De 6 meest gelezen artikelen op Lisanneleeft.nl

De 6 meest gelezen artikelen van het afgelopen jaar… Het zou natuurlijk kunnen dat je er eens eentje gemist hebt, of dat je Lisanneleeft.nl nog niet zo heel erg lang volgt. No problemo, deze 6 blogs zijn het afgelopen jaar het meest gelezen!

Prinsessenhaar met luxury for prinsesses

Het blogje dat ik schreef over mijn clip in extentions! Dit is echt een perfecte manier om je haar toch mooi en vol te laten lijken als je wat minder haar hebt. Inmiddels zijn mijne ook korter geknipt, wat ervoor zorgt dat het nog natuurlijker oogt. Heel erg fijn!

Action warmtepleisters: mijn ervaring

Bijzonder, mijn artikel over de warmtepleisters van Action is echt ontzettend vaak bekeken! Ik hield mijn eerste ervaring met deze warmtepleister bij. Van ‘lekker warm’ tot ‘AU HAAL HET ERAF!!!!’, haha.

TAG: the chosen one

The chosen one, de tag, dit is een tag die ik zelf bedacht heb! Ik heb een lijst samengesteld met allerlei verschillende quotes en bij de tag is het de bedoeling dat je er eentje uitkiest en op je blog uitlegt waarom deze quote zo goed bij je past. Zelf ben ik ook nog ontzettend blij met de tag, van een aantal mensen waarbij ik er ontzettend benieuwd naar was heb ik de quote met uitleg kunnen lezen! Heel tof! Je kan hem altijd nog overnemen, mocht je dat leuk vinden.

De 10 leukste zelfgemaakte cadeautjes

Haha, deze is nog niet zo heel lang geleden geplaatst! De DIY cadeautjes vielen behoorlijk in de smaak. Leuk!

De lepel theorie: zo is het om chronisch ziek te zijn

Ook de lepel theorie is erg vaak gelezen. Daar kwam ik pas achter toen ik ernaar ging kijken. Blijkbaar is deze blogpost veel rond gegaan op Facebook! Het is een verhaal over leven met een chronische ziekte. Door dit verhaal is het als buitenstaander misschien een beetje beter te begrijpen hoe het is om te leven met een beperking.

Wat ik nog gedaan wil hebben in mijn leven

En de blogpost waarin ik vertel wat ik nog zeker gedaan wil hebben in mijn leven! Deze vond ik zelf echt onwijs leuk om te maken, dan is het heel erg leuk om te zien dat hij ook veel gelezen is!

Had jij al deze blogposts al gelezen?

DELEN:

33 reacties

 1. Lifesplash 20 januari 2013 / 07:27

  Leuk om zoiets te zien! Ik vind zelf de laatste 2 het leukst/interessants. 🙂

 2. Limoentje 20 januari 2013 / 07:30

  Wat leuk om dat zo eens te laten zien. Zelf vind ik de tips voor DIY cadeautjes leuk & nuttig.

 3. Ilse 20 januari 2013 / 07:56

  Ik heb nog geen enkele van die posts gelezen. Ik ga straks eens aan je post over chronisch ziek zijn beginnen. Best wel lang stukje, maar het is zondag, dus dan heb ik daar wel tijd voor. 😉

 4. Suzanne 20 januari 2013 / 08:03

  Wat leuk om terug te lezen, het zijn ook inderdaad artikelen (vooral de lepels) die ik nog vaak wel terug lees.

 5. Ashleey 20 januari 2013 / 08:27

  Super leuk dat je er een rijtje van gemaakt hebt! Ik heb ze al allemaal een keer voorbij zien komen, dus ik volg je al best lang! Te leuk!

 6. Hester 20 januari 2013 / 09:09

  Wauw, je had echt lang en vol haar met die clip-in extentions zeg! Mooi 😀 Dat lepelverhaal is ook wel heel goed, en leuk dat je tag ook echt overgenomen werd!

 7. Danielle 20 januari 2013 / 09:41

  Ik kan alleen nog herinneren dat ik die DIY cadeautjes heb bekeken. Leuk artikel dit!

 8. Josephine 20 januari 2013 / 10:10

  Ik heb er twee gelezen, namelijk over warmtepleisters en de DIY cadeautjes. De laatste vond ik erg tof, deel twee ook 😀

 9. Emilia 20 januari 2013 / 10:11

  Ah handig dit, ik had er inderdaad een paar nog niet van gelezen, maar ze klinken heel interessant! Dus ik ga ze zo even bekijken 🙂

 10. Marije 20 januari 2013 / 10:31

  Had ze nog niet allemaal gelezen, dus er is weer leesvoer haha. Leuk zo’n overzichtje!

