Dankbaarheidslijstje 3 maart

Natuurlijk deel ik vandaag ook weer mijn dankbaarheidslijstje van gisteren! Ik kom er nu pas achter hoe makkelijk het is om elke dag heel veel dingen te bedenken. En het is ook gewoon heel leuk om te doen, haha. Lees verder om te lezen waarvoor ik gisteren dankbaar was.

vrolijke-foto

– Ik ben naar buiten geweest! Even een borstel gekocht (de Betty Brush bij Kruidvat, te zien op de foto) en Tim zijn horloge opgehaald (batterijtje moest vervangen worden).

– Een super vrolijk kleurtje op mijn nagels (dit is 389 van Kiko)

#blogpraat. En alle leuke en gekke mensen die daaraan meedoen!

– Biefstukje eten bij mijn ouders

– IKEA voorpret. (ja, die van het artikel van vanmorgen)

– Het vooruitzicht dat ik morgen naar een nieuwe arts ga waarin ik veel vertrouwen heb. Ik ben zo benieuwd wat hij te zeggen heeft! Zulke dingen geven altijd weer een beetje hoop

– Net zoals de ‘zelf-diagnose’ die ik even heb kunnen doen gisteren, hehehe. Heeft te maken met de behandeling die ik wil volgen (en dat ik die dan niet mag krijgen). Maar goed, als ik gelijk heb dan is het fijn dat er weer iets duidelijk is, en dat het zelfs ook te behandelen is! Dus daar hoop ik op, hihi.
Ik ben verder trouwens helemaal niet zo van het opzoeken van klachten en diagnoses stellen via het internet. Als ik daarnaar kijk heb ik alles en had ik al drie keer dood moeten zijn, hehe.  Ik wacht natuurlijk gewoon af wat de arts kan doen voor me.

– Dat Tim zijn tentamen goed is gegaan!

haha-miep-is-boos

– Gekke nep-boze selfies maken. Ik ben heel serieus.

-Dat ik vroeger wakker werd dan gepland en ook wakker kon blijven. Hopelijk kan ik daardoor nog een beetje vroeg slapen, ik moet namelijk vroeg op vanwege de afspraak met de arts in Den Haag!

toppie-toppie

Er staat voor vandaag dus een leuk dagje op de planning: naar de arts, waar ik al lang naar uitkijk. Vervolgens gaan we even langs bij mijn broer in Amsterdam (hij heeft de auto eventjes nodig) en ondertussen gaan wij dan naar de IKEA. Joepie! Hopelijk houden we het een beetje vol (mijn mama is ook niet zo fit). Waar was jij gisteren dankbaar voor?

DELEN:

24 reacties

 1. Nicky 4 maart 2014 / 15:17

  Ik hoop dat je kleine beetje hoop terecht is. 🙂 Beterschap aan je moeder ook, en ik ben bang dat ik binnenkort weer om een of andere flut-reden in Ikea te vinden ben. (Laatst ging ik ook al naar een Sushi restaurant, door een aantal foto’s op je blog.)

 2. Healthy Mommy 4 maart 2014 / 15:19

  Hopelijk is alles oké bij de arts! Mooie nagellak heb je op; die zeegroene.

 3. Rosa 4 maart 2014 / 15:20

  Hahah i love Ikea voorpret! Heel veel plezier daar 🙂

 4. Lieke 4 maart 2014 / 15:25

  Leuk om dit voor jezelf op een rijtje te zetten 🙂 Voor de meest kleine dingetjes kun je wel het meest dankbaar zijn ja!

 5. Martina 4 maart 2014 / 15:47

  Gisteren was ik erg blij dat het me gelukt was om zelf mijn blog over te zetten ban blogger naar wordpress. Ik zag er onwijs tegenop maar het is me gewoon gelukt!

 6. Tiff - The Little Cinephile 4 maart 2014 / 16:18

  Ik was gister helemaal blij dat ik de Oscars heb gezien en er meteen een blogpost over kon posten, omdat ik tijdens de uitreiking aan het schrijven was 🙂 Oh en dat ik daarna de werkdag ben doorgekomen haha!

