De dag van de waarheid

Morgen. Waarschijnlijk wanneer jullie dit lezen vandaag (de klok zegt op dit moment 23:45). De dag van de waarheid. De dag waarvan ik me heb afgevraagd of die ooit nog zou komen. De dag dat ik (hopelijk) mag horen dat ik geslaagd ben!


Via weheartit.com

Om 9 uur kom ik m’n bed uit, start mezelf en m’n lichaam op. Ben om half 11 in het ziekenhuis, dan om 12 uur weer thuis. Ik ga m’n bed in want die APS therapie is behoorlijk vermoeiend. En dan mag m’n moeder me wakker maken met hopelijk een goede boodschap. En dan heeft m’n moeder ook alvast een paar mensen uitgenodigd die taart komen eten. Als ik geslaagd ben dan he, als ik niet geslaagd ben mogen opa en oma weer op de boot terug naar Texel, haha.

En ‘s avonds moten we allemaal naar school. Waarbij ik vorig jaar ook was. Toen vierde ik dat ik maar liefst één vak gehaald had. Nu om te vieren dat er meer dan 1 vak gehaald is. Hopelijk een compleet Havo diploma! En daarna? Feesten tot we erbij neervallen?

Zoals je misschien merkt ben ik vrij zeker van m’n zaak. Maar toch ben ik best zenuwachtig. Misschien wel meer om de angst dat morgen geen geweldige dag gaat worden door een gebrek van energie. Ik weet dat ik daar niet aan moet denken, maar ik doe het toch. Kijk om een uurtje of 3 nog eens op m’n blog, om te kijken wat het is geworden!

9 reacties

 1. Renske 16 juni 2011 / 06:20

  Ik duim voor je! Maar je bent vast geslaagd:)

 2. Lisanne 16 juni 2011 / 07:15

  Succes vandaag! Komt helemaal goed:) Ik duim voor je!

 3. claudia 16 juni 2011 / 08:58

  ik ga voor je duimen 😀

 4. Me 16 juni 2011 / 18:32

  Heel spannend! Ik ga snel doorzappen (ik bekijk het via bloglovin) om te kijken wat het geworden is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.