Daten met Lisanne: Wanneer liep ik voor het laatst een blauwtje?

Sinds kort heb ik een setje met vragen die je erbij kan pakken wanneer je aan het daten bent. Het leek me wel leuk om er een aantal vragen bij te pakken en deze te beantwoorden. Gewoon zodat je me beter leert kennen! Leuk, toch? Ik vind van wel!

blauwtje-lopen-lisanneleeft

bron foto

Wat is het belangrijkst in je leven? Licht je antwoord toe.

Ik denk dat tevredenheid het belangrijkste is voor mij. Je kan niet (altijd) sturen waar je leven heen gaat, maar er zijn altijd dingen die je wel kan waarderen. Ik probeer deze dingen dan ook altijd te waarderen, hoe naar alles ook is.

Zelf ken ik wel succesvolle en rijke mensen die geen flauw benul hebben van wat ze hebben. Wat geeft rijkdom en succes je als je er helemaal niet blij mee kunt zijn? Dat vind ik altijd zo’n mooi voorbeeld, je hoeft niet rijk of succesvol te zijn om gelukkig te kunnen zijn.

Verder staat gezondheid wel centraal in mijn leven op dit moment.

Heb je weleens een blauwtje gelopen? Wanneer was de laatste keer?

Ik heb het afgelopen halfjaar wel wat gedate. De laatste keer dat ik een blauwtje liep was een aantal maanden geleden. Zo, dat vond ik echt heel zuur. Meestal denk ik: ok, dan niet. Maar dit viel samen met een slecht moment van mij, dus dat ‘ok, dan niet’ gedeelte ging niet helemaal zo soepel als normaal. Gelukkig heb ik ook dat weer overleefd, hahaha.

Om wat voor soort humor moet je lachen? Kun je een voorbeeld noemen?

Oh, ik heb echt heeeeel slechte humor. Ik kan voornamelijk heel hard om mijn eigen grapjes lachen. En ik ben verliefd op woordgrapjes.

Als je het leuk vindt kun je de vragen ook beantwoorden in de comments!

DELEN:

11 reacties

 1. Mama Lifestyle Blog 28 augustus 2016 / 07:47

  Ik heb twee keer een blauwtje gelopen. Oftewel dat mijn vlam er met een ander meisje vandoor ging. Een van die twee vlammen woont nu tegenover me. Maar dat was alweer 18 jaar geleden, dus rouwig ben ik er zeker niet meer om. Sterker nog ik ben blij dat het niets geworden is. Ik heb nu immers een veeeeel leukere man!

 2. Lenneke 28 augustus 2016 / 08:16

  Dit is misschien een wel heel persoonlijke vraag, maar mis je Tim nooit? Zou je alweer helemaal klaar zijn voor een nieuwe relatie? 🙂

  • Lisanne 28 augustus 2016 / 15:54

   Niet echt eigenlijk. Genoeg lieve mensen om mij heen 😀 Als ik hem mis is het meer om praktische dingen. Maar hij is nu klaar in Engeland dus hij komt weer hier wonen. Geen idee hoe dat zal gaan! 🙂
   Ik zou wel klaar zijn voor een nieuwe relatie, denk ik. Maar dat zien we dan wel weer, haha.

 3. Benthe 28 augustus 2016 / 08:46

  Oooh dat lachen om je eigen grapjes herken ik heel erg! En woordgrappen zijn nu eenmaal gewoon the bomb 🙂

 4. Ilse 28 augustus 2016 / 09:13

  Blauwtjes lopen hoort nu eenmaal bij daten. Maar leuk is het toch soms niet. En zeker als je je op dat ogenblik al niet goed voelt.
  En woordgrapjes vind ik meestal ook wel leuk.

 5. Darina 28 augustus 2016 / 10:28

  Leuke vragen. Het belangrijkste in het leven is toch wel gezondheid en kunnen genieten van de (kleine) mooie dingen. Woordgrapjes vind ik ook heel leuk en een blauwtje lopen heb ik niet meegemaakt 🙂

 6. Evelyne 28 augustus 2016 / 10:37

  Normaal ben ‘k tegen daten omdat ‘k vind dat de liefde niet gepusht mag worden. Ik kan ‘t krijgen als men mij wil koppelen, dan werkt dat echt averechts bij mij. Maar enkele jaren geleden leerde ‘k via internet een jongen kennen. We spraken af, maar dat liep niet zoals verwacht. Er vielen vaak stiltes, wisten niet waarover te praten,.. kortom onwennig. ‘s Avonds stuurde ‘k hem een sms’je om te laten weten dat ‘k ‘t desondanks toch leuk vond & ‘k hoopte hiermee te bereiken dat we bij de volgende afspraak beter zou gaan. Hij antwoordde kort, maar een paar sms’jes later bleek dat er nooit nog een afspraak zou komen. Hij wou wel vrienden blijven. Daar kon ‘k dan min of meer mee leven, tot op een bepaald moment ‘k hem sms’te op een moeilijk moment (ik had net een vriendin verloren in het verkeer) & hij antwoordde: ‘laat me met rust. ik ben nu samen met mijn ex en zij wil niet dat jij je nog laat horen’ Ik zat toen echt wel even stil met m’n gsm in mijn handen voor mij uit te staren om te bevatten wat ‘k net gelezen had.

 7. Suzan 28 augustus 2016 / 10:42

  Met je eerste antwoord ben ik het helemaal eens.
  Is deze set vragen eigenlijk een soort spel voor tijdens een date of hoe moet ik dat zien?
  Want dan is de vraag over een blauwtje lopen toch raar op een date!

  En leuke instagram foto, fijn dat je mee kon BBQ.

 8. Sandra 28 augustus 2016 / 11:38

  Gelukkig heb ik nog nooit een blauwtje gelopen, haha. Wat ik het belangrijkst vind in mijn leven? Liefde, gezondheid en inderdaad tevredenheid. Gewoon blij zijn met de dingen die je gelukkig maken, jezelf en met mensen om je heen. 🙂

 9. Vivian 28 augustus 2016 / 17:24

  Ik sluit me helemaal aan bij je antwoord op de eerste vraag: er is maar zo weinig nodig om echt gelukkig te zijn, en dat zijn altijd dingen die je zelf kunt maken. Jammer dat niet wat meer mensen dat zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.