 11. Roxanne 20 januari 2013 / 10:33

  De lepel blog is er eentje die me wel is bijgebleven. Dat was een mooie uitleg van hoe je je voelt! 🙂

 12. Petra 20 januari 2013 / 10:45

  Leuk overzicht, ik ga nog een paar blogjes van je lezen die ik gemist had 🙂

 13. Femke 20 januari 2013 / 10:46

  Leuk! Ik had ze nog niet allemaal gelezen, dus erg leuk dat je ze nog even onder de aandacht brengt! 🙂

 14. Kelly Caresse 20 januari 2013 / 10:47

  Wat leuk om te zien welke het meest gelezen worden. Ik vond de lepeltheorie heel interessant en inspirerend maar ook herkenbaar. En do it yourself artikelen ben ik dol op en ik merk hoe enthousiast vriendinnen worden als ik ze zelfgemaakte cadeaus geef, zo lekker spontaan!

 15. Lenneke 20 januari 2013 / 11:25

  Ik volg je op de voet, dus ik heb ze inderdaad allemaal al gelezen. Leuk om nog eens te doen 🙂

 16. Wendy 20 januari 2013 / 11:25

  Alleen die DIY cadeaus heb ik gelezen, maar ik volg je ook nog niet zo heel lang. 😉

 17. Anouk 20 januari 2013 / 11:36

  Volgens mij heb ik ze wel gelezen, maar ik onthoud niet altijd alles wat in een blog voor komt haha

 18. annouskam@gmail.com 20 januari 2013 / 11:37

  Ik heb nog niet zo heel lang geleden je blog toegevoegd aan mijn bloglovin. Dus ik had de meeste nog niet gelezen, wel was ik op zoek gegaan naar blogjes over jou ziekte dus de lepel theorie was ik al tegengekomen!! ^^

 19. Lizzy 20 januari 2013 / 11:54

  Erg leuk om te zien! 🙂 Ik kende sommige artikelen niet, en die heb ik even gelezen! DIY cadeautjes vond ik een erg inspirerend artikel! Die had ik toen al gelezen.

 20. Melanie 20 januari 2013 / 14:56

  Leuk en interessant om te lezen welke artikelen het meest worden gelezen! Bij mijn blog zijn dat de meest persoonlijke artikelen. Van jou kon ik alleen de DIY cadeautjes, de rest niet! Vooral dat laatste artikel vind ik erg leuk!

 21. Ise 20 januari 2013 / 16:55

  Oh de laatste heb ik gemist. Die van de lepels en de warmtepleisters vind ik altijd nog het beste, komt omdat ik er zelf veel aan gehad heb!

 22. josien 20 januari 2013 / 17:04

  ik volg je al, denk ik, vanaf het begin. ik heb alles gelezen wat je hier hebt geplaatst. vooral je lepeltjestheorie heb ik wel gebruikt voor andere doeleinden. zelfs het personeelsblad!
  ook heb ik al meerdere mensen attent gemaakt op jouw blog.

 23. Ilse 20 januari 2013 / 18:13

  Ik vind je laatste tag en die spullen in een potje echt leuk! 🙂

 24. Tamarah 20 januari 2013 / 18:33

  Ik had de artikelen nog niet allemaal gelezen aangezien ik je nog niet zo lang volg! Maar het zijn zeker leuke artikelen! Zo krijg je dus ook inzage in wat anderen graag lezen op je blog! Komt dit ook overeen met de uitkomst van je enquete?

 25. Lianne 20 januari 2013 / 21:44

  Ik heb alleen de blog van het prinsessenhaar niet gelezen, denk dat ik die gemist heb of dat ik toen nog niet op je blog was 😉
  en de lepeltheorie heb ik op facebook gepost en naar een aantal goede vrienden gestuurd en wauw, wat heeft dat veel goeds opgeleverd!
  Ik ben erg dankbaar dat ik deze blog gevonden heb want ook mijn vrienden werden er stil van.. en sindsdien heb ik geregeld dat er een van m’n vrienden tegen me zegt: ‘niet doen Lianne, dat kost je te veel lepels’ of ‘denk aan je lepels Lianne’ en dan op de goede, positieve manier dat ik me dus ook heel niet rot/schuldig/onbegrepen/spelbreker hoef te voelen. Het heeft voor zoveel begrip gezorgd! En dat allemaal dankzij jouw blog, ik moet je dus bedanken, hihi!

 26. Miranda 21 januari 2013 / 09:42

  Ik heb een aantal nog niet gelezen en dat ga ik zeker deze week nog proberen te doen!

 27. Mariska 21 januari 2013 / 12:15

  leuke artikelen 🙂 heb ze allemaal inderdaad gelezen!

 28. PSbyDila.com 22 januari 2013 / 16:16

  Leuk, ik zie dat ik er een aantal heb gemist, ga ze gelijk bekijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.