De beste adventskalenders van 2022 – deze 31 tips wil je niet missen!

Ik ben groot fan van adventskalenders voor de decembermaand. Elke dag een cadeautje openmaken is geweldig! Ik zette de leukste kalenders die ik dit jaar ben tegengekomen op een rij. Van home, tot beauty, tot thee en chocolade. Er staan ook een paar wel heel bijzondere kalenders tussen! Ik weet zeker dat er ook iets voor jou bij zit.

Home adventskalender 2022

We trappen af met een van de luxere kalenders uit het rijtje, maar omdat ik deze zelf in huis heb moest hij er wel tussen. De kalender van Westwing is er eentje met allerlei verschillende spulletjes, van home tot handzeep. Er is ook nog geen lijstje van alles wat erin zit, dus dat worden écht 24 verrassingen in december, ik heb er zin in!

De Westwing Adventskalender vind je hier.

Nagellak adventskalenders 2022

Vorig jaar had ik een Essie kalender, deze was geweldig. Voor mijn gevoel zijn de kleuren dit jaar nog leuker en gevarieerder. Aanrader!

De Essie adventskalender vind je hier. (op dit moment veel korting!!)

Als je wat betreft nagellak toch liever voor OPI gaat, dit merk heeft dit jaar ook een kalender. Hij is prachtig!

OPI adventskalender is hier te koop.

Liever een budget nagellakkalender? Deze van HEMA is geweldig! Hij heeft wel maar 10 vakjes, maar daar is de prijs ook naar. De kleurtjes die erin zitten vind ik heel mooi, lekker gevarieerd en feestelijk.

De nagellak kalender van Hema is hier te vinden.

Thee adventskalenders 2022

Ja, ik wil weer een theekalender dit jaar! Ik twijfel nog over welke, twee jaar geleden ging ik voor Pickwick. Dat was een succes!

De pickwickthee adventskalender vind je hier.

Maar als je meer van Pukka thee houdt, dan is daar ook een kalender van.

Pukka thee adventskalender vind je hier.

Dit merk ken ik zelf niet, maar ik zag deze kalender staan bij Holland&Barret en de kalender was zó mooi. Over deze twijfel ik nog, er zaten ook lekker bijzondere smaakjes in!

De kalender van Offblak vind je hier.

Dille&Kamille is ook van de partij met een theekalender. Deze staat super cute in je interieur, het design is geweldig!

Thee adventskalender van Dille & Kamille vind je hier.

Het is misschien geen theekalender, maar wel een koffie kalender. Deze is voor Nespresso, maar er zijn ook kalenders voor andere koffie-apparaten beschikbaar. Echt een aanrader! Leuk om nieuwe smaakjes te ontdekken.

De adventskalender vind je hier.

Ook Kruidvat verkoopt een koffie adventskalender, superleuk! Ik ben heel benieuwd naar deze.

Je vindt de L’Or adventskalender hier.

Food adventskalenders 2022

Deze kalender vol met minipotjes jam gaf ik mijn moeder voor haar verjaardag. Is het niet een prachtige kalender? Er zit ook echt in elk vakje een andere smaak én die smaakjes zijn niet saai, er zitten heel bijzondere tussen.

Bonne maman adventskalender vind je hier.

MyMuesli komt ook altijd met geweldige kalenders. Je kan zo gek gaan als je zelf wilt, er zijn hele uitgebreide en wat simpelere.

De MyMuesli adventskalender vind je hier.

Als glutenvrije eter vind ik deze kalender heel erg leuk, er zit elke dag een glutenvrij snackje in. Dat is meestal niet zo gezond, haha, maar toch erg aantrekkelijk. Glutenvrije snacks zijn namelijk erg prijzig, dus het is wel een goede deal (alsnog niet goedkoop, maar wel als je kijkt naar de prijzen van de losse producten in de winkel).

De glutenvrije kalender van Schär is hier te koop.

Chocolade adventskalenders 2022

Deze is heel leuk, deze kun je namelijk zelf personaliseren! Met een foto erop. Heel leuk om cadeau te doen.

Personaliseerbare Milka kalender vind je hier.

Ooooh, de kalender van de Bijenkorf vol chocolade lijkt me een feestje om open te maken elke dag. Voor als je graag een luxe chocoladekalender wilt.

Bijenkorf Patisserie adventskalender vind je hier.

Eerlijke én heerlijke chocolade? Tony’s Chocolonely is het antwoord!

Tony’s adventskalender vind je hier.

Deze van Hema heb ik nog niet online gespot, maar wel in de winkel. Bij elk vakje dat je opent maak je een kerstdorpje completer. En er zitten erg leuke chocolaatjes in!

Bijzondere adventskalenders 2022

Ik heb dit zelf nog nooit geprobeerd, maar als je moeite hebt met genoeg water drinken is de kalender van Waterdrop echt iets voor jou! De vormgeving is ook weer prachtig.

De Waterdrop adventskalender vind je hier.

