De blogsale is weer bijgevuld!

Vrijwel alles van de vorige keer is verkocht, en inmiddels heb ik de boel weer bijgevuld. Super leuk de blogsale het zo snel is gegaan. Deze keer een boel zomerspulletjes én een grote set met chicklits. Omdat ik jullie toch even op de hoogte wilde stellen (op Facebook en Twitter heb ik het al gemeld), dacht ik dat het wel leuk was om eventjes een blogpost erover te maken. Veel shop-plezier!

Klik hier om naar de blogsale te gaan

blogsalebijgevuld

DELEN:

14 reacties

 1. Anouk 19 juni 2013 / 23:23

  Wat een enorm leuke jurkjes zitten ertussen, wauw! Alleen ik durf ze echt niet te kopen omdat ik bang ben dat ze niet passen.. Heb laatst bij fashionisaparty iets gekocht en dat was te klein, jij bent denk ik toch wel een stukje groter dan ik, dus waarschijnlijk is dit weer te groot.. Jammer.. 🙁

 2. Ilse 20 juni 2013 / 07:44

  Wat een mooie jurken doe je weg, helaas niet mijn maat.
  ik vind je er trouwens zelf wel uitzien alsof je eerder maat S of XS hebt dan maat M. 😉

  • Lisanneleeft 20 juni 2013 / 10:38

   En toch is het zo, hihi 🙂
   Dat je een kleinere maat had ingeschat komt misschien ook doordat ik vrij lang ben, dan lijkt alles dunner, haha 😛

 3. Hester 20 juni 2013 / 15:38

  Er staan erg veel leuke dingen tussen, en ook niet al te duur zeg! Fijn ook dat de verzendkosten al in de prijs zitten.

 4. Lianne 20 juni 2013 / 17:52

  Het boek ‘hou je mond’ is zoo hilarisch! haha.

 5. F&F 20 juni 2013 / 19:33

  Wow, daar is weer veel bij, zeg! Die boeken vind ik wel een beetje duur.

  x

 6. Danielle 20 juni 2013 / 20:05

  O die boeken zijn leuk! Maar ik ga er nog even een nachtje over slapen! Met de vakantie in aantocht moet ik eigenlijk juist wat sparen! 😉

 7. Ellen 20 juni 2013 / 20:34

  Leuk zeg, die boeken! Ik zou ze graag willen kopen, maar ben bang dat ik geen plek heb en ze niet ga lezen. Kringloop is dan ook een optie haha.

 8. Mandy 20 juni 2013 / 20:37

  Er zitten leuke dingen bij! Helaas heb ik op het moment geen geld 🙁 Maar succes met de verkoop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.