De badkamer decoreren!

Nu ik bij mijn ouders woon heb ik een complete badkamer voor mezelf. Groot ook! Eigenlijk is het er altijd leeg en opgeruimd, het leek mij wel erg leuk om aan de slag te gaan om de badkamer door middel van wat simpele dingen wat gezelliger te maken.

Advertorial

zeep-bij-wasbak

Deze blogpost is gemaakt in samenwerking met Sanitairtotaal.nl, dit is een webshop met een enorm assortiment sanitair. Heel leuk om eens rond te kijken, lekker inspiratie opdoen!

Tijd om je mijn badkamer van dit moment te laten zien!

badkamermeubel

Rechts zit het toilet, achter de muur. In het midden (duidelijk) het badkamermeubel met de wasbakken en spiegelkastje. Onder de wasbakken liggen handdoeken en kan ik al mijn make-up kwijt, super handig. Helemaal links zie je de douchecabine.

badkamer-bad

Tegenover de wasbakken zit nog een bad! Deze wordt niet zo heel veel gebruikt, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat het er niet gezellig uit kan zien!

action-shoppings

Ik hopte de Action binnen en ging op zoek naar een aantal simpele spulletjes die mijn badkamer konden upgraden! Douchegel en handzeep, kaarshouders, en een glazen potje.

badspullen

En na! Ik heb spullen gebruik die ik al had, maar die opgeborgen zaten (zoals de handdoeken en de bodybutter), maar ook de nieuwe spulletjes zie je terug.

bij-het-bad

Voor de fles bath/showergel heb ik een nieuw label gemaakt met papier van de Flying Tiger en een cadeaulabeltje.

lekker-in-bad

Aan de andere kant van het bad heb ik een plekje gemaakt voor een douchepuff, een boekje (lezen in bad!) en in de glazen pot heb ik al mijn gekleurde zeepjes gedaan. Hierin zou ik ook perfect bruisballen enzo kunnen bewaren, maar die heb ik niet!

bad

Dat ziet er nu dus zo uit!

het-badkamermeubel

En dit is de andere kant, de wasbakken! Met wat spulletjes die ik vaak gebruik en die er leuk uitzien. De lelijke dingen staan veilig in het spiegelkastje, haha.

zeep-bij-wasbak

Links de handzeep met een pompje met handcreme dat ik nog had. Ook met een zelfgemaakt labeltje. Maakt een groot verschil he?

andere-kant-van-de-wasbak

En aan de andere kant (dit is ‘mijn’ wasbak, deze gebruikte ik ook toen mijn broers nog thuis woonden en hier liggen al mijn spullen dus ook nog steeds). Droogshampoo, micellair water om mijn gezicht te reinigen, en wattenschijfjes in een houder. En een paars handdoekje. Er hing natuurlijk al wel een handdoekje, maar die was grijs: saaaai! Dus… dit is een hele verbetering!

De badkamer in mijn eigen huis is echt mini, dus ik vind het wel heel erg leuk om dit te doen! En ook om te kijken naar wat de mogelijkheden nog meer waren geweest met deze badkamer door naar andere meubels etc te kijken. Maar ik vind wel dat mijn ouders het mooi hebben gedaan. Prima badkamertje voor mezelf, haha. Luxe!

Ik denk dat er nog wel wat verbeterpuntjes in mijn styling zitten, hahaha. Hoe zou jij deze badkamer decoreren?

DELEN:

30 reacties

 1. Sophie 3 november 2015 / 06:55

  Een hele mooie en ruime badkamer inderdaad. Wat een luxe dat je hem nu niet meer hoeft te delen haha! Je hebt hem heel gezellig gemaakt!

 2. Kelly 3 november 2015 / 06:59

  Leuk gestyled! Ik denk dat ik het op dezelfde manier zou doen, misschjen niet met dezelfde spullen, maar wel eenvoudig en gezellig

 3. Marlotte 3 november 2015 / 07:25

  Wat lekker dat je je eigen badkamer hebt zeg. Ik vind dat je het leuk hebt gestyled, simpel maar wel gezellig door de kleurige accessoires.

 4. Hilde 3 november 2015 / 07:32

  Wat een fijne badkamer lijkt me dat!! Heerlijk zo’n groot ligbad 🙂
  Ziet er leuk uit met al die spulletjes erin 🙂

 5. Charelle 3 november 2015 / 07:36

  Ah het ziet er echt meteen een stuk gezelliger uit zo! En inderdaad, super fijn dat je een eigen badkamer hebt, vooral nu je dus weer thuis woont! En die droogshampoo heb ik ook, die is echt super! ^^

 6. Tiffany 3 november 2015 / 07:50

  Wat een heerlijke luxe badkamer heb jij voor jezelf! Je ouders hebben deze inderdaad heel mooi ingericht. Ik zou denk ik inderdaad ook wat kaarsjes en mooie flessen douche/badgel neerzetten. Mooie parfumflesjes is natuurlijk ook leuk als decoratie!