Dit is echt heel leuk, namelijk een kalender met tuinzaden van Dille&Kamille. Het uiterlijk vind ik een beetje saai, maar niet zo schreeuwerig kan ook juist fijn zijn natuurljik.

Adventskalender met tuinzaden van Dille&Kamille vind je hier.

Een kalender met geurkaarsen? Natuurlijk bestaat dat!

Yankee Candle adventskalender vind je hier. Over deze (degene met alleen waxinelichtjes) twijfel ik zelf nog. Lijkt me erg leuk!

Sieraden! De kalender van Finaste heb ik zelf in huis, hier komt nog een blogpost over. Maar ik heb al in een paar doosjes gespiekt, ik ben onwijs onder de indruk. Het is tot nu toe allemaal helemaal mijn smaak, ik zou alles dragen! Dat is niet vaak zo met sieraden adventskalenders.

De kalender van Finaste vind je hier.

Beauty adventskalenders 2022

En natuurlijk zijn de beautyadventskalenders er dit jaar ook weer volop! In deze zit Nivea en Labello.

Nivea adventskalender is hier te vinden.

De vormgeving van deze kalender vind ik erg leuk, de producten zien er ook erg mooi uit.

De L’Occitane adventskalender vind je hier.

In de kalender van L’Oreal vind je beauty en make-up producten, heel leuk!

L’Oreal adventskalender vind je hier.

Dit is een kalender vol met make-up. NYX is echt een kwalitatief heel goed merk, maar wel betaalbaar.

De NYX adventskalender vind je hier.

Erg goed, mijn favoriete merk. Wel een luxe merk! Deze kalender is voor mij echt een droom, haha.

Hier vind je de MAC adventskalender.

De kalender van Holland&Barrett zit (denk ik) vol natuurlijke producten, op de site staat niet wat er precies in zit, maar ik ben heel benieuwd. Deze kalender wil ik stiekem ook heel graag, misschien dat ik deze nog koop (maar misschien ook niet).

De Holland & Barrett adventskalender vind je hier.

In de kalender van Wehkamp vind je producten van in totaal een heel hoge waarde, voor een relatief laag bedrag. Aantrekkelijk! Make-up en beauty.

De Wehkamp adventskalender vind je hier.

Vorig jaar had ik de Rituals kalender en eerlijk: nog niet al mijn producten zijn op. Dus dit jaar sla ik hem even over, maar hij is weer prachtig. Als je jezelf een luxe cadeau wil geven: deze straalt echt luxe uit!

De Rituals adventskalenders vind je hier.

Ga je graag in bad? Dan is dit helemaal jouw kalender! Deze van LUSH heeft zo’n indrukwekkende inhoud. Ik word al helemaal vrolijk van de foto’s.

De LUSH adventskalender vind je hier.

The Body Shop komt elk jaar met kalenders in verschillende prijsklassen. Elk jaar is het weer een feestje! Ze zien er weer prachtig uit.

De meest luxe adventskalender van The Body Shop vind je hier.

Dit was de laatste!

Goedkope adventskalenders

Via de een aantal links die ik je heb gegeven verdien ik een klein percentage van je aankoopbedrag (jij betaalt hiervoor zelf niets meer, don’t worry!). Op het moment van schrijven waren dit de laagste prijzen. Echter verschillen prijzen van adventskalenders nogal, dus het loont om even te googlen waar jouw kalender op dit moment het goedkoopst is. Kan je zo een paar tientjes schelen bij een luxere kalender. Succes!

Heb jij al een adventskalender in huis voor december? Of heb je er eentje op het oog?

DELEN:

7 reacties

 1. Ilse 8 november 2022 / 15:57

  Leuk! Ik droom van de Yankee Candle kalender, maar die is iets te duur voor mij. Vorig jaar en het jaar ervoor had ik een thee adventskalender van Sonnentor, erg lekker, misschien dat ik die terug koop.

 2. Brenda Boon 9 november 2022 / 06:03

  Ik was heel benieuwd naar de kalender van My Jewelry. Heb je daar ook info over?

 3. Christine 10 november 2022 / 06:43

  Bedankt voor de inspiratie, ik heb een koffiekalender voor Dolce Gusto gevonden via dezelfde link als van die Nespresso cups voor een koffieliefhebber!

 4. Irene 10 november 2022 / 23:14

  Zo tof al die kalenders! Ik heb een simpele van Milka voorlopig maar heb er vanuit jouw lijstje een paar opengezet om eens te bekijken. Vorig jaar had ik er een van Yves Rocher. Die vond ik ook leuk!

 5. Else 12 november 2022 / 09:09

  Leuk! Ik had vorig jaar de Yankee candle met waxinelichtjes. Zo leuk en lekker!

 6. Marlot 13 november 2022 / 15:32

  Ze zijn allemaal zo leuk! Het is altijd zo moeilijk om te kiezen vind ik😉. Ik word hier zo hebberig van 🤣

 7. Lija 18 november 2022 / 17:28

  Bedankt voor de tips! Heb die van Holland & Barrett gekocht, had ik nog niet eerder van gehoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.