Dansen van geluk

Geloof het of niet, maar op het moment dat ik dit typ voel ik me beter. Normaal voelt alles zo zwaar, nu voelt alles veel minder zwaar! En wat gebeurt er dan? Ik krijg zin om te dansen.


Via weheartit.com

Dansen is iets wat ik normaal alleen doe op de zaterdagavond, wanneer ik dit kan. Dan zit er namelijk een beetje alcohol in mijn bloed. Dan kan ik weer dansen, maar met moeite. Vanavond ga ik (hopelijk) dansen zonder moeite!

Maar waar ik meteen weer aan dacht nu ik me zo voelde, was salsa! Ik heb ander half jaar geleden 5 lessen salsa gedanst, wat ik onwijs leuk vond. Het was gezellig, de mensen waren leuk en de muziek is zo vrolijk en zomers. Daar hou ik van! Helaas hield ik het op dat moment niet vol. Wellicht iets voor als ik me na de examens nog steeds zo fijn voel.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OvNrWp8bo_I[/youtube]
Ik vind batchata zo leuk! Om naar te kijken en om zelf te dansen, ookal kan ik er (nog) weinig van.

Vanavond houd ik het nog bij gewoon dansen bij het uitgaan. Dansen om het leven te vieren! Doen jullie met me mee? Dansend of niet, hoe vieren jullie het leven dit weekend?

4 reacties

 1. Rianne 12 februari 2011 / 12:00

  Ik vier dat ik mijn dieren kan verzorgen 🙂

 2. aaf 12 februari 2011 / 18:14

  Ik vier het leven vanavond met een avondje stappen met mijn vriendinnetjes!:D

 3. Laura 12 februari 2011 / 20:57

  Wat leuk 😉 Ik hoop voor je dat het dansen zonder moeite lukt!

 4. Nathalie 13 februari 2011 / 22:24

  Die muziek klinkt echt lekker! Dat is muziek dat echt vrolijk maakt! 🙂
  Ik heb het leven gevierd door vandaag mijn verjaardag te vieren met lieve mensen om me heen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.