Dankbaarheidslijstje 5 maart

Het is ‘the day after’, een zware dag, dus dat voelde ik nog wel. Maar dat is heus niet altijd negatief, hihi. Ik laat je vandaag weten waarvoor ik gisteren dankbaar was!

blij-met-make-upjes

– Dat ik mijn make-up heb op gedaan. Normaal draag ik tegenwoordig geen make-up meer omdat het veel energie kost die ik liever in andere dingen steek. Vandaag deed ik wel make-up op!

– De reden waarom ik dat deed is ook leuk: ik nam een video op. Mijn IKEA shoplog!

– Dat het filmpje ook goed is gelukt en dat ik hem al heb kunnen bewerken en uploaden. Daar ben ik echt super blij mee!

– Spierpijn. Spierpijn omdat ik gisteren veel heb gelopen, yay! Dat is net zoals het moe zijn van dingen doen. Gewone spierpijn betekent dat je veel hebt gedaan, dus dat is veel fijner dan gewone pijn, hihi. Het geeft een bepaalde voldoening, misschien herken je dat wel.

– Dat de zon scheen. Heerlijk! Ik ben niet buiten geweest, maar heb vanaf binnen genoten van de zon en het licht.

– Om half zeven was het nog niet eens volledig donker. Wow! Dat vind ik zo ontzettend fijn!

– Alle nieuwe spulletjes opbergen. Ik ben nog niet helemaal klaar, maar het is zo fijn om al die vrolijke spulletjes neer te zetten en spullen een plekje te geven.

– Mijn bezoekersaantallen in deze week met dankbaarheidslijstjes. Dat had ik niet verwacht, hihi! Zelfs op de dagen dat er alleen een dankbaarheidslijstje online staat heb ik meer bezoekers dan ‘normaal’. Nu vind ik dat niet zo heel erg belangrijk (ik kijk liever naar het grote geheel en daar ben ik gewoon tevreden mee), maar het is wel fijn om te zien dat jullie het ook leuk vinden. Ik vind het maken van deze lijstjes namelijk ook heel leuk!

– Alle lieve reacties op het lijstje van gisteren, over mijn bezoekje aan de arts.

– Doordat ik maandag veel heb uitgerust voor dinsdag en dinsdag weg was, heb ik mijn standaard series niet gekeken.  Dus er was heel veel om nog terug te kijken! Dus ik keek Utopia, Goede Tijden Slechte Tijden (mijn guilty pleasure) en How I Met Your Mother. En ook nog dat nieuwe programma (Adam zkt Eva heet het geloof ik).

– En het was fijn dat dat gewoon kon en ik geen andere dingen moest doen, want ik was gebroken van het dagje weg, haha. Het is super leuk om een dagje weg te gaan, maar het is natuurlijk ook een enorme inspanning.

– Dat er zo veel dingen zijn om dankbaar voor te zijn. Ik had voordat we begonnen aan deze week echt niet verwacht dat ik zo veel dingen voor mijn lijstje zou kunnen bedenken voor op mijn blog! Sommige dingen zijn natuurlijk privé, dus daar blog je dan niet over en ik was bang dat ik dan niet genoeg dingen zou kunnen bedenken om online te zetten. Maar er blijven echt oneindig veel dingen over om dan nog op mijn lijstje te zetten. Dat is echt een fijn idee!

Misschien dat ik het vaker moet gaan doen: mijn dankbaarheidslijstjes bloggen! Niet altijd – dan wordt het wat te veel, maar misschien af en toe een weekje, zoals ik nu ook heb gedaan! Ik vind het sowieso erg leuk om te doen. Wat vinden jullie daarvan?

DELEN:

29 reacties

 1. Healthy Mommy 6 maart 2014 / 06:11

  Mooie dingen om dankbaar voor te zijn! Ben erg (lees; heeeel erg benieuwd) naar je shoplog van de IKEA! Positiviteit houden mensen van; ik denk dat de bezoekersaantallen daarom zo goed zijn. Niet dat je normaal niet positief bent, maar nu is het elke dag wel heel duidelijk waarom je en waarvoor je blij/gelukkig bent. Mooi! Nu eerst op naar mijn werk, tijd voor zwangerschapsverlof.. Oh nee, nog even genieten van het feit dat ik nog kán werken (om maar even een positivio te zijn). Haha!

 2. Marion 6 maart 2014 / 06:40

  Wat mooi om te lezen dat er veel meer dingen zijn om dankbaar voor te zijn dan je van te voren had verwacht 🙂

 3. Hannah 6 maart 2014 / 06:49

  Dat van die spierpijn is zo herkenbaar, dat staat toevallig ook op mijn dankbaarheidslijstje van gisteren haha! Als ik spierpijn heb voel ik me zo ”alive” en ook best wel gezond. Gewoon omdat het een ”normale” pijn is ofzo!

 4. Frauke 6 maart 2014 / 07:13

  Wat een leuk lijstje weer! Fijn dat je last had van ‘goede’ pijn – hoe vaker je die hebt, hoe beter eigenlijk hè want dan heb je allemaal dingen kunnen doen :). Ook super dat je een shoplog opnam en uploadt – ben benieuwd!

 5. weheartfit 6 maart 2014 / 07:21

  Ik vind het een super plan om vaker je dankbaarheidslijstjes te bloggen, misschien een keer per week? Ik denk dat ik er ook echt iets mee wil gaan doen.

