Daten met Lisanne: Het ergste wat mij zou kunnen overkomen is…

Sinds kort heb ik een setje met vragen die je erbij kan pakken wanneer je aan het daten bent. Het leek me wel leuk om er een aantal vragen bij te pakken en deze te beantwoorden. Gewoon zodat je me beter leert kennen! Leuk, toch? Ik vind van wel!

uit-het-raam

bron foto

Maak de zin af: het ergste wat mij zou kunnen overkomen is …

De Borrelia & co die mijn lichaam gaan overnemen. Ik ben voor de dood zelf niet bang, wel voor de weg die er eventueel naartoe gaat leiden.

Heb je een hechte band met je familie? Leg eens uit.

Doordat ik vaak geen bezoek verdraag zie ik ze niet zo vaak, naar een verjaardag gaan zit er al helemaal niet in. Maar toch heb ik wel een hechte band met familie, denk ik. Sowieso mijn ouders en broers, die me altijd willen helpen als het kan. Maar ook mijn opa en oma’s en oom’s, tante’s en neefjes en nichtjes hebben er bijvoorbeeld veel voor over om mij beter te maken. Ik krijg ook regelmatig een kaartje als het wat minder gaat.

Ik zie ze dus niet vaak, maar ze zijn er wel.

Wat was je langste relatie tot nu toe? En hoe heette hij/zij?

Tim! 4,5 jaar… lange tijd.

Als je het leuk vindt kun je de vragen ook beantwoorden in de comments!

DELEN:

13 reacties

 1. Ilse 21 augustus 2016 / 07:36

  Ik vind deze reeks echt leuk, ik ben benieuwd naar de rest van de vragen.
  Ik heb geen hechte band met mijn familie, maar maakt niet uit.
  En mijn langste relatie was maar 2 jaar.

 2. Mama Lifestyle Blog 21 augustus 2016 / 07:52

  Ik ben even stil van je eerste antwoord Lisanne. Ik hoop zo dat je beter kan worden.

  Het ergste wat mij zou kunnen overkomen is wanneer mijn kinderen iets overkomt.

  Ik heb helaas geen hechte band met mijn familie. Ooms en tantes zie ik helemaal niet, mijn ouders en mijn broer af en toe. Heel kort gezegd: er is geen klik. Ik kan het niet goed uitleggen….

  Mijn langste relatie is 17 jaar met de vader van mijn kinderen waar ik gelukkig nog steeds mee samen ben.

 3. Mama Lifestyle Blog 21 augustus 2016 / 07:52

  Ik ben even stil van je eerste antwoord Lisanne. Ik hoop zo dat je beter kan worden.

  Het ergste wat mij zou kunnen overkomen is wanneer mijn kinderen iets overkomt.

  Ik heb helaas geen hechte band met mijn familie. Ooms en tantes zie ik helemaal niet, mijn ouders en mijn broer af en toe. Heel kort gezegd: er is geen klik. Ik kan het niet goed uitleggen….

  Mijn langste relatie is 17 jaar met de vader van mijn kinderen waar ik gelukkig nog steeds mee samen ben.

 4. Darina 21 augustus 2016 / 09:11

  Ik ben ook stil van je eerste antwoord, zoals Mama Lifestyle zegt, ik hoop echt dat het beter zal gaan en dat je hiervan kan genezen! xx
  Ik heb een hechte band met mijn familie en mijn langste relatie is met mijn man, 16 jaar!

 5. Tiffany 21 augustus 2016 / 10:50

  Heftig lisanne. Ik hoop zo dat je snel beter wordt zodat je daar niet meer bang voor hoeft te zijn. Mijn langste relatie is 6,5 jaar met mijn huidige vriend. Mijn familie is heel klein maar wel hecht, dus dat is fijn.

 6. Sandra 21 augustus 2016 / 12:30

  Vind jiuw eerste antwoord heftig om te lezen. Ik hoop echt dat je beter gaat worden, of in ieder geval dat het een stuk beter met je mag gaan in de toekomst. Zo te lezen heb je een hele lieve familie! Super lief ook dat je wel eens een kaartje krijgt als het wat minder gaat. Toch wel fijn om zoiets steunends dan te krijgen toch. 🙂
  Mijn langste relatie is de relatie met mijn vriend, al bijn 6,5 jaar!

 7. Rianne 21 augustus 2016 / 12:45

  Wat het is nu het allerergste wat je kan overkomen? Ik denk dat je er alleen maar sterker en met meer wijsheid kan uitkomen dan daarvoor.

 8. Celine 21 augustus 2016 / 12:54

  Jeetje Lisanne, wat een heftig eerste antwoord. Ik vind het zo naar voor je dat je ziek bent en ik gun het je dan ook echt om weer snel beter te worden!

 9. Monique 21 augustus 2016 / 15:13

  Lieve Lisanne,

  Snap je antwoord waar je bang voor bent, wel ontzettend moedig dat je voor t andere niet bang bent. Je bent n sterke jonge vrouw, echt!! Hoop heel hard dat t niet uit gaat komen!

  Dubbel om zelf hier antwoord op te geven, want vind jouw lyme stuk groter dan mijn been wat niet functioneert. Als ik ze toch beantwoord, dan is mijn antwoord: dat wanneer ze vinden wat ik heb aan mijn been, dat het blijvend & ongeneeslijk is.

  2: ja heb n hechte band met mijn familie 🙂

  3: 15,5 jr met mijn huidige vriend 🙂

  Veel sterkte nog en top dat je je vandaag ( 21/8) weer wat beter voelt, zo fijn berichtje op ig.

  Liefs, mo

 10. Kim 23 augustus 2016 / 14:00

  Leuke blog weer! 🙂

  Maak de zin af: het ergste wat mij zou kunnen overkomen is …
  Dat de Crohn zo’n groot deel van mijn leven overneemt dat het steeds moeilijker wordt om te genieten van alles en om dingen te ondernemen.. En mijn familie en vrienden verliezen om welke reden dan ook.

  Heb je een hechte band met je familie? Leg eens uit.
  Ja, we kunnen goede gesprekken voeren en staan voor elkaar klaar als dat nodig is. Vooral in ziekere periodes heb ik gemerkt dat familie heel erg belangrijk is!

  Wat was je langste relatie tot nu toe? En hoe heette hij/zij?
  Mijn huidige relatie. Inmiddels ruim 7 jaar samen met David! <3

  Liefsx

 11. Jessica J. 24 augustus 2016 / 11:00

  Je eerste antwoord maakte me even stil. Wat ben je toch ontzettend moedig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.