De eerste schoolweek

Hoi! Ik wil jullie even laten weten hoe het er op dit moment voor staat met mij op school. Voor iedereen bij mij op school zijn de lessen alweer begonnen, bij mij (helaas?) niet. Omdat ik vorig jaar de vakken NL&T en economie al gedaan heb heb ik nog maar vijf vakken over voor dit jaar. Dit kan alleen niet verwerkt worden in het rooster waardoor ik een gatenkaas rooster heb met alle uren die ik moet volgen zo vroeg mogelijk. En aangezien ik erg slecht vroeg kan opstaan kan ik die lessen dus niet volgen. Voor mij dus nog even geen lessen!

In plaats van de lessen heb ik een begin gemaakt aan het profielwerkstuk. Toevallig zat vriendinnetje Roxanne met hetzelfde probleem en zijn we samen het profielwerkstuk gaan doen. Omdat we allebei geen geweldige gezondheid hebben gaat niet niet heel makkelijk, maar het gaat ons lukken. Ik ben vandaag in elk geval alweer even bezig geweest.

Het profielwerkstuk gaat over de marketingstrategieen van cosmeticabedrijven. Voor ons best een interessant onderwerp denk ik. Als iemand nog een goede tip voor ons heeft, geef maar een gil.

Als alles goed gaat heb ik in het weekend mijn goede rooster en kan ik maandag ook echt aan de lessen beginnen. Ben erg benieuwd  naar de mensen waarbij ik in de klas kom, want als die nooit zijn blijven zitten zijn ze twee jaar jonger dan ik.

Kusjesssss

4 reacties

  1. capsidegirl 2 september 2010 / 23:17

    Hoi hoi,
    ik kwam per toeval bij deze blog uit en vind er onwijs leuk uitzien zal zeker af en toe een kijkje nemen 🙂
    groetjes Bianca.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.