 6. Kelly Caresse 6 maart 2014 / 07:33

  Ik ben ook echt blij verrast om de leuke reacties op de dankbaarheidslijstjes, ik vond het een leuke opdracht om die dagelijks te delen. Wat fijn dat je make-up opkon, een ikea shoplog op kon nemen en deze al kon bewerken, ik kijk uit naar je ikea shoplog 🙂

 7. Lauriëtte 6 maart 2014 / 07:55

  Mooi dankbaarheidslijstje weer! 🙂 Wanneer komt je Ikea Shoplog online? Ben echt heel erg benieuwd!

 8. Bibian 6 maart 2014 / 08:11

  Leuk lijstje weer, en heerlijk he dat mooie weer en zo laat nog licht! Laat de zomer maar komen. Ben benieuwd naar je filmpje. Liefs

 9. Manon 6 maart 2014 / 08:44

  Ik vind het een leuk plan om af en toe eens een weekje van dit soort lijstjes te posten :)! Ik vind het ook zo fijn dat het al langer licht is en dat de zon schijnt <3 Zo'n zin in de lente, niet normaal!

 10. Linda 6 maart 2014 / 09:05

  Wat een fijn lijstje weer! Ik word er zo blij van om het bij anderen ook te lezen! En het wordt steeds makkelijker om dingen te bedenken omdat ik me bewuster ben van waar ik dankbaar voor/blij mee ben! 🙂 Ik zeg zeker doen, af en toe een weekje een lijstje! Ik doe het nu als tweede artikel en ik heb inmiddels zoveel inspiratie voor mijn blog dat ik iedere dag twee artikelen online zet! Dat wil ik graag zo houden, ik denk dat ik sowieso één keer in de week een dankbaarheidslijstje ga plaatsen 🙂

 11. Hester 6 maart 2014 / 09:08

  Ik vind je dankbaarheidslijstjes erg fijn! Dus ik zou er zeker geen oroblemen mee hebben als je het vaker deed!

 12. Susanne 6 maart 2014 / 09:10

  Fijn dat je toch je hebt op kunnen maken én een shoplog hebt kunnen opnemen én hebt kunnen bewerken. Als je normaal een energie hebt voor je make-up klinkt dit toch wel heel erg goed?! Ik heb ook dat programma Adam zkt Eva gezien. Ik snap echt niet dat ze het om half negen uit mogen zeden ivm met kleine(re) kinderen. Niet iets dat ik nog een keer zou kijken haha

 13. Kimberly 6 maart 2014 / 09:41

  Ik ben benieuwd naar je shoplog! Wat super dat je die hebt kunnen maken en ook nog eens hebt kunnen bewerken, wat heerlijk zeg! En ik wil ook weer eens moe zijn door iets wat ik gedaan heb, lijkt me een veel fijner gevoel dan het altijd gewoon maar moe zijn haha!

 14. Anna 6 maart 2014 / 09:51

  Jaaaa dat van de spierpijn herken ik! Had ik gister ook! Al werd het op een gegeven moment wat teveel haha, maar toen was het gelukkig bedtijd. Ik vind je dankbaarheidslijstjes leuk, dus waarom idd niet vaker 🙂 xx

 15. Annick 6 maart 2014 / 10:00

  Je dankbaarheidslijstjes zijn erg leuk, dus dat kan best vaker :)!

 16. Luuke 6 maart 2014 / 11:52

  Die dankbaarheidslijstje zijn erg leuk! Bij sommige dingen begin ik zelf ook na te denken

 17. Jennn 6 maart 2014 / 12:00

  Mooi lijstje! Ik vind zulke lijstjes altijd fijn om te lezen.

 18. Hester 6 maart 2014 / 12:54

  Moet een voldaan gevoel geven dat je op ‘zo’n dag’ toch nog een video hebt opgenomen, bewerkt en geupload! Fijn ook dat je lijstjes zo goed aanslaan, is toch altijd maar even kijken bij een nieuw onderdeel.

 19. Tiffany 6 maart 2014 / 13:16

  Wat een fijn lijstje. Toch wel fijn, dat je je niet te erg voelde na een dagje weg. Oh, ik zei het zelf ook al. Ik blijf ervan schrikken dat ik gewoonweg steeds meer en meer dingen vind waarvoor ik dankbaar ben. Het blijft maar op me afkomen momenteel, heerlijk! Zeker af en toe eens een weekje doen, ik vind het wel leuk deze artikels te lezen. 🙂

 20. Riemke 6 maart 2014 / 15:34

  super leuk zo’n lijstje! ik heb dat ook heel erg met spierpijn en ‘gewone pijn’ hihi 🙂

 21. Janice 6 maart 2014 / 19:24

  Leuk om te lezen waar je dankbaar voor bent! Goed ook om zulke lijstjes te maken, zo blijf je niet in het negatieve hangen! Ook goed voor mezelf te gaan doen 😉

 22. Michelle 6 maart 2014 / 21:31

  Ik vind het altijd heel leuk om deze lijstjes te lezen! Xx

 23. Thuisfrontmrs 7 maart 2014 / 11:09

  Dat is weer een fijn lijstje!

  Ik vind het ook heerlijk dat het weer zo lang licht is, zorgt voor instant-energie!

  Enne, het lijkt me eerder dat Utopia je guilty pleasure is hoor, haha 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.