Dankbaarheidslijstje 6 maart

De nieuwe Happychallenge opdracht staat al online, maar omdat ik op zaterdag begonnen ben wilde ik graag de week ‘vol’ maken. En dat doe ik voor de verandering door middel van een video! Ben je niet in de gelegenheid de video te kijken, ik heb het ook nog even op een rij gezet onder de video!

Bekijk de video hier als je hem niet kunt zien.

– De tips van Semir voor mijn YouTube kanaal. Sinds kort ben ik aangesloten bij een netwerk voor YouTubers, en dat is eigenlijk precies wat ik nodig had! Ik deed YouTube vooral ‘voor erbij’, ofwel in het verlengde van mijn blog. Maar er valt veel meer te halen uit mijn video’s en mijn kanaal, dus het is super fijn dat ik daarbij geholpen ga worden! En Semir (hij blogt ook!) gaat mij hierin begeleiden. En ik heb dus al een boel tips gekregen waarmee ik aan de slag kan!

Ik zou het trouwens super tof vinden als je je ook abonneert op mijn kanaal! (ik ben niet heul enthousiast hoor, hihi)

– Mijn sterke nagels door Sensationails. Ik heb nog steeds hetzelfde kleurtje nagellak op als een paar dagen geleden, van Kiko.

– Ik word blij van het boek ‘Kies het leven dat je wilt’ van Tal Ben-Shahar. Maar er komt nog een review over!

– De vrolijke achtergrond in mijn video

– Hoewel ik dacht dat het niets zo worden heb ik toch nog wat dingen kunnen doen! In elk geval het gesprek met Semir en het opnemen van de video, dat is sowieso al heel wat. En het typen van dit blogje! En die van vanochtend. Toch nog een boel!

– Dat ik heeeeel veel inspiratie heb voor nieuwe artikels en video’s. Wat wil een blogger nog meer?

– Mijn bed. Omdat ik hem veel heb gebruikt en hij gewoon heel fijn ligt.

– Tim heeft zijn tentamen gehaald! Het was zijn derde kans dus hij moest hem halen, maar dat is dus gelukt, yay!

Waar was jij gisteren (of inmiddels vandaag alweer!) dankbaar voor?

DELEN:

13 reacties

 1. Healthy Mommy 7 maart 2014 / 15:15

  Haha, dankbaar voor mijn bed ben ik ook! Heeeerlijk! Leuk dat je nu ook ook daadwerkelijk een kanaal hebt en meer met YouTube kan en gaat doet. Ik vind filmpjes zo handig. Ondertussen kan ik gewoon de vaatwasser uitruimen o.i.d. 😉

 2. Rosa 7 maart 2014 / 15:17

  Leuk dat je bij een youtube netwerk zit! Ik sinds kort ook en dat staat ook zeker op mijn dankbaar lijstje.

 3. Lauriëtte 7 maart 2014 / 15:40

  Wat leuk dat je het deze keer in een video hebt gedaan en wat een leuke lichtpuntjes! 😀

 4. Manon 7 maart 2014 / 16:26

  Leuk zo’n filmpje 😀 Toch even iets anders dan een zwart-witlijstje!

 5. Kimberley 7 maart 2014 / 17:06

  Super leuk dat je meer met Youtube gaat doen! Ik ben dankbaar dat het weekend is, want ik ga lekker naar Brussel 😀

 6. Marion 7 maart 2014 / 18:46

  Wat leuk dat je gaat youtuben! Wens je veel succes! Je hebt er duidelijk plezier in. Lekker doen!

  • D. 7 maart 2014 / 20:48

   Succes met youtube. Lekker doen wat je leuk vindt!

 7. Hester 7 maart 2014 / 22:34

  Ik vind het op deze manier ook heel leuk, lekker simpel en interactief – hoe zeg je dat? Hoop dat je me snapt in elk geval, komt een beetje over als een soort van ‘home video’/dagboekfragment.

 8. Riemke 8 maart 2014 / 14:32

  ik ben ook dankbaar voor mijn bed, 11 uren geslapen vannacht hihi. 🙂 verder was ik gister heel erg blij met de serie prison break, omdat ik me niet lekker voelde dus dat de hele dag gekeken heb.

 9. Tiffany 8 maart 2014 / 18:29

  Wat een fijn lijstje! Ook erg leuk dat je dit deed in de vorm van een filmpje, je bent erg aangenaam om naar te luisteren. 🙂 Met welke camera heb je dit opgenomen? Veel succes met je youtube-kanaal, ik durf het nog niet goed aan denk ik. Mijn dankbaarheidslijstje staat op mijn blog, maar vandaag ben ik dan weer voornamelijk heel dankbaar dat mijn familie en mijn lieve poes ongedeerd zijn gebleven nadat we gisteren een brand hebben gehad in onze garage. Ben ik echt wel enorm dankbaar om 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.