / 16:00

  Mooi lijstje! Ik was gisteren dankbaar dat ik na een week hard leren eindelijk met een wijntje op de bank kon ploffen met een vriendin 🙂

 2. HappyLioness 1 maart 2014 / 16:43

  Een heel mooi lijstje. En het is inderdaad niet erg als er alleen maar dankbaarheidslijstje komen deze week. Doe het rustig aan.
  Leuke opdracht trouwens dus ik heb ook meegedaan en een lijstje geplaatst.

 3. Esmée 1 maart 2014 / 16:43

  Wat een mooi lijstje! Heerlijk om positieve dingen te lezen. Ik was gisteren dankbaar voor een gezellige reünie op mijn middelbare school. x

 4. Manon 1 maart 2014 / 17:05

  Wat een leuke en fijne lijst! Nu heb ik zin in MacDonalds hahaha.

 5. Marion 1 maart 2014 / 17:08

  Mooi! Ja, je mag zeker een beetje meer rust. Net zoveel rust als je nodig hebt.
  Ik was gisteren dankbaar voor de mooie bloeiende narcisjes op tafel die de woonkamer helemaal opfleuren!

 6. Tiffany 1 maart 2014 / 17:22

  Leuk lijstje! McDonalds eens in lange tijd is zoooo jummie. Dan kan je daar inderdaad van genieten! Ik vind het net leuk dat er een week lang misschien alleen dankbaarheidslijstjes online komen. Ik vind het best fijn die van jou te kunnen lezen. 🙂

  Ik maakte er al eentje voor gisteren en vandaag, ze staan beiden al online op mijn blog.

 7. Svenja 1 maart 2014 / 18:34

  Wat een leuk artikel! Inderdaad eens goed om stil te staan met wat we wel niet hebben! Ik benk dankbaar voor mijn lieve vriendje, ouders, dat we allemaal gezond zijn! Liefs, Svenja

 8. Resy 1 maart 2014 / 18:49

  Mooi lijstje! Zelf was ik gisteren dankbaar voor het feit dat m’n vader een dag vrij genomen had en mijn moeder, mijn broertje en mij meenam om ergens te lunchen. Ook was ik dankbaar dat ik m’n beste vriendinnen weer eens gezien heb met een gezellig avondje naar de bios

 9. Susanne 1 maart 2014 / 19:13

  Mooi lijstje! Als je het zo opschrijft en het later terug leest sta je denk ik ook veel beter stil bij hoé eigenlijk die dag nou was. Jij vraagt: Waar was jij gisteren dankbaar voor? En ik dacht eerst: eeeuuuhhhhh….. Terwijl er natuurlijk dingen zijn waar ik hartstikke dankbaar voor ben!
  Waar ik gisteren dankbaar voor was: dat mijn vader aan iemand die hij kent heeft gevraagd of ik daar kon komen werken 🙂

 10. Debbie 1 maart 2014 / 19:52

  Ik maak nu ook elke dag een lijstje… van gisteren en vandaag staan al online.
  Fijn om de kleine dingetjes op te schrijven waar je dankbaar voor bent.

 11. Jenn 1 maart 2014 / 20:49

  Fijn lijstje! Waar ik gisteren dankbaar voor was heb ik gisteravond op mijn blog geplaatst. Aan het eind van de week plaats ik de overige zes dagen 🙂

 12. Nicole 1 maart 2014 / 21:00

  Ik snap je helemaal als je zegt dat je blij bent met de virtuele lieve mensen om je heen!
  Zelf heb ik nu ook echt paar hele leuke mensen die zo me steunen in alles wat ik nu doorga en die “ken” ik ook alleen via internet.. Maar dat is juist super bijzonder en mooi!

  En goed van jezelf dat je inderdaad gewoon lekker voor jezelf toestaat dat 2 logjes gewoon soms teveel is.. Gewoon naar jezelf kijken en naar je lichaam, komt helemaal goed..
  Wij, je bezoekers, blijven toch wel komen!

 13. Tess 2 maart 2014 / 08:54

  Ik heb net je filmpje gekeken over fibromyalgie en ik wilde gewoon even zeggen dat ik het heel knap vind hoe je er mee omgaat! Ik weet hoe het is als je van het ene op het andere moment beperkt wordt en ik vind het echt goed dat je het zo geaccepteerd hebt. (Verder snap ik je probleem met artsen, maarja haha)
  liefs x

 14. Patricia Schmitz-Heres 2 maart 2014 / 11:15

  Mooi lijstje met dingen om dankbaar voor te zijn!!! Ik ga zo mijn blog maken en dan ook weer een lijstje toevoegen… Waarbij ik er natuurlijk wel op moet letten dat het niet allemaal over Bjarne, mijn zoontje gaat haha.

 15. Annick 2 maart 2014 / 13:36

  Mooi lijstje! 🙂 Ik was dankbaar voor een hele leuke dag met mijn zusje in Blijdorp en daarna lekker uit eten in een Thais restaurantje (een van m’n favorieten). Lekker genieten 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.