 7. manon 3 november 2015 / 07:51

  Leuk gedaan! Die pot met zeepjes moet ik echt onthouden, superleuk!

 8. debby 3 november 2015 / 08:00

  Meid wat een heerlijke badkamer! Ik zou zo in het bad springen als het kon

 9. Marloes ❤ Budgetproof.nl 3 november 2015 / 08:32

  Een hele badkamer voor jezelf? WOUWWW. Mega lekker zeg! Leuk dat je van een advertorial toch nog iets heel persoonlijks hebt kunnen maken 🙂 toch net zo leuk om te lezen als je andere blogposts. Ik zou wel een pamper-avondje willen houden in die badkamer hoor. Ziet er super gezellig uit!

 10. sandra 3 november 2015 / 09:28

  zeker een prima badkamer! Mooi hoor! Fijn ook dat je hem voor jezelf hebt. Ik vind dat je hem leuk gedecoreerd hebt, ik hou zelf ook wel van mooie kaarsjes en mooie handdoeken.

 11. Frauke 3 november 2015 / 09:59

  Wat een heerlijk strakke en mooie badkamer heb je nu bij je ouders zeg! Netjes! Leuk gedecoreerd ook, ik vind die flessen voor zeep wel heel erg fijn bedacht :). Wij hebben maar een héle kleine badkamer, maar later wil ik ook echt kaarsjes en al die dingen! X

 12. Annelies 3 november 2015 / 11:05

  Wat leuk dat je met zo weinig zo’n groot effect kunt bereiken. Erg sfeervol en lekker fris!

 13. Fleur 3 november 2015 / 11:16

  Wauw, wat een mooie strakke badkamer zeg!

 14. Ria 3 november 2015 / 12:28

  Ziet er mooi uit. Strak.
  Ik zou er denk ik nog een plant in zetten. Vooral één die van vochtige lucht houdt.
  Maarja, dat ben ik, gék op planten 🙂

 15. Shifra 3 november 2015 / 13:53

  Wat lekker, dat je zelfs bij je ouders nog een hele badkamer voor jezelf hebt! En wat voor één. Grooooooot. En zelfs een ligbad!!! Aaah jaloers! Wat leuk dat je zelfs labels hebt gemaakt! Ik vind de kaarsenglaasjes heel leuk. 🙂

 16. Nathalie 3 november 2015 / 14:49

  Ik zou een lekker zeepje leggen op zo een lux handzeepbakje. En nu we toch bezig zijn een vaasje met hortensia bloesems in het hoekje. Aan de andere kant van het bad m’n keuze douchegels. En een gekleurd kleedje op de vloer, anders krijg ik zulke koude voeten :p

 17. gea 3 november 2015 / 15:33

  Leuk gedaan, ook een hele leuke badkamer hebben jullie.

 18. Darina 3 november 2015 / 17:19

  Mooi gestyled! En die paarse handdoeken vind ik heel mooi!

 19. maybetomorrrow 3 november 2015 / 18:50

  oooooh wat een mooie luxe badkamer

 20. Mo 3 november 2015 / 20:54

  Wat een heerlijk ruime badkamer! Ziet er gezellig uit zo met die spulletjes.

 21. monica 3 november 2015 / 21:47

  wauw wat gezellig zeg! En een super mooie luxe badkamer! ik wist het wel, boekje lezen in bad, Genieten!!

 22. Lilian 3 november 2015 / 23:21

  Wow, wat een fijne badkamer! En een bad! 😀

 23. Debbie 4 november 2015 / 10:03

  Leuk gedaan! Er staat alleen advertorial boven, voor welk merk maak je ‘reclame’. Misschien is het juist goed dat ik dat niet eens doorheb haha.

 24. Debbie 4 november 2015 / 10:05

  Oh sorry haha. Ik heb over de eerste alinea heen gelezen. Lekker slim.

 25. Linda 4 november 2015 / 10:28

  Zo leuk om te zien dat het toevoegen van wat kleurtjes al zo’n groot verschil kan maken! Het staat heel erg gezellig 🙂 Kaarsjes en een plantje (hoeft niet echt te zijn) doen het overigens ook altijd wel goed vind ik. En misschien een mooi oud parfum flesje?

 26. Miriam 8 november 2015 / 14:06

  Wat leuk, is veel gezelliger en meer aangekleed nu. Tof! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.