 7. Vera 4 maart 2014 / 16:23

  Ik word steeds zo vrolijk van deze artikelen! Ik was dankbaar dat ik een hele dag niks te doen had en ik dus lekker mijn gang kon gaan haha 🙂

 8. MySimplySpecial 4 maart 2014 / 16:43

  Wat een fijn lijstje weer! Ik heb gisteravond heerlijk in bed zitten lezen met mn kitten op schoot. Fijn!

 9. Thuisfrontmrs 4 maart 2014 / 17:04

  Op je blog terecht gekomen via Twitter, door je blogtips 😉
  Maar ik ben blijven plakken haha. Leuke blog heb je! En wat goed om er bij stil te staan waar je danbaar voor bent. Dat zouden we meer moeten doen!

 10. Hannah 4 maart 2014 / 17:15

  Fijn lijstje weer! Ik hoop dat die arts iets voor je kan doen, en ik hoop dat je een leuk dagje hebt gehad bij de ikea 🙂

 11. Tiffany 4 maart 2014 / 17:40

  Oh, die borstel lijkt erg op de TangleTeezer, werkt ‘ie ook zo goed? En Kiko, een leuk merk! Felle nagels, heel mooi 😀

 12. Rosalie 4 maart 2014 / 17:53

  Jammer dat ik gisteren niet mee kon doen met Blogpraat.

 13. Mandy 4 maart 2014 / 17:58

  Fijn dat het tentamen van Tim goed ging. Ik was gisteren dankbaar alle leuke blogs die mensen maken en ik heerlijk op de bank kan lezen met een kop thee.

 14. Hester 4 maart 2014 / 18:11

  Ik las al wat op Twitter over die arts, hoop dat er weer nieuwe deuren voor jou (en je gezondheid) opengaan! Selfies zijn ook altijd leuk inderdaad haha.

 15. Miranda 4 maart 2014 / 19:06

  Wat een mooi lijstje meid, gek hé hoe blij je kan zijn met een bezoek aan een arts. Maar ik snap het helemaal, op een gegeven moment wil je gewoon precies weten waar je klachten vandaan komen en wat er aan te doen is.

 16. Frederique 4 maart 2014 / 19:20

  Ik ben heel erg benieuwd hoe je gesprek met de arts is gegaan. Toch grappig dat je iemand eigenlijk niet kent, maar je toch meeleeft met dat soort zaken.
  En zo mooi om te zien dat als je eenmaal gaat nadenken over waar je dankbaar voor bent, dat je dan vaak een heleboel dingen kan bedenken!

  • Lisanneleeft 4 maart 2014 / 21:41

   Ja, dat vind ik ook echt super bijzonder en lief, dat zo veel lezers daarin geïnteresseerd zijn en hopen dat het iets goeds zal opleveren! 🙂

 17. Manon 4 maart 2014 / 19:29

  Wat een leuk en happy lijstje weer, die nep boze foto haha, grappig :D!

 18. Susanne 4 maart 2014 / 19:31

  Hahaha leuk boos selfie! Ik hoop dat deze arts wat voor je kan betekenen. Zou wel heel fijn zijn!
  Ik moet eigenlijk zeggend dat niet echt goed antwoord kan geven op je vraag, ik vergeet gewoon zo snel wat ik gedaan heb en die kleine dingetjes waarvoor ik dankbaar was!

 19. Sarah 4 maart 2014 / 19:33

  Leuk kleurtje op je nagels! En ik ben ook erg benieuwd naar hoe het was bij de arts:)!

 20. Mirte 4 maart 2014 / 20:12

  Ben benieuwd hoe het bij de arts geweest is. Hopelijk kan hij je verder helpen! Die happy selfie is toch beter dan die boze 😉

 21. Jolanda 5 maart 2014 / 00:11

  Hey Lisanne, zou je mij info over de arts willen mailen. Ik heb ook fybro en zit in een uitzichtloze situatie. Succes en een goede gezondheid toegewenst!

 22. Olga 5 maart 2014 / 00:24

  Dankbaar voor het mooie weer, mijn rammelende fiets die wonderbaarlijk genoeg best snel kan rijden, de chocola van de Action en mijn vader die me vandaag heeft geholpen met het ordenen van al mijn nieuwe rekeningen 🙂 En jou eigenlijk ook een beetje, omdat je me aan een nieuw blogidee hebt geholpen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.